mediaLOOK logo
@
ZenBook Flip 15 UX563
Bucuresti 2019-11-18

ASUS a câștigat 11 premii CES 2020 Innovation Awards

• 11 produse ASUS și ROG au fost premiate cu CES 2020 Innovation Awards
• Printre produsele ASUS premiate se numără: ZenBook Pro Duo, ZenFone 6, ZenBook 15, ZenBook Flip 15 și ProArt Display PA32UCG
• Lista laureaților ROG include: ROG Phone II, ROG Strix SCAR III, ROG Strix Arion și ROG Kunai Gamepad.

ASUS și Republic of Gamers (ROG) au anunțat că 11 dintre produsele lor au primit premii CES 2020 Innovation, fiindu-le recunoscute designul remarcabil și calitatea proiectării în domeniul tehnologiei de consum. Produsele ASUS premiate cu CES Innovation Award includ: ZenBook Pro Duo, ZenFone 6, ZenBook 15, ZenBook Flip 15 și ProArt Display PA32UCG. Printre modelele ROG laureate se numără: ROG Phone II, ROG Strix SCAR III, carcasa ROG Strix Arion M.2 NVMe USB3.2 Gen 2 SSD și ROG Kunai Gamepad. Două premii suplimentare ASUS vor fi date publicității în perioada CES 2020. Premiile câștigate subliniază angajamentul ASUS de a furniza experiențe incredibile pentru utilizatori prin inovație și proiectare desăvârșită.

Programul anual ce apreciază designul remarcabil, CES Innovation Awards1, acoperă 28 de categorii de produse. Un juriu ce include proiectanți, ingineri și jurnaliști tehnici, analizează observațiile ce privesc designul, funcționalitatea, atracția exercitată asupra consumatorilor, ingineria și felul în care produsele se compară cu concurența. Anunțul a fost făcut în timpul evenimentului CES Unveiled New York, la care au participat jurnaliști de top, expozanți și lideri ai industriei, fiind realizată o avanpremieră a produselor și tendințelor așteptate la CES 2020, ce va avea loc în perioada 7-10 ianuarie 2020 în Las Vegas.

Produsele laureate CES 2020 Innovation Awards
ASUS ZenBook Pro Duo
ASUS ZenBook Pro Duo este echipat pe toată lățimea sa cu ScreenPad Plus, un ecran secundar care le oferă utilizatorilor opțiuni pentru multitasking. ScreenPad Plus, cu diagonala de 14 inci, este un ecran 4K secundar ce lucrează perfect cu ecranul touchscreen principal 4K UHD OLED HDR, cu diagonala de 15,6 inchi, oferindu-le utilizatorilor căi nenumărate de a-și optimiza și personaliza fluxul de lucru. Performanțele extreme pentru creativitate fără efort sunt furnizate de cea de a noua generație de procesoare Intel Core combinate cu până la 32GB de memorie RAM și grafica NVIDIA GeForce RTX 2060 cu stocarea ultra-rapidă ce urcă în gamă până la SSD 1TB PCIe 3.0. Aceste componente de elită le permit creatorilor de conținut să lucreze cu toate aplicațiile, atât pe ecranul principal cât și pe ScreenPad Plus.

ASUS ZenFone 6
ZenFone 6 este o capodoperă a proiectării unui telefon mobil, având montat un ecran complet, fără notch, ce a fost posibil grație camerei revoluționare Flip Camera, cu un sistem rotativ, automat, de înaltă calitate, ce aduce noi opțiuni de creație pentru fotografia mobilă. În carcasa similară ca dimensiuni cu a altor telefoane de 5,5 inchi, ZenFone 6 nu numai că integrează un ecran complet NanoEdge de 6,4 inchi, camera Flip și o baterie de 5000mAh, dar are la bază platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 855, difuzoare stereo, slot SIM triplu și un conector de 3,5 mm pentru căști.

ASUS ZenBook 15
ZenBook 15 este unul dintre cele mai mici laptopuri din lume raportat la dimensiunea panoului de afișare, grație ecranului NanoEdge cu ramă foarte îngustă și unicului ScreenPad 2.0, ce transformă trackpad-ul într-un adevărat instrument de multitasking. Seriile ZenBook anunță o nouă eră a designului ultraportabil, având o carcasă ultra-compactă, ultra-subțire ce le face unele dintre cele mai mici laptopuri din lume. Acest model este construit pentru a furniza performanță mobilă nemărginită, oferind procesoare ce urcă în gamă până la Intel Core i7 din generația a 10-a și acceleratoare grafice NVIDIA GeForce GTX 1650 de înaltă performanță. Notebook-urile vin echipate cu SSD-uri PCIe și până la 16GB de memorie RAM, ZenBook 15 fiind ideal pentru crearea de documente complexe, extragerea de date, retușarea de fotografii, editarea de videoclipuri sau pur și simplu pentru a lua o pauză pentru un joc.

ASUS ZenBook Flip 15
Proiectat pentru a fi versatil, puternic și extrem de portabil, ZenBook Flip 15 dispune de ecrane NanoEdge, cu margini ultra-înguste pe toate cele patru laturi și un raport ecran-corp de 90% care permite o carcasă mult mai compactă. ZenBook Flip 15 este un laptop convertibil cu patru moduri diferite de utilizare: laptop, stand, cort și tabletă. Panoul 4K UHD este calibrat pentru a reda culori precise și este validat PANTONE pentru a asigura cea mai bună acuratețe posibilă pentru creatorii de conținut. Noul ScreenPad 2.0 schimbă experiența tradițională de utilizare a laptopului adăugând o soluție de control tactil care îmbunătățește productivitatea și multitasking-ul. Acesta este de asemenea foarte puternic, având la bază cel mai recent procesor Intel Core i7, grafică NVIDIA GeForce GTX 1050 Max-Q și până la 16GB RAM și suport pentru SSD-uri de mare viteză.

ProArt Display PA32UCG
ASUS ProArt Display PA32UCG este unul dintre primele monitoare profesionale 4K de 32 inchi cu 1152 de zone iluminate de mini-LED-uri și o rată variabilă de refresh de până la 120 Hz. Tehnologia de diminuare locală a luminii permite incredibila valoare de 1000 de niți de luminozitate susținută, 1600 de niți luminozitate maximă și o rată de contrast de 1000000:1. Aceste funcții de top oferă performanțe HDR excepționale, iar ecranul acceptă toate standardele majore HDR, inclusiv Dolby Vision, HLG și HDR10. Având tehnologie quantum dot, PA32UCG poate afișa o gamă largă de culori cu suport pentru spațiul de culoare DCI-P3, Adobe RGB, sRGB, Rec 709 și Rec 2020. Cu o adâncime reală pe 10-bit și precalibrare din fabrică a culorilor, monitorul oferă o acuratețe incredibilă a culorilor (Delta-E < 1) din primul moment, iar tehnologia integrată ASUS Hardware Calibration cu profiluri de culoare scrise pe spatele display-ului asigură acuratețea continuă pentru performanțe demne de încredere.

ROG Phone II
ROG Phone II utilizează platforma mobilă Snapdragon 855 Plus, 12GB RAM, o baterie masivă de 6000mAh, sistemul de răcire GameCool II și ecranul AMOLED 10-bit HDR ultra-rapid de 120Hz/1ms pentru a constitui dispozitivul suprem de gaming pe mobil. Ecranul AMOLED de 120Hz a lui ROG Phone II are un timp de răspuns de numai o milisecundă și o latență la atingere de 49 ms oferind experiențe de gaming și divertisment fluide, fără neclarități, cu timp bun de răspuns. Mai mult, cu o acuratețe a culorilor Delta E <1 și suport 10-bit HDR, ecranul asigură faptul că jocurile și clipurile HDR vor arăta exact cum au intenționat creatorii lor. Pentru a îmbunătăți imersiunea în acțiunea jocului, inginerii ROG nu numai că au fabricat modelul ROG Phone II cu funcții centrate pe joc, dar au dezvoltat, de asemenea, o mulțime de accesorii pentru a construi un sistem mobil de gaming, incluzând TwinView Dock II, ROG Kunai Gamepad, WiGig Display Dock Plus și Mobile Desktop Dock.

ROG Strix SCAR III
ROG Strix SCAR III este proiectat pentru sportul electronic cu hardware de ultimă generație și răcirea necesară pentru gameplay fluid pe un ecran de 300Hz – cel mai rapid ecran din lume de pe un laptop de gaming. Funcții precum ROG Keystone și Aura Sync le conferă gamerilor puteri mărite pentru a-și personaliza PC-urile, în timp ce grafica NVIDIA ce urcă în gamă până la GeForce RTX 2070 furnizează cadrele necesare pentru a satura ecranul ultra-rapid, de 300Hz al lui Strix SCAR III.

Răcirea inteligentă permite activarea ROG Boost, care împinge vitezele acceleratorului grafic în teritoriul overclocking-ului din fabrică de până la 1540MHz la 115 W. Jucătorii moderni pot crea conținut mai rapid și mai eficient cu cel mai recent procesor Intel Core i9-9880H de pe Strix SCAR III. Acest procesor împinge frecvențele până la 4,1 GHz pe un singur nucleu, iar designul său cu opt nuclee poate executa până la 16 fire în paralel pentru a susține multitasking-ul și fluxurile de lucru solicitante. Combinat cu memoriile DDR4-2666 de până la 32GB, utilizatorii se pot juca cu ușurință, discuta și face streaming simultan cu ROG Strix SCAR III.

ROG Strix Arion
ROG Strix Arion este prima carcasă pentru SSD din lume cu iluminat ASUS Aura Sync RGB ce acceptă un SSD M.2 NVMe în format de la 2230 la 2280. Aceasta oferă conectivitate USB-C 3.2 Gen 2 ce suportă transferuri ultrarapide de până la 10Gbps, în timp ce carcasa de aluminiu cu pad-uri termice integrate asigură disiparea agresivă a căldurii. ROG Strix Arion dispune de o instalare cu pini, ce ușurează montajul fără șuruburi a unui SSD în carcasă. Carcasa oferă, de asemenea, protecții conforme cu standardele MIL-STD-810G 516.6 pentru testele de cădere. Având ASUS Aura Sync, ROG Strix Arion completează perfect orice sistem de gaming și lasă jucătorii să se exprime în stilul propriu.

ROG Kunai Gamepad
Sistemul modular ROG Kunai Gamepad furnizează cea mai bună experiență de gaming mobil, indiferent dacă utilizați ecranul telefonului sau un ecran extern. Kunai Bumper, Kunai Controller și Kunai Holder oferă configurații polivalente în stilul consolelor sau al controlerelor mobile. ROG Kunai Gamepad a fost construit cu gândul la jucătorul preocupat din zilele noastre. Cele mai multe controlere mobile limitează jucătorii la un singur mod de operare. Folosind Kunai, jucătorul poate alege să insereze telefonul și să-l utilizeze în modul portabil sau să combine două controlere în Kunai Holder pentru o experiență mai apropiată de consolă. Designul lui ROG Kunai este menit să completeze ROG Phone II, principalul companion al dispozitivului, deși Kunai poate fi utilizat de jucătorii de PC la fel cum ar face-o cu orice alt controler.

1 Premiile CES Innovation Awards se bazează pe materiale descriptive prezentate juriului. CTA nu a verificat acuratețea vreunei depuneri sau afirmații și nu a testat articolul căruia i s-a acordat premiul.

ASUS

ASUS este o companie multinațională recunoscută pentru cele mai bune plăci de bază din lume, PC-uri, monitoare, plăci grafice și routere, urmărind să devină cel mai admirat lider inovator din domeniul tehnologiei. Având angajați în întreaga lume, printre care peste 5000 de talente în cercetare și dezvoltare, ASUS se detașează în industrie prin design-ul de top și inovațiile gândite pentru o experiență digitală inteligentă, activă și plină de satisfacții, accesibilă oricărui utilizator, oriunde și oricând. Inspirat de sloganul "În Căutarea Incredibilului / In Search of Incredible", ASUS a câștigat mii de premii prestigioase în 2018, figurând în "Topul Global 2000 de companii publice" realizat de Forbes, în "Top 100 Lideri globali din tehnologie" publicat de Thomson Reuters și situându-se printre "Cele mai admirate companii din lume", potrivit publicației Fortune.

Produse mentionate in comunicat:

ASUS ZenBook Flip 15 UX563

1 imagini disponibile
ZenBook Flip 15 UX563
Rezolutie: 2000x1334px
Dimensiune: 0.29MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...

ROG Strix Arion

6 imagini disponibile
ROG Strix Arion
Rezolutie: 1600x960px
Dimensiune: 0.15MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
Strix Arion, o carcasă externă pentru SSD-uri
Rezolutie: 3000x2000px
Dimensiune: 0.99MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
Strix Arion, o carcasă externă pentru SSD-uri
Rezolutie: 3000x2000px
Dimensiune: 0.57MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
Strix Arion, o carcasă externă pentru SSD-uri
Rezolutie: 3000x2000px
Dimensiune: 0.69MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
Strix Arion, o carcasă externă pentru SSD-uri
Rezolutie: 3000x2000px
Dimensiune: 0.77MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
Strix Arion, o carcasă externă pentru SSD-uri
Rezolutie: 3000x2000px
Dimensiune: 1.08MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...

ROG Phone II

12 imagini disponibile
ROG Phone II
Rezolutie: 2000x2000px
Dimensiune: 0.24MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ROG Phone II
Rezolutie: 2500x2500px
Dimensiune: 0.59MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ROG Phone II
Rezolutie: 1875x1875px
Dimensiune: 0.2MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ROG Phone II
Rezolutie: 2500x2500px
Dimensiune: 0.83MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ROG Phone II
Rezolutie: 2500x2500px
Dimensiune: 0.54MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ROG Phone II
Rezolutie: 2500x2500px
Dimensiune: 0.58MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ROG Phone II
Rezolutie: 2500x2500px
Dimensiune: 0.62MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ROG PHONE II Ultimate (ZS660KL)
Rezolutie: 1200x1200px
Dimensiune: 0.76MB
Tip fisier: image/png
Salveaza...
ROG PHONE II Glossy Black
Rezolutie: 3000x2000px
Dimensiune: 1.18MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ROG Phone II Strix
Rezolutie: 2500x2500px
Dimensiune: 0.41MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ROG Phone II Strix
Rezolutie: 2000x2307px
Dimensiune: 0.48MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ROG Phone II Strix
Rezolutie: 2500x2500px
Dimensiune: 0.35MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...

ASUS ZenBook Pro Duo UX581

13 imagini disponibile
ASUS ZenBook Pro Duo UX581
Rezolutie: 2500x2500px
Dimensiune: 0.97MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS ZenBook Pro Duo UX581
Rezolutie: 2500x2500px
Dimensiune: 1.62MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS ZenBook Pro Duo UX581
Rezolutie: 2500x2500px
Dimensiune: 0.95MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS ZenBook Pro Duo UX581
Rezolutie: 2500x2500px
Dimensiune: 1.19MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS ZenBook Pro Duo UX581
Rezolutie: 2500x2500px
Dimensiune: 1.57MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS ZenBook Pro Duo UX581
Rezolutie: 1920x1281px
Dimensiune: 0.98MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS ZenBook Pro Duo UX581
Rezolutie: 1920x1274px
Dimensiune: 1.24MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS ZenBook Pro Duo (UX581)  la Computex 2019
Rezolutie: 2990x2392px
Dimensiune: 0.37MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS ZenBook Pro Duo (UX581)  la Computex 2019
Rezolutie: 2000x3000px
Dimensiune: 0.46MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS ZenBook Pro Duo (UX581)  la Computex 2019
Rezolutie: 2001x3000px
Dimensiune: 0.39MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS ZenBook Pro Duo (UX581)  la Computex 2019
Rezolutie: 225x300px
Dimensiune: 0.03MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS ZenBook Pro Duo (UX581)  la Computex 2019
Rezolutie: 2250x3000px
Dimensiune: 0.67MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS ZenBook Pro Duo (UX581)  la Computex 2019
Rezolutie: 2000x3000px
Dimensiune: 0.24MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...

ASUS ZenBook 15 UX534

1 imagini disponibile
ASUS ZenBook 15 ux534
Rezolutie: 1500x1500px
Dimensiune: 0.31MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...

ROG Strix SCAR III G531

5 imagini disponibile
ASUS ROG Strix SCAR III G531
Rezolutie: 2500x1870px
Dimensiune: 0.73MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS ROG Strix SCAR III G531
Rezolutie: 2500x1767px
Dimensiune: 0.68MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS ROG Strix SCAR III G531
Rezolutie: 2500x2195px
Dimensiune: 0.95MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS ROG Strix SCAR III G531
Rezolutie: 2500x2226px
Dimensiune: 0.81MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS ROG Strix SCAR III G531
Rezolutie: 2500x1719px
Dimensiune: 0.73MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...

ASUS ZenFone 6 ZS630KL

8 imagini disponibile
ZenFone 6
Rezolutie: 5000x5000px
Dimensiune: 0.55MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ZenFone 6
Rezolutie: 5000x5000px
Dimensiune: 0.73MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ZenFone 6
Rezolutie: 5000x5000px
Dimensiune: 0.78MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ZenFone 6
Rezolutie: 4000x4000px
Dimensiune: 0.28MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ZenFone 6
Rezolutie: 3500x3500px
Dimensiune: 0.34MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ZenFone 6
Rezolutie: 3500x3500px
Dimensiune: 0.44MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ZenFone 6
Rezolutie: 3500x3500px
Dimensiune: 1.75MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ZenFone 6
Rezolutie: 3500x3500px
Dimensiune: 0.48MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...

ProArt Display PA32UCG

1 imagini disponibile
PA32UCG
Rezolutie: 1024x576px
Dimensiune: 0.52MB
Tip fisier: image/png
Salveaza...

ROG Kunai Gamepad

1 imagini disponibile
ROG Kunai Gamepad
Rezolutie: 3000x2000px
Dimensiune: 0.3MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...