Utilizator
Parola


Cauta:

Rezultat: 1617 articole | Pagina #1 din 108
medialook
1 QNAP va valorifica cea de-a doua generație de procesoare INTEL XEON SCALABLE QNAP va valorifica cea de-a doua generație de procesoare INTEL XEON SCALABLE destinate fluxurilor de lucru axate pe date prin soluții de stocare și SDN
Odată cu lansarea celei de a doua generații de procesoare INTEL XEON SCALABLE, QNAP a anunțat că va introduce noi produse cu procesoare duale, cu performanțe mai mari și securitate îmbunătățită hardware în viitoarele sale soluții de stocare și de rețea, pentru furnizarea rapidă a serviciilor în fluxurile de lucru tot mai solicitante axate pe date.
2019-04-24
2 ASUS ROG Strix Helios ASUS Republic of Gamers anunță carcasa ROG Strix Helios
• Trei panouri de sticlă securizată, fumurie, cu grosimea de 4mm, carcasă din aluminiu și panou de iluminare Aura Sync RGB integrat • Capac multifuncțional cu prinderi integrate pentru GPU, carcasă pentru sursă din două piese, capac translucid pe spate ce permite managementul facil al cablurilor • Suportă plăci de bază cu dimensiunea maximă EATX, cu spațiu mare pentru radiatoare frontale de 420mm și de 360mm în zona superioară, plus pompă de apă și rezervor
2019-04-17
3 ASUS ROG Mothership ASUS a câștigat 22 de premii iF Design Awards 2019 dintre care 12 pentru ROG
• ASUS a câștigat 22 de premii iF Product Design Awards, dintre care 12 pentru produsele ROG. • Printre produsele premiate se numără plăci de bază, notebookuri, desktopuri, monitoare, routere, tastaturi, dispozitive de întreținere a sănătății, roboți, componente și accesorii. • Produsele câștigătoare s-au remarcat dintre 6.375 de nominalizări din 52 de țări.
2019-04-12
4 Biroul Senior Software din Cluj aniverseaza 5 ani de activitate Biroul Senior Software din Cluj aniverseaza 5 ani de activitate
Din 2014, Senior Software este mai aproape de companiile din vestul, nordul si centrul Romaniei. Furnizorul de solutii software aniverseaza 5 ani de la deschiderea punctului de lucru zonal din Cluj, oferind clientilor un pachet complet de sisteme software si hardware pentru automatizarea activitatii.
2019-04-01
5 Afacerile Senior Software, in crestere Afacerile Senior Software au crescut cu 28%
Senior Software a incheiat anul 2018 cu o crestere de 28% a cifrei de afaceri si a inceput 2019 cu lansarea unei noi versiuni pentru SeniorERP, cel mai cautat sistem din portofoliu. Tot anul trecut, furnizorul a implementat solutii moderne, customizate dupa nevoile de business, in companii precum Libris.ro, Ocean Fish, TeraSteel, Royal Computers si nu numai.
2019-03-21
6 ASUS ROG Zephyrus S GX701 Laptopul de gaming ROG Zephyrus S GX701 este disponibil în România
Cel mai subțire și mai performant laptop de gaming, ROG Zephyrus S GX701, a intrat în stocurile magazinelor din țara noastră. Pasionații de jocuri video și profesioniștii din domeniul audio-video au la dispoziție multiple configurații, cu prețuri cuprinse între aprox. 10.600 și 16.000 de lei. Zephyrus S GX701 este echipat cu plăci grafice din seria NVIDIA GeForce RTX 20 cu design Max-Q și procesoare Intel Core i7 din generația a 8-a.
2019-03-18
7 ASUS a lansat plăcile grafice TUF Gaming și Phoenix GeForce GTX 1660 ASUS a lansat plăcile grafice TUF Gaming și Phoenix GeForce GTX 1660
ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 se evidențiază prin durabilitate, având o multitudine de caracteristici solide. ASUS Phoenix GeForce GTX 1660 oferă performanță și proiectare de calitate într-un pachet de mici dimensiuni.
2019-03-15
8 Ocean Fish si-a imbunatatit activitatea cu solutiile Senior Software Ocean Fish proceseaza 12 tone pe zi cu solutia WMS de la Senior Software
Ocean Fish, unul dintre cei mai mari producatori de produse din peste din tara, proceseaza peste 12 tone pe zi cu ajutorul solutiei pentru gestiunea depozitelor de la Senior Software. Evolutia continua a companiei sustinuta de pachetul unic de sisteme software ales in ultimii 8 ani au dus la vanzari de peste 20 de tone pe zi.
2019-03-14
9 ROG Plaza Romania ASUS îți lansează o provocare: arată cât de bun ești la FIFA 19!
ASUS invită pasionații de jocuri la un nou maraton "Join The Republic", în perioada 14-24 martie 2019 în Plaza Romania, la etajul 1. De la eveniment nu vor lipsi cele mai tari sisteme de gaming, concursurile cu premii interesante și sesiunile de autografe. Activitățile vor urma două linii: gaming (la etajul 1) și lifestyle (la parter), pentru a fi pe placul tuturor vizitatorilor.
2019-03-14
10 Mihai Manole, Director General Tema Energy Piaţa Data Center din România a crescut cu 25-30% în 2018. Tendinţa se păstrează până în 2020
Piaţa Data Center din România a înregistrat o creştere de cca 25-30% în 2018, ca urmare a investiţiilor masive făcute în extinderi de doi dintre cei mai relevanţi operatori de telecomunicaţii şi a lansării celei mai mari ferme de cryptomining. O analiză generică a pieţei arată că în 2018 au fost adăugaţi peste 3200 mp suprafaţa utilă, cca 850 de rack-uri, iar puterea electrică consumată suplimentar este de cca 5 megawaţi. Datele au fost sintetizate pentru ediţia 2019 a DataCenter Forum de Tema Energy, organizatorul evenimentului şi totodată liderul pieței de proiectare și construcție de Data Centere la cheie. Estimarea are la bază analiza datelor pentru principalele zece proiecte de infrastructură derulate în 2018.
2019-03-07
11 ASUS ROG PNK LTD ASUS ROG anunță linia PNK LTD de tastaturi, mouși, căști și mouse pad-uri
ASUS Republic of Gamers (ROG) introduce noua linie de periferice PNK LTD pentru jocuri. Republic of Gamers are un stil unic și se mândrește cu o estetică consistentă, sinonimă cu alegerea campionilor. ROG lucrează intens pentru a pune culorile roșu, negru și gri în ADN-ul fiecărui produs. Pentru a satisface gusturile diferite ale campionilor, ROG lansează o nouă culoare în ediție limitată pentru unele dintre cele mai populare periferice ROG. Deși acest pachet arată complet diferit, tehnologia este păstrată. Oferă aceleași caracteristici de top, în timp ce le deschide gamerilor o altă opțiune să-și exprime stilul personal. Schimbarea culorilor a permis ca ROG să evidențieze vizual unele dintre cele mai bune facilități ale fiecărui produs.
2019-03-07
12 Atma Grup a ales solutiile ERP si BI de la Senior Software Atma Grup si-a automatizat procesele de ofertare si raportare cu solutiile Senior Software
Atma Grup, distribuitor de scule de prelucrare prin aschiere si consumabile industriale, si-a inlocuit vechiile aplicatii cu un pachet unic de sisteme software pentru gestionarea resurselor si eficientizarea proceselor de raportare si analiza.
2019-02-28
13 QNAP MediQPACS QNAP a lansat MediQPACS, aplicația ce transformă NAS-ul într-un server PACS accesibil
QNAP Systems a lansat MediQPACS, o aplicație care poate transforma un NAS QNAP într-un server PACS privat (Sistem de Arhivare și Comunicare Imagini) pentru a ajuta utilizatorii să efectueze copii back-up securizate ale fișierelor DICOM (Imagistică Digitală și Comunicații Medicale) în activitatea unităților medicale. MediQPACS permite vizualizarea rapidă și gestionarea completă a imaginilor medicale, constituind o alternativă accesibilă la un server PACS propriu în cadrul HIS (sistemele de rețele ale spitalelor), cu disponibilitate 24/7, management central și stocare fiabilă a tuturor fișierelor DICOM.
2019-02-28
14 ASUS prezintă noile laptopuri ZenBook la Constanța ASUS prezintă noile laptopuri ZenBook la City Park Mall din Constanța, organizând și noi turnee de gaming
În perioada 1-10 martie 2019, ASUS organizează în cadrul centrului comercial City Park Mall din Constanța un eveniment ce îmbină lifestyle-ul și gamingul. Publicul va putea aprecia noile laptopuri ultra-compacte ZenBook 13 și 14, iar două notebook-uri noi vor putea fi câștigate de vizitatori. Mai mult, în zilele de 1 și 8 martie, doamnele și domnișoarele vor putea primi cadouri din partea ASUS. Gamingul va da o altă dimensiune evenimentului, toți pasionații de jocuri putând participa la sesiuni free-to-play și competiții de FIFA 19, Counter-Strike: Global Offensive și Fortnite.
2019-02-28
15 ApiLand si-a imbunatati afacerea cu ERP si BI de la Senior Software ApiLand a redus timpul de procesare a comenzilor cu pana la 40% cu sistemele Senior Software
ApiLand a redus timpul de procesare a comenzilor cu 40% si a obtinut o transparenta mai mare asupra datelor companiei. Furnizorul de produse apicole a investit in solutiile ERP si SeniorVisualBI pentru a-si eficientiza activitatea, dar si pentru a sustine planurile de extindere internationala a business-ului.
2019-02-22
MediaLook.ro este o platformă de comunicare online Thinker Media.