mediaLOOK logo
@
ASUS primeşte noi distincţii Red Dot Design pentru placa de bază ROG Rampage III Extreme, laptopurile consumer şi netbook-urile Eee PC
Bucuresti 2010-04-26

ASUS primeşte noi distincţii Red Dot Design pentru placa de bază ROG Rampage III Extreme, laptopurile consumer şi netbook-urile Eee PC

Mai multe produse ASUS, printre care placa de bază Republic of Gamers (ROG) Rampage III Extreme, notebook-urile comerciale ASUS, portabilele Eee PC™ Seashell 1015 şi noile netbook-uri ultra-subţiri Eee PC™, au primit peste 12000 de voturi în competiţia pentru prestigioasele premii design red dot 2010.

Tony Chen, vicepreşedintele diviziei de sisteme din cadrul ASUS, a declarat: “Designul inovator al produselor este înscris în AND-ul ASUS. Echipa noastră formată din 100 de proiectanţi internaţionali, care provin din medii culturale diferite, urmăreşte cu pasiune să îmbine forma şi funcţia în moduri simple, dar puternice şi cu stil. Fiecare produs ASUS preia spiritul mărcii noastre, privind inspiraţia, perfecţionismul şi respectul pentru mediu. Primirea premiilor red dot design dovedeşte că suntem în ton cu aspiraţiile comunităţii de designeri, precum şi cu dorinţele utilizatorilor”.

Premiile internaţionale “red dot design” se numără printre cele mai importante şi mai vestite competiţii de acest tip din lume. În fiecare an, un juriu internaţional trece în revistă şi evaluează produsele înscrise în concurs. Criteriile sunt stringente şi includ gradul de inovare, funcţionalitatea, ergonomia, calitatea, compatibilitatea cu principiile ecologice şi durabilitatea produsului.

Produsele ASUS laureate:
ROG Rampage III Extreme
Placa de bază ASUS ROG Rampage III Extreme are o abordare unică şi eficientă privind designul radiatorului pentru disiparea rapidă a căldurii. Prin crearea unor suprafeţe înclinate special tăiate, ASUS a obţinut o placă de bază de calitate ridicată, cu un stil ce reflectă performanţele extreme. Asimetria planurilor induce senzaţia de mişcare a straturilor de aluminiu şi permite ochiului să urmărească cursul de aer cald disipându-se din componente în aer.

Notebook-urile ASUS comerciale
Create pentru a transmite o imagine profesională şi stilată, notebook-urile ASUS din seria comercială sunt nişte soluţii multifuncţionale. Forma unghiulară din aluminiu durabil a capacului creează un profil distinct, sugerând modalitatea de transport a laptopului. Paleta de nuanţe de negru pe negru sugerează clasă şi un calm ce inspiră încredere. Detaliile fine de pe marginea acoperită cu aluminiu a tastaturii şi a touch pad-ului duc cu gândul la accesoriile purtate de oamenii de afaceri, precum butonii de cămaşă. Alte trăsături profesionale - o cameră web şi un filtru de protecţie a ecranului - vin să întărească încă o dată orientarea produsului către oamenii de afaceri.

Netbook-ul Eee PC™ Seashell 1015
Eee PC™ Seashell 1015 duce mai departe faima designului Seashell, care a câştigat şi premiile iF 2010 cu prima generaţie a seriei. Noua formă este inspirată de yaht-uri şi se potriveşte foarte bine cu autonomia extinsă la 14 ore* pentru navigarea pe Internet, mulţumită tehnologiei Super Hybrid Engine de la ASUS. Marginile laterale ale netbook-ului sunt elegante şi fluente, iar textura specială de pe spatele portabilului duce cu gândul la carena unei bărci. Zona suportului pentru mâini formează o “punte” spaţioasă, care facilitează operarea touchpad-ului. Tastele mate se ridică peste suprafaţa lucioasă a carcasei, precum nişte pietre de râu deasupra apei. Modelul este disponibil în mai multe culori. Paleta vizuală este pură şi elegantă, iar finisările subliniază contrastul dintre suprafeţele lucioase şi cele mate.

Noile serii ultra-subţiri de netbook-uri Eee PC
Noile serii ultra-subţiri Eee PC™ oferă echilibrul optim între operarea facilă şi portabilitate. O construcție internă specială permite ca porturile să fie poziţionate în spatele dispozitivului, făcând astfel ca partea din faţă şi lateralele să rămână complet libere. Produsul va putea fi transportat mai uşor şi îşi va păstra mereu estetica. Simplitatea vizuală continuă cu suportul pentru mâini. Acesta este realizat dintr-o singură bucată, fiind din aluminiu. Partea inferioară a netbook-ului este acoperită cu un material moale la atingere pentru o manevrare mai uşoară.

Produsele premiate vor fi expuse într-o expoziţie specială la muzeul “red dot design” din Essen în perioada 6 iulie – 1 august 2010. Expoziţia va face referire la moştenirea culturală mondială “Zeche Zollverein”.

ASUS

ASUS este lider între furnizorii de tehnologii ai noii ere digitale, având un portofoliu extins de produse, care include laptopuri, netbook-uri, plăci de bază, plăci video, unităţi optice, sisteme PC desktop, servere, soluţii wireless, telefoane mobile şi echipamente de reţea. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor. În 2009, ASUS a obţinut 3268 de distincţii precum şi recunoaşterea globală pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 10000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă de cercetare şi dezvoltare de elită, compania a realizat o cifră de afaceri de 7,5 miliarde USD în 2009. ASUS se clasifică de 12 ani consecutiv printre companiile din Business Week InfoTech 100.

Produse mentionate in comunicat:

1 imagini disponibile
Netbook-ul Eee PC Seashell 1015
Netbook-ul Eee PC Seashell 1015
Descarcă
1 imagini disponibile
Placa de baza ASUS Rampage III Extreme
Placa de baza ASUS Rampage III Extreme
Descarcă