mediaLOOK logo
@

Eee PC 1015 Seashell

netbook

Eee PC™ Seashell 1015 duce mai departe faima designului Seashell, care a câştigat şi premiile iF 2010 cu prima generaţie a seriei.

Noua formă a fost premiată cu Red Dot Design 2010, este inspirată de yaht-uri şi se potriveşte foarte bine cu autonomia extinsă la 14 ore* pentru navigarea pe Internet, mulţumită tehnologiei Super Hybrid Engine de la ASUS. Marginile laterale ale netbook-ului sunt elegante şi fluente, iar textura specială de pe spatele portabilului duce cu gândul la carena unei bărci. Zona suportului pentru mâini formează o “punte” spaţioasă, care facilitează operarea touchpad-ului. Tastele mate se ridică peste suprafaţa lucioasă a carcasei, precum nişte pietre de râu deasupra apei. Modelul este disponibil în mai multe culori. Paleta vizuală este pură şi elegantă, iar finisările subliniază contrastul dintre suprafeţele lucioase şi cele mate.
  • 2010-04-26 12:03:12

Imagini disponibile

1 imagini disponibile
Netbook-ul Eee PC Seashell 1015
Netbook-ul Eee PC Seashell 1015
Descarcă

ASUS

ASUS este lider între furnizorii de tehnologii ai noii ere digitale, având un portofoliu extins de produse, care include laptopuri, netbook-uri, plăci de bază, plăci video, unităţi optice, sisteme PC desktop, servere, soluţii wireless, telefoane mobile şi echipamente de reţea. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor. În 2009, ASUS a obţinut 3268 de distincţii precum şi recunoaşterea globală pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 10000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă de cercetare şi dezvoltare de elită, compania a realizat o cifră de afaceri de 7,5 miliarde USD în 2009. ASUS se clasifică de 12 ani consecutiv printre companiile din Business Week InfoTech 100.