mediaLOOK logo
@

ASUS Rampage III Extreme

placi de baza

Integrând cipul Intel X58/ICH10R şi oferind suport pentru procesoarele Intel cu până la şase nuclee pe soclul LGA1366, Rampage III Extreme oferă numeroase facilităţi exclusiviste utilizatorilor entuziaşti, celor care urmăresc atingerea vitezelor extreme în operarea computerelor.

Ajustările privind îmbunătăţirea performanţelor pot fi realizate acum de la distanţă într-un mod foarte simplu, apelând la facilităţile ROG Connect şi RC Bluetooth. Utilizatorii au mai multă libertate de acţiune în atingerea potenţialului hardware maxim. Dincolo de acest aspect, placa de bază oferă unelte avansate de overclocking, reunite sub titulatura Extreme OC Kit. Informaţiile din BIOS pot fi rescrise cu uşurinţă prin USB BIOS Flashback, conducând la obţinerea celor mai bune performanţe grafice multi-GPU, cu până la patru plăci video. R3E foloseşte cea mai nouă versiune a tehnologiei Extreme Engine Digi+, care asigură o alimentare stabilă optimă. Toate acestea demonstrează preocuparea constantă a companiei ASUS pentru inovaţie şi pentru satisfacerea cerinţelor utilizatorilor experimentaţi. Drept rezultat, R3E oferă performanţe peste aşteptări şi implicit, o binemeritată doză de divertisment.

Fiecare utilizator de overclocking cunoaşte că performanţele de vârf nu pot fi atinse fără un management energetic eficient. În acest sens, Rampage III Extreme se bazează pe Extreme Engine Digi+. Tehnologia oferă toate avantajele circuitelor VRM digitale şi analogice, îmbunătăţind latenţa de comutare şi fidelitatea operării la nivelul întregii plăci.

Totodată, cu ajutorul strategiei de modulaţie PWM (Pulse width modulation) creşte toleranţa plăcii, deschizând drumul spre un overclocking sigur. Graţie utilizării tranzistorilor FET+, capacitatea de disipare a căldurii a fost optimizată cu 30%, faţă de situaţia tradiţională întâlnită în cazul componentelor MOSFET, iar conductivitatea a crescut cu până la 40%. ASUS nu s-a limitat doar la aceste îmbunătăţiri şi a ţinut cont de comentariile utilizatorilor de overclocking, integrând un nou tip de bobine de semnal, care pot lucra cu o intensitate până la 40 Amperi.

Toate aceste demersuri pe partea de alimentare permit experimentarea unor ajustări mai mari în vederea obţinerii unor performanţe şi mai bune. Pentru a simplifica şi mai mult procedurile, ASUS oferă USB BIOS Flashback, cea mai simplă cale de a transporta şi de a actualiza versiunile de BIOS sau de a prelua BIOS-ul de pe un computer pentru implementarea pe altul diferit. Este nevoie doar de un stick USB.

R3E a preluat acele ideile inspirate, care de-a lungul timpului au transformat overclocking-ul într-o experienţă deosebită şi a ridicat ştacheta în acest domeniu. Beneficiind de o soluţie termică reproiectată de la bază, de instrumente avansate pentru overclocking, de un design deosebit şi de performanţe de vârf, Rampage III Extreme reprezintă cea mai bună alegere în materie de plăci de bază pentru cei interesaţi de fiecare MHz în plus.
  • RAMPAGE-III-EXTREME
  • 2018-06-22 13:28:53

Imagini disponibile

1 imagini disponibile
Placa de baza ASUS Rampage III Extreme
Placa de baza ASUS Rampage III Extreme
Descarcă

ASUS

ASUS este lider între furnizorii de tehnologii ai noii ere digitale, având un portofoliu extins de produse, care include laptopuri, netbook-uri, plăci de bază, plăci video, unităţi optice, sisteme PC desktop, servere, soluţii wireless, telefoane mobile şi echipamente de reţea. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor. În 2009, ASUS a obţinut 3268 de distincţii precum şi recunoaşterea globală pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 10000 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă de cercetare şi dezvoltare de elită, compania a realizat o cifră de afaceri de 7,5 miliarde USD în 2009. ASUS se clasifică de 12 ani consecutiv printre companiile din Business Week InfoTech 100.