mediaLOOK logo
@
Vedeta Fujitsu-Siemens la CeBIT 2004 - LIFEBOOK S7010 - ajunge în România prin Tornado Sistems
Bucureşti 2004-03-18

Vedeta Fujitsu-Siemens la CeBIT 2004 - LIFEBOOK S7010 - ajunge în România prin Tornado Sistems

Prezentat în premieră la CeBIT 2004, noul Fujitsu-Siemens LIFEBOOK S7010 redefineşte noţiunea de ultra-portabilitate în cadrul segmentului de notebook-uri profesionale. El echilibrează balanţa în problema mobilităţii, oferind un ecran TFT spaţios de 14.1” şi un sistem modular high-end la numai 1.77 kg! Noul notebook va fi disponibil în România la sfârşitul lunii martie, prin distribuitorul autorizat Tornado Sistems.

Având dimesiuni foarte mici, LIFEBOOK S7010 poate fi transportat cu multă uşurinţă în orice călătorie de afaceri. Graţie mixului de caracteristici superioare privind performanţa, modularitatea şi flexibilitatea, el poate oferi funcţionalitatea completă a unui desktop. Folosind tehnologia Intel Centrino, sistemul beneficiază de o autonomie în lucru de până la cinci ore.

Principala noutate adusă în cadrul gamei sale o reprezintă modificarea diagonalei ecranului TFT de la 13” la 14.1”. Rezoluţia maximă ce poate fi obţinută este de 1600 x 1200 @85 Hz.

Totodată, LIFEBOOK S7010 este primul produs de pe piaţă, care integrează specificaţiile avansate Bluetooth v1.2. Noul BlueCore v1.2 include tehnologia AFH (Adaptive Frequency Hopping), care minimizează nivelul interferenţelor dintre Bluetooth şi antena radio Wi-Fi, atunci când acestea operează în acelaşi mediu. Din acest punct de vedere, LIFEBOOK S7010 este notebook-ul ideal pentru activitatea desfăşurată în interiorul birourilor cu reţele wireless sau în cadrul unor hot spoturi.

LIFEBOOK S7010 integrează toate celelalte interfeţe de conectare: trei porturi USB 2.0, FireWire IEEE1394, port pentru reţea GBLAN RJ-45, fax-modem şi porturile PS/2, serial şi paralel.

Reprezentant al clasei superioare de notebook-uri LIFEBOOK S, modelul S7010 foloseşte cel mai puternic procesor Centrino - Intel Pentium M la 1.70 GHz - şi beneficiază de 512 MB RAM şi 80GB spaţiu de stocare pe hard disk. Sistemul are în componenţă o unitate optică pentru inscripţionarea mediilor DVD+R şi DVD+RW.

Inovaţiile nipone integrate după standarde germane de calitate asigură fiabilitatea ridicată a produselor Fujitsu-Siemens. Fabrica din Germania a fost distinsă cu două importante premii: Industrial Excellent Award 2003 şi Ken Sharma Award 2002.

Tornado Sistems

Fondata în 1991, Tornado Sistems este compania IT&C structurata pe doua directii: distributia de echipamente de tehnica de calcul si, pe de alta parte, networking - proiectarea, instalarea, instruirea si consultanta în domeniul retelelor de calculatoare.
Unul dintre principalii factorii care au contribuit la succesul companiei îl reprezinta sistemul care sta la baza ofertei Tornado Sistems - “un singur punct de contact pentru o solutie completa”. Certificarea ISO 9001:2000 nu face decât sa confime profesionalismul, seriozitatea si preocuparea noastra de a oferi clientilor cele mai complete si avantajoase solutii si servicii. Tornado este distribuitor autorizat a numerosi furnizori IT de prestigiu: Microsoft, HP, Fujitsu-Siemens Computers, Acer, Canon, Benq, Lite-ON, Brother, Gigabyte, Allied Telesyn, Brand-Rex, 3Com, Philips, APC, Printronix, APW, Rehau, Proxim, US Robotics.

Structura organizatorica a companiei, orientata spre satisfacerea tuturor categoriilor de clienti, a determinat, datorita complexitatii sale, obtinerea unor performante de vârf de-a lungul timpului, atât în ceea ce priveste rezultatele obtinute, cât si în relatiile cu clientii sai, devenind partenerul de afaceri preferat de majoritatea companiilor IT din România.