mediaLOOK logo
@
Accesează ORAŞUL VIRTUAL de la CITY FM pentru a dezbate tema website-urile de recrutare online
Bucureşti 2005-01-13

Accesează ORAŞUL VIRTUAL de la CITY FM pentru a dezbate tema website-urile de recrutare online

Accesează ORAŞUL VIRTUAL joi, începând cu ora 21.30, pentru un upgrade de informaţie utilă. Săptămâna aceasta, în ORAŞUL VIRTUAL de la CITY FM se va dezbate tema website-urilor de recrutare online: bestjobs.neogen.ro, www.ejobs.ro, www.myjob.ro, www.hr-romania.ro etc. Invitat în emisiune: Calin Fusu, director general Neogen SA.

De asemenea, printre subiectele editiei de joi, de la ora 21.30 se va număra şi cel mai nou eveniment din Internetul românesc: achiziţia portalului www.archiweb.ro de către Neogen SA.

De câţiva ani încoace, anunţurile pentru locuri de muncă au un concurent serios. Noua alternativă vine de pe Internet şi are ca avantaje - controlul rapid şi facil al anunţurilor, unelte de comparaţie şi de selecţie rapidă a ofertelor sau a candidaţilor.

Prin simpla accesare a unui portal de acest gen se pot posta anunturi de angajare sau se pot selecta si viziona până la câteva zeci de mii de CV-uri stocate în baze de date. Aplicanţii nu consumă apeluri telefonice şi nu au nevoie de ziare. Mai mult decât atât, angajatorul poate contacta diversi pretendenţi la un anumit tip de post fără a-şi mai publica oferta. Pe de altă parte, persoana în căutare de lucru se poate inscrie pentru un număr mare de oferte, conform experienţei şi aptitudinilor sale.

Pentru alte detalii, vă invităm să accesaţi emisiunea ORAŞUL VIRTUAL de joi, 13.01.2005, ora 21.30 sau să o ascultaţi online la www.cityfm.ro.

CITY FM - 106.2 Mhz

CITY FM emite pe frecventa 106.2 MHz, fiind receptionat în Euroregiunea 8 – Zona Metropolitana Bucuresti. Publicul aflat în Capitala si în localitatile din zona de influenta a acesteia, va putea asculta un program dinamic, ce cuprinde talk-show-uri interactive, emisiuni de calitate, realizate de oameni de radio cu experienta, stirile BBC si muzica buna cu accent pe hit-urile pop-rock.
Atât formatul muzical, cât si grila de programe corespund formatului Hot AC (Hot Adult Contemporary).