mediaLOOK logo
@
CITY FM emite live pe Internet!
Bucuresti 2004-12-20

CITY FM emite live pe Internet!

De acum, oraşul ascultă CITY FM şi pe Internet. Pe www.cityfm.ro poti asculta cele mai bune programe pop-rock. Nu mai este nevoie să stai lângă aparatul de radio ca să asculţi singura frecvenţă pop-rock din Bucureşti.

CITY FM se poate asculta live pe internet folosind cel mai popular player audio gratuit - WINAMP. În realizarea emisiei online a fost ales formatul de streaming Ogg Vorbis, un codec audio open-source, gratuit, nepatentat.

Vizitatorii site-ului www.cityfm.ro au la dispoziţie trei variante de emisie online, în funcţie de tipul conexiunii Internet. Astfel, celor care au acces broadband (prin fibră optică sau cablu tv) CITY FM le recomandă streamingul audio pe 128Kbps, care asigură o calitate deosebită a sunetului. Varianta pe 64kbps este recomandată pentru conexiuni pe cablu tv sau radio, asigurând o fidelitate bună şi o recepţie fără întreruperi. Şi pentru internauţii pe dial-up există un tip de emisie online dedicat.

Pentru emisia online, CITY FM a încheiat un parteneriat cu Media Sat - una dintre cele mai importante companii de Internet din România.

CITY FM - 106.2

CITY FM emite pe frecventa 106.2 MHz, fiind receptionat în Euroregiunea 8 – Zona Metropolitana Bucuresti. Publicul aflat în Capitala si în localitatile din zona de influenta a acesteia, va putea asculta un program dinamic, ce cuprinde talk-show-uri interactive, emisiuni de calitate, realizate de oameni de radio cu experienta, stirile BBC si muzica buna cu accent pe hit-urile pop-rock.
Atât formatul muzical, cât si grila de programe corespund formatului Hot AC (Hot Adult Contemporary).