mediaLOOK logo
@
CITY FM nu şi-a găsit loc în Cotidianul
Bucureşti 2004-12-03

CITY FM nu şi-a găsit loc în Cotidianul

Am apreciat promptitudinea şi profesionalismul cu care a fost abordat incidentul dintre CITY FM şi Radio Guerrilla atât în paginile tipărite cât si în cele online. Prezentând obiectiv punctele de vedere ale celor două părţi implicate în "conflictul" ce a avut la bază o problemă tehnică a echipei Guerrilla (vezi comunicatele de presă de la pagina www.cityfm.ro), colegii noştri din presa scrisă au pus la dispoziţia cititorilor toate informaţiile necesare pentru ca aceştia să tragă singuri concluziile, aşa cum este şi firesc.

O surpriză însă tot am avut. Singura publicaţie care a omis să prezinte şi răspunsul CITY FM în această problemă a fost “Cotidianul”. Mai mult chiar, crezînd că este vorba de o dezinformare fără rea intenţie, am retransmis ieri domnului Turcescu punctul de vedere CITY FM, cu rugămintea de a ne da posibilitatea publicării dreptului la replică. Neprimind nici un răspuns, am tras fireasca concluzie că domnia s-a retras împreună cu echipa redacţională în cantonament pentru a se antrena la sinceritate.

CITY FM

CITY FM emite pe frecventa 106.2 MHz, fiind receptionat în Euroregiunea 8 – Zona Metropolitana Bucuresti. Publicul aflat în Capitala si în localitatile din zona de influenta a acesteia, va putea asculta un program dinamic, ce cuprinde talk-show-uri interactive, emisiuni de calitate, realizate de oameni de radio cu experienta, stirile BBC si muzica buna cu accent pe hit-urile pop-rock.
Atât formatul muzical, cât si grila de programe corespund formatului Hot AC (Hot Adult Contemporary).