mediaLOOK logo
@
La netSTART 2004, un student de la Facultatea de Medicină a obţinut una dintre menţiuni
Bucuresti 2004-12-02

La netSTART 2004, un student de la Facultatea de Medicină a obţinut una dintre menţiuni

Tornado Sistems a organizat în perioada 18-19 noiembrie 2004 o nouă ediţie netSTART – eveniment ce a reunit cei mai buni studenţi din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti. Cei mai mulţi dintre aceştia au provenit de Facultatea de Automatică şi Calculatoare, dar în acest an au participat şi studenţi ai facultăţilor Transporturi, Electronică şi chiar Medicină, de unde a venit chiar câştigătorul uneia dintre cele doua mentiuni.

Bogdan Sass - student la Medicină s-a dovedit unul dintre cei mai buni participanţi la seminarul de Tehnologii Avansate pentru Reţele şi Telecomunicaţii din cadrul netSTART 2004, chiar dacă tematica din acest an a evenimentului organizat în cadrul Facultăţii de Automatică şi Calculatoare a cuprins:
• Tehnologii de comunicaţii convergente Voce şi Date
• Triple Play - reţele de telecomunicaţii multi-servicii
• Tendinţe actuale şi tehnologii noi în reţelele LAN&MAN
• Securitatea reţelelor wireless
• Colaborarea în managementul de proiect

netSTART 2004 s-a adresat studenţilor care vor să-şi dezvolte cunoştinţele tehnice, în vederea realizării unei cariere de specialist în domeniul IT&C. neSTART este un program 100% Gratuit, 100% Practic şi 100% pentru Studenţi, fiind totodată expresia preocupării companiei Tornado Sistems de a oferi tinerilor studenţi sansa de a intra în contact direct cu realitatea mediului de afaceri şi cu cele mai moderne tehnologii.

Cea de-a 6-a ediţie a adus în discutie probleme specifice legate de utilizarea celor mai noi tehnologii IT&C şi de colaborarea în cadrul managementului de proiect. La finalul celor două zile de seminarii şi ateliere practice, cei mai buni studenţi calificaţi în urma testului online, au fost premiaţi cu produse IT oferite de Tornado Sistems: locul I – un mp3 player BenQ Joybee, locul II – o camera foto digitala BenQ DC c35, locul III – un mouse wireless Microsoft Intellimouse, mentiune I – camera foto digitala BenQ DC 300, mentiune II – Flash Pen USB Samsung 128MB, premiul special Allied Telesyn – un kit de retea cuprinzand un router Allied Telesyn AR410, un switch Allied Telesyn FS716, 10 placi de retea si cablu UTP. De asemenea, o parte dintre câştigători vor participa gratuit la cursurile de pregatire Nortel Networks si Samsung organizate in aceasta luna de Centrul de Training SentriQ.

Pentru fotografii, accesati situl http://www.tornado.ro/download/netstart.

Tornado Sistems

Fondata în 1991, Tornado Sistems este compania IT&C structurata pe doua directii: distributia de echipamente de tehnica de calcul si, pe de alta parte, networking - proiectarea, instalarea, instruirea si consultanta în domeniul retelelor de calculatoare.
Unul dintre principalii factori care au contribuit la succesul companiei îl reprezinta sistemul care sta la baza ofertei Tornado Sistems - “un singur punct de contact pentru o solutie completa”. Certificarea ISO 9001:2000 nu face decât sa confime profesionalismul, seriozitatea si preocuparea noastra de a oferi clientilor cele mai complete si avantajoase solutii si servicii. Tornado este distribuitor autorizat a numerosi furnizori IT de prestigiu: Microsoft, HP, Fujitsu-Siemens Computers, Acer, Canon, Benq, Lite-ON, Brother, Gigabyte, Nortel Networks, Allied Telesyn, Brand-Rex, Philips, Samsung, APC, Printronix, Proxim, US Robotics, PowerColor, Viking InterWorks, Jetway, ASUS etc