mediaLOOK logo
@
CITY FM invitat să configureze aparatura unui nou post de radio
Bucuresti 2004-12-01

CITY FM invitat să configureze aparatura unui nou post de radio

CITY FM salută apariţia gherilei în FM-ul bucureştean şi răspunde pe această cale comunicatului emis astăzi – 1 Decembrie 2004 – de catre biroul de presă Radio Guerrilla, comunicat pe care îl considerăm, din respect pentru colegii de la Academia Caţavencu, doar un exerciţiu greşit de PR datorat emoţiei acestui început. Eroarea comunicata a fost cauzată de configurarea eronată a echipamentului RDS din dotarea Radio Guerrilla. Echipamentele CITY FM respectă cele mai noi standarde şi nu permit, în nici o situaţie, emisia pe o altă frecvenţă decât pe cea binecunoscută - 106.2 Mhz.

Ne bucură faptul că peisajul FM s-a îmbogăţit cu o nouă frecvenţă animată de dorinţa de a petrece împreună cu românii Marea Sarbatoare. La mulţi ani şi la mulţi fani le spunem şi noi. Păcat că micuţa frecvenţă s-a născut războinică, iar ursitoarele i-au hărăzit încă de la naştere o viaţă de gherilă. Deci, ce pretenţii poţi să ai? Abia gângurind, şi-a şi luat aere de domnişoară “bruiată” şi înainte de a învăţa să zică “mama” zice “fraierii de la CITY FM”.

Prea frumoasă şi deşteaptă pentru lumea asta rea, micuţa se zbate, încă înainte de botez, să-şi facă loc în peisaj, cu coatele-i ascuţite în “academii” pe care le salutăm cu respect. Fraţiorul CITY FM le zice că cine vrea să găsească frecvenţa, dacă într-adevăr vrea, o va găsi, chiar dacă doamnele vedete asezonate postului de guerrilla, aruncă cu pietre în el.

Iar în ceea ce priveşte “referirea” la IGC, aceasta este nejustificată, deoarece problema în cauză aparţine exclusiv postului Guerrilla, singurul capabil să îşi re-configureze propriul echipament RDS. Detalii:
http://www.radio-electronics.com/info/broadcast/rds/rds.php


Recomandarea CITY FM pentru gherilă: “verificaţi aparatura RDS şi opţiunea AF (Alternative Frequency) - lista de frecvenţe alternative - care vă pot trimite ascultătorii din maşină pe o alta frecventa”.

Pentru informatii suplimentare vizitati www.cityfm.ro

CITY FM - 106.2

CITY FM emite pe frecventa 106.2 MHz, fiind receptionat în Euroregiunea 8 – Zona Metropolitana Bucuresti. Publicul aflat în Capitala si în localitatile din zona de influenta a acesteia, va putea asculta un program dinamic, ce cuprinde talk-show-uri interactive, emisiuni de calitate, realizate de oameni de radio cu experienta, stirile BBC si muzica buna cu accent pe hit-urile pop-rock.
Atât formatul muzical, cât si grila de programe corespund formatului Hot AC (Hot Adult Contemporary).