mediaLOOK logo
@
TWISTER prezintă mini-imprimantele Brother P-Touch QL-500 şi QL-550, super-practice la orice inventariere şi etichetare
Bucureşti 2004-11-24

TWISTER prezintă mini-imprimantele Brother P-Touch QL-500 şi QL-550, super-practice la orice inventariere şi etichetare

Reţeaua TWISTER anunţă apariţia pe piaţa românească a două noi modele de mini-imprimante P-Touch produse de compania Brother, dedicate etichetării produselor şi inventarierii echipamentelor. Noile produse sunt P-Touch QL-500 şi QL-550 şi se dovedesc extrem de utile de vreme ce nici o altă imprimantă nu te poate ajuta la fel de bine pentru nişte activităţi atât de speciale. Avantajele utilizării lor se fac simţite la etichetarea produselor din magazine, a obiectelor de inventar şi a echipamentelor de reţea.

Aria lor de utilizare nu se restrânge doar la atât, fiecare utilizator descoperind noi metode de a optimiza activităţi comune, în general, consumatoare de timp şi dependente de o bună caligrafie.

De exemplu, P-Touch QL-500 este o imprimantă termică ce oferă o viteză mare de tipărire a etichetelor adezive. Acest model permite utilizatorilor să creeze şi să tipărească în mod facil etichete pentru adrese sau pentru alte activităţi din cadrul afacerii. Echipat cu un nou mecanism de tipărire care permite atingerea unei viteze de până la 90mm/sec, P-Touch QL-500 oferă şi o calitate înaltă în crearea oricărui număr de etichete, de la câteva bucăţi, până la o cantitate extrem de mare, sporind eficienţa în astfel de operaţiuni în cadrul birourilor şi nu numai.

Imprimantele dedicate producerii de etichete, P-Touch QL-500 si QL-550 sunt versatile, rapide şi tipăresc etichetele direct de pe computer. Perfecte pentru imprimarea etichetelor pentru adrese, livrări, bannere, aceste aparate oferă o mare flexibilitate şi pot tipări atât pe etichete separate, cât şi pe benzi de etichete.

În timp ce P-Touch QL-500 este echipat cu un cuţit manual, modelul superior, QL-550 dispune de un cuţit automat, ce taie etichetele rapid şi cu mare acurateţe.

Aceste imprimante permit tipărirea a până la 50 de etichete pe minut. Cu ajutorul unui software inclus, P-Touch Editor, se pot crea etichete personalizate, cu coduri de bare, grafice, caractere sau aranjamente speciale. Datorită tehnologiei de tipărire termică directă, costurile suplimentare legate de toner, cerneală sau ribon sunt de domeniul trecutului. Pentru cei care doresc să partajeze în reţea o imprimantă QL-500 sau QL-550, există opţiunea unui print server, care permite tipărirea de către mai mulţi utilizatori.

Caracteristici:
* Software, Ghid de instalare rapidă, Etichete Standard pentru adrese
(starter), bandă de hârtie 62mm (starter), pagină de curăţare
* Max. 90mm/sec. viteză de tipărire
* Funcţie pentru obţinerea codurilor de bare
* Rezoluţie de tipărire 300dpi
* Cuţit manual (QL-500) sau automat (QL-550)
* Compatibilitate PC, conexiune USB
* Beneficiază de AddIn-uri pentru Word, Excel & Outlook
* Compatibilitate cu reţeaua, prin PS9000 (optional)
* lăţimea benzii de tipărire este de max. 62mm
* role DK

Informaţii suplimentare despre produsele Brother puteţi obţine vizitând site-ul de e-commerce www.twister.ro.

TWISTER

TWISTER (www.twister.ro) este o reţea naţională de distribuţie IT&C cu magazine situate în fiecare reşedinţă de judeţ. Portofoliul de produse distribuite reuneşte sisteme PC şi notebook-uri, componente de calculator, periferice, echipamente de reţea şi software. Printre mărcile comercializate se numără: Acer, Allied Telesyn, ALPS, AMD, APC, Asus, BenQ, Brother, Canon, Fujitsu-Siemens, Gigabyte, HP, Inform, Kingmax, Liteon, Microsoft, Philips, PowerColor, Prolink, Proxim, Qubs, Star, TwinMOS, Twister, US Robotics, Viking etc. Informaţii despre produsele şi partenerii TWISTER se pot afla apelând numărul gratuit 08008 TWISTER sau consultând catalogul lunar TWISTER, disponibil şi în variantă electronică pe site-ul de e-commerce www.twister.ro.