mediaLOOK logo
@
CITY FM va recomanda “O SEARA CU EUGEN CRISTEA”, miercuri, 24 noiembrie, incepand cu ora 21.00, la clubul Big Mamou
Bucuresti 2004-11-22

CITY FM va recomanda “O SEARA CU EUGEN CRISTEA”, miercuri, 24 noiembrie, incepand cu ora 21.00, la clubul Big Mamou

CITY FM va invita miercuri, 24 noiembrie, incepand cu ora 21.00 sa petreceti “O SEARA CU EUGEN CRISTEA”, la clubul Big Mamou. Spectacolul, interactiv si deci mereu nou, a avut premiera in 2001 la New York si de atunci s-a bucurat in nenumarate randuri de aprecierea publicului de pretutindeni. Miercuri seara, la Big Mamou (Splaiul Independentei, vis a vis de Tribunalul Mare), alaturi de actorul Eugen Cristea, pe scena va evolua si chitaristul si compozitorul Fredi Onofrei.

Recitalul va contine atat compozitii proprii din repertoriul lui Eugen Cristea, cat si preluari din repertoriul international, cover-uri folk &blues.

Spectacolul retine atentia prin ineditul sau, deoarece protagonistul imbina acordurile fine ale chitarei cu versuri de mare actualitate, in care veti regasi – pe tonuri vesele sau triste - conditia artistului prins in mrejele si capcanele contemporanului.

Asadar, va asteaptam miercuri sera, de la ora 21.00, la clubul Big Mamou, intr-un cadru intim si select, sa petreceti “O SEARA CU EUGEN CRISTEA” in compania CITY FM.

CITY FM

CITY FM emite pe frecventa 106.2 MHz, fiind receptionat în Euroregiunea 8 – Zona Metropolitana Bucuresti. Publicul aflat în Capitala si în localitatile din zona de influenta a acesteia, va putea asculta un program dinamic, ce cuprinde talk-show-uri interactive, emisiuni de calitate, realizate de oameni de radio cu experienta, stirile BBC si muzica buna cu accent pe hit-urile pop-rock.
Atât formatul muzical, cât si grila de programe corespund formatului Hot AC (Hot Adult Contemporary).