mediaLOOK logo
@
TWISTER va aduce în România noul card Secure Digital de 1GB lansat de TwinMOS
Bucureşti 2004-03-02

TWISTER va aduce în România noul card Secure Digital de 1GB lansat de TwinMOS

TWISTER prezintă în România cardul TwinMOS Secure Digital cu capacitate de 1GB. Acesta oferă utilizatorilor de aparate digitale portabile o soluţie foarte sigură pentru stocarea unui volum mult mai mare de date decât până în prezent.

Acest tip de card de memorie flash se bucură de o mare popularitate pe piaţă, înregistrând un market share de aproximativ 26% în 2003, conform datelor publicate de către TwinMOS. Estimându-se o creştere a cotei de piaţă, către 36% în 2004, cardurile SecureDigital mizează pe dimensiunile mici, greutatea redusă, sistemul CPRM pentru prevenirea duplicării datelor în mod ilegal şi, bineînţeles, pe capacităţile de stocare din ce în ce mai mari.

Noul card de 1GB lansat de TwinMOS şi distribuit în România prin intermediul reţelei TWISTER asigură o viteză de citire a datelor de minim 6MB pe secundă şi scrierea conţinutului multimedia la o rată de minim 4.8MB pe secundă. Aceste rezultate ale echipei R&D din cadrul companiei TwinMOS răspund cerinţelor utilizatorilor care doresc maximum de viteză şi de spaţiu de stocare din partea unor produse miniaturale.

Cardul Secure Digital fost certificat de către asociaţiile specializate 3C şi 4C în privinţa procesului de fabricaţie şi a securităţii, cât şi în ceea ce priveşte funcţiile cheie ale produsului, compatibilitatea şi consumul redus de energie.

TWISTER

TWISTER (www.twister.ro) este o reţea naţională de distribuţie IT&C cu magazine situate în fiecare reşedinţă de judeţ. Portofoliul de produse distribuite reuneşte sisteme PC şi notebook-uri, componente de calculator, periferice, echipamente de reţea şi software. Printre mărcile comercializate se numără: 3Com, Acer, Allied Telesyn, ALPS, AMD, APC, BenQ, Brother, Canon, Fujitsu-Siemens, Gigabyte, HP, Inform, Kingmax, Liteon, Microsoft, Philips, Prolink, Proxim, Qubs, Star, Syntax, TwinMOS, Twister, US Robotics etc. Informaţii despre produsele şi partenerii TWISTER se pot afla apelând numărul gratuit 08008 TWISTER sau consultând catalogul lunar TWISTER.