mediaLOOK logo
@
Începe netSTART 2004 - eveniment dedicat tinerilor care îşi doresc o carieră în IT&C
Bucureşti 2004-10-29

Începe netSTART 2004 - eveniment dedicat tinerilor care îşi doresc o carieră în IT&C

Tornado Sistems anunţă începerea ediţiei 2004 netSTART – eveniment ce reuneşte concursul şi sesiunea de seminarii de Tehnologii Avansate pentru Reţele şi Telecomunicaţii. Evenimentul se va desfăşura în cadrul Universitatea Politehnica Bucureşti, în perioada 18-19 noiembrie 2004, fiind organizat de Tornado Sistems în colaborare cu Facultatea de Automatică şi Calculatoare. netSTART 2004 se adresează studentilor care vor să-şi dezvolte cunoştinţele tehnice, în vederea realizării unei cariere de specialist în domeniul IT&C.

Tematica seminariilor din acest an vor cuprinde:
• Tehnologii de comunicaţii convergente Voce şi Date
• Triple Play - reţele de telecomunicaţii multi-servicii
• Tendinţe actuale şi tehnologii noi în reţelele LAN&MAN
• Securitatea reţelelor wireless
• Colaborarea în managementul de proiect

100% Gratuit
Participarea la seminarii este gratuită, singura condiţie fiind calitatea de student, masterand sau proaspăt absolvent a candidatului, precum şi obtinerea unui scor satisfăcător la testul online.
În perioada 22 octombrie - 5 noiembrie 2004, participanţii se vor putea înscrie pe situl www.netstart.ro, completând ulterior testul online. Cei mai buni studenti clasati în urma răspunsurilor date în cadrul testului online şi a interviului ulterior vor fi invitaţi să participe la seminariile organizate în cadrul Facultăţii de Automatică şi Calculatoare. Pe 10 noiembrie, organizatorii vor anunţa lista completa a participanţilor, iar în zilele de 18 şi 19 noiembrie se va desfăşura Seminarul de Tehnologii Avansate pentru Reţele şi Telecomunicaţii – netSTART.

100% Practic
A sasea editie netSTART va aduce în discutie probleme specifice legate de utilizarea celor mai noi tehnologii IT&C şi de colaborarea în cadrul managementului de proiect. Studenţii participanţi vor fi testaţi la finalul celor două zile de seminarii şi ateliere, pe cei mai buni dintre acestia aşteptându-i premiile oferite de Tornado Sistems.

100% pentru Studenţi
netSTART este expresia preocupării companiei Tornado Sistems de a oferi tinerilor studenţi sansa de a intra în contact direct cu realitatea mediului de afaceri şi cu cele mai moderne tehnologii. netSTART poate însemna pentru mulţi dintre aceştia un start bun pentru o carieră de succes în IT&C.

Tornado Sistems

Fondata în 1991, Tornado Sistems este compania IT&C structurata pe doua directii: distributia de echipamente de tehnica de calcul si, pe de alta parte, networking - proiectarea, instalarea, instruirea si consultanta în domeniul retelelor de calculatoare.
Unul dintre principalii factori care au contribuit la succesul companiei îl reprezinta sistemul care sta la baza ofertei Tornado Sistems - “un singur punct de contact pentru o solutie completa”. Certificarea ISO 9001:2000 nu face decât sa confime profesionalismul, seriozitatea si preocuparea noastra de a oferi clientilor cele mai complete si avantajoase solutii si servicii. Tornado este distribuitor autorizat a numerosi furnizori IT de prestigiu: Microsoft, HP, Fujitsu-Siemens Computers, Acer, Canon, Benq, Lite-ON, Brother, Gigabyte, Nortel Networks, Allied Telesyn, Brand-Rex, Philips, Samsung, APC, Printronix, Proxim, US Robotics, PowerColor, Viking InterWorks, Jetway, ASUS etc