mediaLOOK logo
@
Architected Business Solutions
Bucuresti 2004-10-26

Architected Business Solutions

Pentru a satisface mai bine cerinţele clienţilor de servicii integrate şi în conformitate cu strategia noastră pe terment lung, s-a înfiinţat Tornado BC (Architected Business Solutions), ca firmă specializată în servicii de consultanţă de afaceri.

„Am hotărât să facem această investiţie pentru a sprijini eforturile clienţilor noştri de a implementa strategii, procese, sisteme şi instrumente de afaceri menite să accelereze obţinerea unei eficienţe superioare şi dezvoltarea lor continuă pe o piaţă din ce în ce mai competitivă” – ne declară Eugen Lepădatu – Directorul General Tornado Sistems.

„Argumentele noastre sunt: experienţa acumulată în implementări de programe şi tehnologii de ultimă oră, cunoaşterea detaliată a pieţii din România, renumele şi cota noastră de piaţă, parteneriatele încheiate cu firme locale şi internationale ca o recunoaştere a calităţii deosebite a muncii şi a seriozitătăţii în execuţie, puterea financiară a firmei Tornado, şi nu în ultimul rând aptitudinile şi cunoştinţele extraordinare ale membrilor echipei” – precizează Viorel Bitu - Directorul noii entităţi.

Compania Architected Business Solution, membru al Grupului Tornado Sistems a devenit reprezentant în România pentru setul de instrumente “ARIS Business Process Management”, soluţie dezvoltată de către compania germană IDS Scheer.

Lansarea setului de instrumente dedicate modelării proceselor de afaceri – “ARIS Business Process Management” a avut loc în data de 19 octombrie la hotelul Howard Johnson din Bucuresti.

La conferintă au participat reprezentanţi ai unor companii importante, interesate in utilizarea instrumentelor si experienţei acumulate de către IDS Scheer, dintre care: BCR, ABN AMRO, HVB Bank, Banc Post, Banca Comerciala Carpatica, UPC Romania, Orange, Romtelecom, Rompetrol, AVIVA, Ernst & Young, Mobexpert, Coca Cola, Zaharul Romanesc, Argus, Sensi Blu.

Tornado a încheiat un parteneriat strategic cu firma germană IDS Scheer AG pentru a promova şi utiliza produsele dezvoltate de aceasta în douăzeci ani de existenţă (mai multe despre IDS Scheer puteţi afla la www.IDS-Scheer.com).

Architected Business Solutions