mediaLOOK logo
@
TWISTER aduce pe piaţa românească cea mai rapidă tehnologie de inscripţionare DVD+R - 16X - de la LITE-ON
Bucureşti 2004-09-29

TWISTER aduce pe piaţa românească cea mai rapidă tehnologie de inscripţionare DVD+R - 16X - de la LITE-ON

Cea mai recentă tehnologie de inscripţionare DVD+R 16X a fost implementată în noile unităţi optice duale LITE-ON SOHW-1633S/SX & SOHW-1613S, disponibile începând cu această săptămână în reţeaua IT&C TWISTER. Aceste unităţi optice pot scrie pe medii DVD+R cu un singur strat la o viteză maximă de 16X, iar pe mediile DVD-R cu o viteză de 8X. Rescrierea datelor se poate efectua la 4X pe ambele tipuri de DVD-uri, iar citirea informaţiilor se execută cu o rapiditate de 16X.

Cât timp trebuie alocat pentru un back-up de 4.7GB? LITE-ON vă oferă cel mai rapid răspuns: nu mai mult de 6 minute. Dacă nu demult, aceste durate erau valabile doar pentru incripţionarea CD-urilor, astăzi tehnologia este cu doi paşi mai înainte: atât la capitolul viteză, cât şi în ceea ce priveşte capacitatea de stocare. Fiecare DVD poate stoca 2 ore de capturi video – fie că acestea ar reprezenta filme, amintiri din vacanţă sau poate interviuri.

Ştim din experienţă că LITE-ON SOHW-1613S se achită exemplar de aceste sarcini, dar fratele mai mare LITE-ON SOHW-1633S are un atuu în plus: suportul pentru mediile cu dublu strat. Capacitatea de stocare creşte la 8.5GB sau 4 ore de material video de calitate DVD, iar viteza de scriere în acest caz este de 2.4X. Varianta externă LITE-ON SOHW-1633SX preia toate aceste caracteristici, oferind utilizatorilor posibilitatea de a scrie DVD-uri oriunde şi oricând pot accesa un computer şi au nevoie de o copie a informaţiilor pe un mediu optic.

Cele nouă unităţi noi LITEON SOHW-1633S şi SOHW-1613S sunt totodată şi nişte inscriptoare ultra-rapide de medii CD-RW atingând în cele mai bune condiţii vitezele de scriere/rescriere de 48X/24X.

Tehnologia SMART-BURN integrată în aceste unităţi asigură un proces de inscripţionare stabil şi o compatibilitate diversă la viteze mari cu majoritatea tipurilor de medii DVD+R / DVD+RW / DVD-R / DVD-RW / DVD+R9 / CD-R / CD-RW.

Fiecare utilizator de IT are acum posibilitatea de a alege o soluţie performantă, competitivă şi de generaţie viitoare, preţul celui mai performant model LITEON SOHW-1633S în reţeaua TWISTER fiind de 79 de EURO.

Pentru mai mute informaţii despre unităţile optice DVDRW şi despre produsele LITE-ON va invitam sa accesaţi situl www.twister.ro.

TWISTER

TWISTER (www.twister.ro) este o reţea naţională de distribuţie IT&C cu magazine situate în fiecare reşedinţă de judeţ. Portofoliul de produse distribuite reuneşte sisteme PC şi notebook-uri, componente de calculator, periferice, echipamente de reţea şi software. Printre mărcile comercializate se numără: Acer, Allied Telesyn, ALPS, AMD, APC, Asus, BenQ, Brother, Canon, Fujitsu-Siemens, Gigabyte, HP, Inform, Kingmax, Liteon, Microsoft, Philips, PowerColor, Prolink, Proxim, Qubs, Star, TwinMOS, Twister, US Robotics, Viking etc. Informaţii despre produsele şi partenerii TWISTER se pot afla apelând numărul gratuit 08008 TWISTER sau consultând catalogul lunar TWISTER.