mediaLOOK logo
@
Tornado Sistems si Allied Telesyn catre Internet Service Providers: Triple Play este solutia convergentei serviciilor de date, voce si video
Bucureşti 2004-09-16

Tornado Sistems si Allied Telesyn catre Internet Service Providers: Triple Play este solutia convergentei serviciilor de date, voce si video

Tornado Sistems - lider pe piata distributiei IT&C - prezinta solutiile Triple Play produse de Allied Telesyn, solutii destinate Internet Service Providerilor si marilor integratori de sistem. Organizat in sala "On Top of Bucharest" din cadrul U Business Center, laboratorul Triple Play Workshop va fi condus de dl. Dragos JOSANU - Pre&Post Sales Support Engineer Allied Telesyn Romania.

În contextul liberalizarii pietei de telecomunicatii, companiile care ofera servicii de Internet se afla în fata unei mari provocari, aceea a construirii unei infrastructuri de comunicatii care sa le permita dezvoltarea si diversificarea ofertei cu scopul asigurarii avantajului competitional. Cel mai important aspect legat de o astfel de investitie este cel al costurilor de proiectare, implementare si mentenanta. Cântarind între dorinta obtinerii avantajului competitional si controlul costului, fiecare companie trebuie sa-si aleaga propriul drum pe care sa-l urmeze spre câstigarea si pastrarea clientilor.

Tornado Sistems si Allied Telesyn vin în întâmpinarea companiilor de telecomunicatii cu o oferta bazata pe conceptul „Triple Play", care de fapt nu exprima altceva decât posibilitatea construirii unei infrastructuri de telecomunicatii capabile sa suporte simultan servicii de date, voce si video. O astfel de abordare permite partenerilor Tornado Sistems sa ofere servicii de acces Internet, telefonie fixa si pachete de programe video având la baza aceeasi infrastructura.

Solutia Allied Telesyn are la baza o tehnologie IP/Ethernet, ce combina viteze de transmisie foarte mari, usurinta în implementare si mentenanta caracteristice retelelor tip Ethernet si protocolului IP, scalabilitatea, flexibilitatea si redundanta echipamentelor caracteristice zonei telecom si solutii profesionale de garantare a calitatii serviciilor prin tehnologii QoS.

Pentru operatorii clasici de telecomunicatii - care folosesc infrastructuri de cupru - ATI propune o solutie ca are la baza tehnologia ADSL2+, proiectata pentru a atinge o viteza de transfer de pâna la 26 Mbps, suficient de mare pentru a permite implementarea serviciilor integrate de date, voce si video atât pentru utilizatorii de business cât si pentru cei rezidentiali.

Pentru mai multe informatii despre solutiile si produsele Allied Telesyn, vizitati situl www.tornado.ro.

Tornado Sistems

Fondata în 1991, Tornado Sistems este compania IT&C structurata pe doua directii: distributia de echipamente de tehnica de calcul si, pe de alta parte, networking - proiectarea, instalarea, instruirea si consultanta în domeniul retelelor de calculatoare.
Unul dintre principalii factorii care au contribuit la succesul companiei îl reprezinta sistemul care sta la baza ofertei Tornado Sistems - “un singur punct de contact pentru o solutie completa”. Certificarea ISO 9001:2000 nu face decât sa confime profesionalismul, seriozitatea si preocuparea noastra de a oferi clientilor cele mai complete si avantajoase solutii si servicii. Tornado este distribuitor autorizat a numerosi furnizori IT de prestigiu: Microsoft, HP, Fujitsu-Siemens Computers, Acer, Canon, Benq, Lite-ON, Brother, Gigabyte, Nortel Networks, Allied Telesyn, Brand-Rex, Philips, Samsung, APC, Printronix, Proxim, US Robotics, PowerColor, Viking InterWorks, Jetway, ASUS etc