mediaLOOK logo
@
Rezultatele finale ale Campionatului Naţional de Windsurfing TWISTER – ediţia 2004
Bucureşti 2004-09-06

Rezultatele finale ale Campionatului Naţional de Windsurfing TWISTER – ediţia 2004

Campionatul Naţional de Windsurfing TWISTER – organizat în perioada 3-5 septembrie 2004, pe lacul din staţiunea Mamaia – şi-a desemnat câştigătorii. Cei mai buni windsurferi din România au fost premiaţi de Fujitsu-Siemens, BenQ, Brother şi Chivas.

Competiţia nautică a început vineri, 3 septembrie, printr-o conferinţă de presă la care au participat reprezentanţii presei, concurenţii şi primarul Municipiului Constanţa - dl. Radu MAZĂRE, unul dintre VIP-uri înscrise în competiţia de windsurfing. Vineri s-a desfăşurat şi prima regată din cadrul concursului, celelalte trei având loc duminică, 5 septembrie, odată cu revenirea vântului. Festivitatea de premiere i-a adus pe podium pe următorii concurenţi:

Locul I - Boit Artur
un telefon mobil BenQ S670 cu cameră foto, oferit de BenQ
o sticlă whisky Chivas de 1.5l oferită de Chivas

Locul II – Chimisliu Bogdan
o imprimantă laser Brother oferită de Brother
o sticlă whisky Chivas de 1l oferită de Chivas

Locul III – Gruia Gelu
o cameră foto BenQ DC2300 oferită de BenQ
o sticlă whisky Chivas de 0.5l oferită de Chivas

Menţiune I – Mazăre Radu Petcu
un mp3-player BenQ Joybee120 oferit de BenQ

Menţiune II – Staicu Mihaela
o sticlă whisky Chivas de 0.5l oferită de Chivas

Sponsorii principali - Fujitsu-Siemens şi BenQ – au asigurat cele mai bune condiţii tehnice pentru desfăşurarea campionatului. Astfel, rezultatele au fost prelucrate cu ajutorul notebook-urilor Lifebook de la Fujitsu-Siemens, iar imaginile capturate în cadrul competiţiei de pe apă au fost prezentate direct pe monitoarele TFT BenQ FP791 şi pe un ecran mare cu ajutorul videoproiectorului BenQ PB7200.

În calitate de organizator, TORNADO SISTEMS a avut iniţiativa de a se implica într-un sport total, care-i oferă participantului, pe lângă satisfacţia de a fi deasupra valului şi ocazia de a-şi demonstra capacităţile fizice şi tactice. Windsurfingul este cu siguranţă unul dintre cele mai spectaculoase şi mai complexe sporturi - 100% adrenalină, condiţie fizică şi tactici de a înfrunta natura. TORNADO SISTEMS va continua să sprijine acest sport, urmărind popularizarea sa şi organizarea unor competiţii viitoare.


Fotografii de rezolutie mare pot fi descarcate de la urmatoarea adresa web www.tornado.ro/download/windsurfing.

TORNADO SISTEMS

Fondata în 1991, Tornado Sistems este compania IT&C structurata pe doua directii: distributia de echipamente de tehnica de calcul si, pe de alta parte, networking - proiectarea, instalarea, instruirea si consultanta în domeniul retelelor de calculatoare.
Unul dintre principalii factorii care au contribuit la succesul companiei îl reprezinta sistemul care sta la baza ofertei Tornado Sistems - “un singur punct de contact pentru o solutie completa”. Certificarea ISO 9001:2000 nu face decât sa confime profesionalismul, seriozitatea si preocuparea noastra de a oferi clientilor cele mai complete si avantajoase solutii si servicii. Tornado este distribuitor autorizat a numerosi furnizori IT de prestigiu: Microsoft, HP, Fujitsu-Siemens Computers, Acer, Canon, Benq, Lite-ON, Brother, Gigabyte, Nortel Networks, Allied Telesyn, Brand-Rex, Philips, Samsung, APC, Printronix, Proxim, US Robotics, PowerColor, Viking InterWorks, Jetway, ASUS etc