mediaLOOK logo
@
TORNADO SISTEMS organizează Campionatul Naţional de Windsurfing TWISTER, ce se va desfăşura în perioada 3-4 septembrie la Mamaia
Bucureşti 2004-09-01

TORNADO SISTEMS organizează Campionatul Naţional de Windsurfing TWISTER, ce se va desfăşura în perioada 3-4 septembrie la Mamaia

Campionatul Naţional de Windsurfing TWISTER se va desfăşura în weekendul 3-4 septembrie 2004, pe lacul Mamaia din staţiunea Mamaia. TORNADO SISTEMS va organiza competiţia celor mai buni 50 de windsurfeuri din România împreună cu Asociaţia Judeţeană de Yachting Constanţa. Fujitsu-Siemens Computers şi BenQ sunt sponsorii principali ai competiţiei.

Tehnologia IT de la Fujitsu-Siemens şi BenQ va asigura cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea competiţiei nautice. Astfel, rezultatele concurenţilor vor fi stocate şi prelucrate cu ajutorul notebook-urilor Lifebook de la Fujitsu-Siemens. Totodată, evenimentul va reprezenta o nouă ocazie pentru camerele digitale, videoproiectoarele şi monitoarele TFT BenQ să îşi dovedească performanţele de vârf. Imaginile capturate cu aparatele digitale BenQ C50 vor rula pe monitoarele TFT BenQ FP791, iar cu ajutorul videoproiectorului BenQ PB7200 publicul va urmări pe un ecran uriaş imagini live din cadrul competiţiei de windsurfing.

TORNADO SISTEMS are iniţiativa de a se implica într-un sport total, care-ţi oferă pe lângă satisfacţia de a fi deasupra valului şi ocazia de a-ţi demonstra capacităţile fizice şi tactice. Urmează vântul puternic, rămâi pe planşă şi coordonează vela în lupta cu natura. Windsurfingul este cu siguranţă unul dintre cele mai spectaculoase şi mai complexe sporturi - 100% adrenalină, condiţie fizică şi tactici de a înfrunta natura. La sfârşitul weekend-ului, windsurferii vor aştepta vântul puternic în velă pentru a plana cu board-ul pe valurile lacului din Mamaia, în cadrul complexului nautic Pinguin. În fiecare din cele două zile de concurs se vor efectua câte trei regate. Forţa minimă a vântului pentru desfăşurarea cursei este de doua grade Beaufort (3 m/sec sau 6,5 mile/oră).

Tornado Sistems împreună cu partenerii săi Fujitsu-Siemens Computers, BenQ şi Brother, partenerii media - CITY FM şi Radio Vacanţa - vă aşteaptă în acest weekend la Mamaia pentru a asista la Campionatul National de Windsurfing TWISTER. Competiţia se va deschide vineri - 3 septembrie, ora 10.00 - cu o conferinţă de presă la care va participa şi primarul Municipiului Constanţa - dl. Radu MAZĂRE, unul dintre VIP-uri înscrise în competiţia de windsurfing.

Campionatul se va finaliza cu decernarea premiilor celor mai buni windsurfeuri din România, premiile fiind oferite de Fujitsu-Siemens, BenQ, Brother şi Chivas. După festivitatea de premiere, invitaţii şi participanţii la windsurfing vor petrece o sâmbătă seara incendiară alături de Chivas şi surprizele puse la cale de către organizatori.

Informaţii suplimentare despre Campionatul Naţional de Windsurfing TWISTER şi partenerii IT implicaţi în acest eveniment se vor putea obtine de pe situl www.twister.ro.

Tornado Sistems

Fondata în 1991, Tornado Sistems este compania IT&C structurata pe doua directii: distributia de echipamente de tehnica de calcul si, pe de alta parte, networking - proiectarea, instalarea, instruirea si consultanta în domeniul retelelor de calculatoare.
Unul dintre principalii factorii care au contribuit la succesul companiei îl reprezinta sistemul care sta la baza ofertei Tornado Sistems - “un singur punct de contact pentru o solutie completa”. Certificarea ISO 9001:2000 nu face decât sa confime profesionalismul, seriozitatea si preocuparea noastra de a oferi clientilor cele mai complete si avantajoase solutii si servicii. Tornado este distribuitor autorizat a numerosi furnizori IT de prestigiu: Microsoft, HP, Fujitsu-Siemens Computers, Acer, Canon, Benq, Lite-ON, Brother, Gigabyte, Nortel Networks, Allied Telesyn, Brand-Rex, Philips, Samsung, APC, Printronix, Proxim, US Robotics, PowerColor, Viking InterWorks, Jetway, ASUS etc