mediaLOOK logo
@
QNAP ThunderboltÔäó 4 NAS TBS-h574TX ╚Öi TVS-h874T au fost premiate la Red Dot Award Product Design 2024
Taipei, Taiwan 2024-06-26

QNAP Thunderbolt™ 4 NAS TBS-h574TX ╚Öi TVS-h874T au fost premiate la Red Dot Award Product Design 2024

Dispozitivele NAS QNAP ThunderboltÔäó 4 TBS-h574TX ╚Öi TVS-h874T au c├ó╚Ötigat premiul Red Dot: Product Design 2024, eviden╚Ťiindu-se dintre peste 20.000 de produse ├«nscrise din 60 de ╚Ť─âri.

NASbook-ul TBS-h574TX Thunderbolt™ 4 cu unit─â╚Ťi de stocare flash este proiectat pentru folosirea pe platourile de filmare, în studiourile mici, în cadrul unor echipe de produc╚Ťie video de mic─â anvergur─â sau de c─âtre utilizatorii SOHO. Fiind echipat cu procesor Intel® Core™ i9 cu 16 nuclee sau i7 cu 12 nuclee, modelul TVS-h874T Thunderbolt™ 4 NAS constituie un partener excelent pentru profesioni╚Ötii creativi. Cele dou─â modele - TBS-h574TX ╚Öi TVS-h874T - au fost apreciate de juriul profesionist Red Dot pentru designul de înalt─â calitate.

TBS-h574TX Thunderbolt™ 4 All-Flash NASbook
TBS-h574TX ofer─â interfe╚Ťe I/O de mare vitez─â ╚Öi performan╚Ťa Intel® Core™ necesar─â pentru produc╚Ťia video, permi╚Ťându-le creatorilor care folosesc Mac® sau Windows® s─â se bucure de cea mai fluid─â experien╚Ť─â în editarea video în timp real, în transferul de fi╚Öiere mari, în transcodarea video ╚Öi backup. TBS-h574TX ac╚Ťioneaz─â ca o punte între pre-produc╚Ťie ╚Öi post-produc╚Ťie, sus╚Ťinând proiectele video ╚Öi colaborarea în echip─â la un nivel superior. TBS-h574TX dispune de sistemul de operare QuTS hero bazat pe ZFS care asigur─â integritatea datelor. De asemenea, în func╚Ťie de nevoi, poate trece la sistemul de operare QTS.

TBS-h574TX are dou─â porturi Thunderbolt™ 4 pentru transfer de date de mare vitez─â (l─â╚Ťime de band─â de pân─â la 20Gbps). Sta╚Ťiile de lucru Mac® (inclusiv modelele cu procesoare M1 ╚Öi M2) ╚Öi cele cu Windows® se pot conecta direct la TBS-h574TX pentru editarea video în timp real într-un mod rapid ╚Öi fluid, permi╚Ťând transferul unui fi╚Öier video 4K de 1TB în 11 minute. Designul compact al TBS-h574TX, mai mic decât o foaie de hârtie A4 ╚Öi cu un volum de doar 2,54 litri, îl face ideal pentru studiourile mici sau echipele de produc╚Ťie video care caut─â o solu╚Ťie portabil─â.

Echipele de produc╚Ťie video de top trebuie s─â fie protejate împotriva riscurilor de întrerupere a proiectelor din cauza defec╚Ťiunilor nea╚Öteptate ale SSD-urilor din dispozitivele de stocare. TBS-h574TX suport─â SSD-uri E1.S/M.2 NVMe ╚Öi permite interchimbarea la cald a SSD-urilor M.2 pentru o înlocuire mai u╚Öoar─â. Cu suport pentru înlocuirea automat─â a RAID-ului cu unit─â╚Ťi de rezerv─â (facilitate suportat─â începând cu QTS 5.1 / QuTS hero h5.1) atunci când sunt detectate poten╚Ťiale erori ale unit─â╚Ťilor, sistemul mut─â automat datele de pe unitatea afectat─â dintr-un grup RAID pe una de rezerv─â, înainte ca datele de pe unitatea afectat─â s─â fie complet corupte.

TVS-h874T Tower Thunderbolt™ 4 NAS
Având procesor Intel® Core™ i9 cu 16 nuclee sau i7 cu 12 nuclee, TVS-h874T îmbun─ât─â╚Ťe╚Öte productivitatea, permi╚Ťând echipei s─â gestioneze f─âr─â probleme mai multe proiecte video 4K în acela╚Öi timp. NAS-ul TVS-h874T, destinat creatorilor ╚Öi bazat pe ZFS, sus╚Ťine fluxuri de lucru colaborative bine organizate ╚Öi actualiz─âri de hardware (cum ar fi upgrade la conectivitate 25 GbE ╚Öi 64 GB RAM) dezvoltându-se odat─â cu afacerea ╚Öi activitatea creativ─â.

TVS-h874T integreaz─â un GPU care accelereaz─â transcodarea video ╚Öi permite echipei de proiect s─â vizioneze rapid videoclipurile pe dispozitive individuale, crescând eficien╚Ťa în post-produc╚Ťie. TVS-h874T suport─â o stocare de pân─â la 168TB, mai departe fiind disponibile unit─â╚Ťile QNAP JBOD pentru capacit─â╚Ťi totale de stocare de pân─â la 410TB.

TBS-h574TX și TVS-h874T premiate Red Dot Award 2024
Cele dou─â NAS-uri premiate sunt listate pe website-ul Red Dot, fiind prezentate ╚Öi în cadrul expozi╚Ťiei itinerante Red Dot a muzeului de design Red Dot - de la Essen la Singapore ╚Öi în întreaga lume, pân─â în mai 2025.

QNAP

QNAP (Quality Network Appliance Provider) se dedic─â furniz─ârii de solu╚Ťii complete în domeniul dezvolt─ârii de software, al proiect─ârii hardware ╚Öi al produc╚Ťiei în facilit─â╚Ťi proprii. Concentrându-se pe inova╚Ťii în materie de stocare, re╚Ťele ╚Öi smart video, QNAP introduce o solu╚Ťie revolu╚Ťionar─â Cloud NAS care se al─âtur─â software-ului de ultim─â genera╚Ťie bazat pe subscrip╚Ťie ╚Öi ecosistemului diversificat de servicii. QNAP consider─â c─â NAS-urile înseamn─â mai mult decât “simpla stocare” a datelor, iar prin inova╚Ťiile sale bazate pe NAS încurajeaz─â utilizatorii s─â g─âzduiasc─â ╚Öi s─â dezvolte pe serverele lor QNAP NAS solu╚Ťii Internet of Things, bazate pe Inteligen╚Ťa Artificial─â ╚Öi pe înv─â╚Ťarea ma╚Öinilor.

Pentru mai multe informa╚Ťii despre produsele QNAP ╚Öi facilit─â╚Ťile acestora, v─â rug─âm s─â vizita╚Ťi www.qnap.com.

Produse mentionate in comunicat:

2 imagini disponibile
QNAP ThunderboltÔäó 4 NAS TBS-h574TX
QNAP ThunderboltÔäó 4 NAS TBS-h574TX
Descarc─â
QNAP ThunderboltÔäó 4 NAS TBS-h574TX
QNAP ThunderboltÔäó 4 NAS TBS-h574TX
Descarc─â
1 imagini disponibile
QNAP ThunderboltÔäó 4 NAS TVS-h874t
QNAP ThunderboltÔäó 4 NAS TVS-h874t
Descarc─â