mediaLOOK logo
@
Routerul ASUS RT-AX57
Bucuresti 2024-01-19

ASUS a lansat routerul de călătorie RT-AX57 Go Tri-Mode

Disponibil pe piața locală, ASUS RT-AX57 oferă conexiuni WiFi puternice și de încredere în călătorii, la serviciu și acasă.

PUNCTE CHEIE

  • Conectivitate în trei moduri pentru călătorii, la serviciu și acasă, cu „tethering” mobil 4G și 5G, un hotspot privat pe un WiFi public (modul WISP) și modul router
  • Funcții complete de VPN cu activare printr-o singură atingere, care acceptă mai multe protocoale, până la 30 de furnizori de servicii și VPN-uri site-to-site
  • Securitatea rețelei cu facilitatea AiProtection Classic de nivel comercial susținută de Trend Micro™, fără abonament, plus o scanare de securitate printr-un singur clic și Safe Browsing
  • Configurare și personalizare ușoară prin intermediul aplicației mobile ASUS Router, cu un portal intuitiv pentru oaspeți, ideal pentru firmele mici


ASUS a lansat routerul de călătorie RT-AX57 Go tri-mode, un dispozitiv dual-band pentru un WiFi 6 ultra-rapid de până la 3.000 Mbps. Acesta oferă conectivitate în trei moduri pentru călătorii, muncă și domiciliu - incluzând „tethering” mobil 4G și 5G, modul WiFi public (WISP), modul router - securitate fără abonament și multiple funcții VPN. Cu suport pentru canale WiFi de 160 MHz, RT-AX57 Go poate suporta, de asemenea, până la 70 de dispozitive, de patru ori mai mult decât capacitatea modelelor anterioare1.

Utilizatorii care călătoresc frecvent se pot confrunta adesea cu situații în care nu e disponibilă o rețea WiFi. RT-AX57 Go poate oferi rapid o conexiune sigură prin intermediul funcției de „hotspot” mobil, care poate partaja WiFi-ul cu mai multe dispozitive. De asemenea, călătorii se pot confrunta cu limitarea numărului de dispozitive care se pot conecta la WiFi-ul din hotel sau aeroport ori cu taxe de conectare. RT-AX57 Go ajută la evitarea acestor neplăceri, permițând configurarea facilă a unei conexiuni WiFi private oriunde, fie într-o cameră de hotel, pe un vas de croazieră, într-un terminal de aeroport sau într-o tabără.

Conectivitate în trei moduri


Fie că utilizatorii sunt în mișcare sau acasă, ASUS RT-AX57 Go poate oferi o conectivitate continuă grație opțiunilor sale versatile. Fiecare mod este adaptat pentru o experiență online perfectă, fie că este vorba de conexiunea la internet principală sau una de rezervă.

Utilizatorii se pot conecta la hotspot-ul mobil 4G sau 5G al telefonului lor prin simpla conectare a acestuia la portul USB WAN al routerului, stabilind o conexiune atunci când WiFi-ul poate fi lent sau indisponibil în alte condiții, cum ar fi într-o tabără sau în timp ce călătoresc cu mașina. Atunci când folosesc un WiFi public cu un furnizor de servicii de internet wireless (WISP), pot crea un hotspot privat cu securitate sporită atunci când se află în aeroport sau pe un vas de croazieră. Alternativ, RT-AX57 Go poate fi utilizat ca router tradițional sau punct de acces pentru orice, de la o casă mare la un apartament mic. Suportul AiMesh le permite utilizatorilor să extindă cu ușurință acoperirea WiFi prin adăugarea altor routere compatibile la rețeaua mesh, permițându-le să se bucure de roaming fără întreruperi cu numeroase funcții avansate. Toate acestea pot fi configurate și gestionate rapid cu ajutorul aplicației mobile ASUS Router, ușor de utilizat.

Securitate avansată cu VPN și fără abonament


ASUS RT-AX57 Go este, de asemenea, dotat cu protecțiile de securitate pe care utilizatorii se așteaptă să le primească de la routerele ASUS, cum ar fi securitatea de rețea fără abonament cu AiProtection Classic susținută de Trend Micro™ pentru o protecție completă a dispozitivelor și a datelor personale împotriva amenințărilor de pe internet. Scanarea de securitate le permite, de asemenea, utilizatorilor să verifice integritatea rețelei cu un singur clic, cu un rezumat și diagnostice pentru a rezolva imediat eventualele probleme.

Totodată, ASUS Safe Browsing oferă protecție personalizabilă pentru utilizatori individuali sau pentru un grup de dispozitive, cu filtre de siguranță pentru securizarea activităților online2. Ajută la blocarea conținutului malițios, a reclamelor și chiar a conținutului explicit din rezultatele motoarelor de căutare, oferind o protecție online suplimentară pentru copii.

Utilizatorii pot fi informați cu privire la conexiunile la dispozitive noi sau necunoscute și pot acționa rapid pentru a bloca accesul necunoscut sau pentru a grupa noile dispozitive într-un anumit profil de utilizator. De asemenea, aceștia pot monitoriza dintr-o privire datele de bază ale rețelei, cum ar fi traficul de internet în timp real și diagnosticarea conexiunilor porturilor routerului, prin intermediul unor vizualizări intuitive a detaliilor.

ASUS RT-AX57 Go oferă, de asemenea, funcții complete de rețea privată virtuală, inclusiv suport pentru o gamă largă a celor mai recente protocoale VPN populare, inclusiv WireGuard® și OpenVPN. Cu suport pentru peste 30 de furnizori de servicii VPN, inclusiv Surfshark, utilizatorii au flexibilitatea de a selecta serviciul optim adaptat nevoilor lor specifice. Aplicația mobilă ASUS Instant Guard oferă conexiuni VPN cu o singură atingere prin WiFi public3. De asemenea, suportă VPN-uri site-to-site, permițând firmelor mici și mijlocii să acorde prioritate traficului privat și protejat.

Instalare ușoară
ASUS RT-AX57 Go include un suport pentru simpla amplasare pe birou, fiind pregătit și pentru montarea pe perete, simplificând instalarea în spații restrânse, având și un orificiu pentru atașarea unui cablu de transport. Pentru firme, RT-AX57 Go oferă portaluri personalizabile pentru oaspeți, permițându-le să ofere WiFi gratuit cu elemente de branding personalizate și redirecționări specifice pentru a interacționa cu clienții4. Cu ajutorul unui comutator glisant cu un singur clic de pe laterala routerului, utilizatorii pot să activeze rapid o conexiune VPN pre-configurată, să activeze WiFi-ul sau iluminarea LED sau să activeze o varietate de funcții personalizabile.

DISPONIBILITATE
Routerul de călătorie ASUS RT-AX57 Go WiFi 6 este disponibil pe piața românească, detalii aici.

Note:
Pagina produsului ASUS RT-AX57 Go:
https://www.asus.com/networking-iot-servers/wifi-routers/asus-wifi-routers/rt-ax57-go/
Pagina ASUS Network Security:
https://www.asus.com/content/aiprotection/
Pagina ASUS Router App:
https://www.asus.com/content/asus-router-app/
Pagina ASUS Extendable Router:
https://www.asus.com/content/extendablerouter/

Specificații generale ASUS RT-AX57 Go
Antene 5 x antene interne
Frecvențe de operare2,4 GHz, 5 GHz
Rate transfer de date prin WiFi802.11a/g: până la 54 Mbps
802.11b: până la 11 Mbps
802.11n (64 QAM): până la 450 Mbps
802.11ac (256 QAM): până la 1733 Mbps
802.11ax (2.4 GHz): până la 574 Mbps
802.11ax (5 GHz): până la 2402 Mbps
Standarde de rețelisticăIEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac,
IEEE 802.11ax, IPv4, IPv6
CPU1,3 GHz Dual-core SoC
Memorie128 MB Flash, 512 MB DDR4 RAM
Porturi I/O 1 x port WAN 1 Gbps
1 x port LAN 1 Gbps
1 x port USB 3.2 Gen 1
USB-C DC-IN
ButoaneButon de resetare, comutator glisant
Adaptor de alimentare DC Intrare AC: 100~240 V (50~60 Hz)
Ieșire DC: 9V cu curent de maximum 2A
Conținut pachetRouter de călătorie RT-AX57 Go WiFi 6, cablu RJ-45, standm husă textilă, adaptor de alimentare, ghid de pornire rapidă, card de garanție
Dimensiuni / Greutate120 x 120 x 21,5 mm / 200 g


1 Este posibil ca lățimea de bandă de 160 MHz să nu fie disponibilă în banda de 5 GHz în anumite regiuni/țări, din cauza restricțiilor de reglementare. Iar pentru a beneficia de caracteristicile routerului WiFi 6, sunt necesare dispozitive WiFi 6 compatibile.
2 Prin utilizarea serviciului Safe Browsing, confirmați și sunteți de acord că standardul pentru conținutul blocat și filtrat este stabilit de un furnizor DNS terț.
3 Routerul trebuie să aibă o adresă IP WAN publică.
4 Pentru a utiliza funcția Guest Portal din aplicația mobilă, vă rugăm să actualizați la cea mai recentă versiune a aplicației și firmware-ului routerului ASUS.
5 Specificațiile, conținutul și disponibilitatea produsului pot fi modificate fără notificare prealabilă și pot fi diferite de la o țară la alta. Performanțele reale pot varia în funcție de aplicații, utilizare, mediu și alți factori. Specificațiile complete sunt disponibile la http://www.asus.com.

ASUS

ASUS este lider global în domeniul tehnologiei, oferind cele mai inovatoare și intuitive dispozitive, componente și soluții pentru experiențe incredibile ce îmbunătățesc viața utilizatorilor de pretutindeni. Cu o echipă de peste 5000 de profesioniști în cercetare și dezvoltare, ASUS și-a câștigat renumele la nivel mondial reimaginând în mod continuu tehnologiile pentru un viitor mai bun, obținând în fiecare zi peste 11 premii pentru calitate, inovație și design, și situându-se, potrivit Fortune, printre cele mai admirate companii din lume.

Produse mentionate in comunicat:

5 imagini disponibile
Routerul pentru călătorii RT-AX57 Go
Routerul pentru călătorii RT-AX57 Go
Descarcă
Routerul pentru călătorii RT-AX57 Go
Routerul pentru călătorii RT-AX57 Go
Descarcă
Routerul pentru călătorii RT-AX57 Go
Routerul pentru călătorii RT-AX57 Go
Descarcă
Routerul pentru călătorii RT-AX57 Go
Routerul pentru călătorii RT-AX57 Go
Descarcă
Routerul pentru călătorii RT-AX57 Go
Routerul pentru călătorii RT-AX57 Go
Descarcă