mediaLOOK logo
@
Serverele ASUS ESC8000 și ESC4000 cu NVIDIA L40S
Bucuresti 2023-09-08

ASUS anunță disponibilitatea serverelor cu GPU-uri NVIDIA L40S

Serverele ASUS ESC8000 și ESC4000 cu NVIDIA L40S accelerează sarcinile de antrenare, ajustare și inferență în AI, oferind performanțe puternice pentru crearea și implementarea modelelor de inteligență artificială.

PUNCTE CHEIE:

  • Achiziții mai rapide: ESC8000-E11, ESC4000-E11, ESC8000A-E12 și ESC4000A-E12 cu GPU-uri disponibile pentru utilizare imediată
  • Performanțe îmbunătățite raportate la cost: Serverele ASUS cu NVIDIA L40S oferă performanțe mai bune pentru procesele de inferență AI
  • Furnizor veritabil de soluții AI: ASUS este un furnizor selecționat de sisteme NVIDIA OVX, cu performanțe sporite grație capabilităților LLM ale software-ului proprietar ASUS AI


ASUS a anunțat disponibilitatea la comandă a serverelor sale ESC8000 și ESC4000, dotate cu cele mai noi GPU-uri NVIDIA® L40S, oferind disponibilitate și performanțe îmbunătățite în raport cu costurile. Pentru a se putea transforma cu ajutorul inteligenței artificiale generative, companiile trebuie să implementeze mai multe resurse de procesare la o scară mai mare, iar ASUS oferă servere NVIDIA L40S cu opt și patru GPU-uri pentru a accelera sarcinile de antrenare, ajustare fină și inferență, cu performanțe puternice pentru a construi și implementa modele AI.

În plus, ASUS este unul dintre puținii furnizori de servere NVIDIA OVX din lume, dezvoltând propria tehnologie inovatoare AI LLM pentru a oferi soluții complete și autentice de inteligență artificială generativă. Află mai multe despre soluțiile ASUS L40S.

Serverele ASUS ESC8000 și ESC4000 cu L40S cu disponibilitate rapidă


În prezent, companiile au nevoie de o infrastructură de calcul care să ofere performanță, adaptabilitate și fiabilitate pentru centrele lor de date. ASUS oferă atât serverele ESC8000-E11 și ESC4000-E11, bazate pe procesoarele Intel, cât și ESC8000A-E12 și ESC4000A-E12, bazate pe procesoarele AMD, cu până la opt GPU-uri NVIDIA L40S, oferind o implementare mai rapidă a inteligenței artificiale, cu un acces mai rapid la disponibilitatea GPU-urilor și performanțe mai bune per cost pentru inferența AI. Aceste servere cu GPU L40S le permit firmelor să implementeze cu încredere soluții hardware care să ruleze în mod sigur și optim sarcinile accelerate moderne, fiind proiectate cu tuneluri independente pentru fluxul de aer de la GPU și de la CPU, precum și cu un design modular flexibil privind stocarea și rețeaua pentru dezvoltări ulterioară.

GPU-ul NVIDIA L40S, bazat pe arhitectura Ada Lovelace, este cel mai puternic GPU universal pentru centrele de date, oferind o accelerare revoluționară a mai multor sarcini de lucru pentru inferența și instruirea LLM (modele de limbaj de mari dimensiuni), aplicații grafice și video. Fiind principala platformă pentru inteligența artificială generativă multi-modală, L40S oferă accelerare end-to-end pentru fluxurile de lucru de inferență, training, grafică și video, pentru a susține următoarea generație de aplicații audio, vocale, 2D, video și modelare 3D, bazate pe inteligența artificială.

Serverele ASUS care vor fi validate de NVIDIA cu L40S sunt:
- Cu procesoare Intel: ESC8000-E11, ESC4000-E11 și ESC4000-E10
- Cu procesoare AMD: ESC8000A-E12, ESC8000A-E11, ESC4000A-E12 și ESC4000A-E11

ASUS este un furnizor selecționat de sisteme NVIDIA OVX, cu tehnologie AI inovatoare în LLMInteligența artificială generativă a stabilit noi repere pentru randarea 3D. Tehnologia proprietară ASUS AI LLM utilizează algoritmi avansați pentru a învăța și itera pe baza datelor pentru a genera modele 3D complexe, peisaje și texturi realiste, depășind adesea capacitățile umane. Odată setați parametrii, proiectanții pot observa cum AI-ul le oferă nenumărate variante, economisind timp neprețuit și rafinând astfel viziunile artistice. De asemenea, AI-ul generativ ajută personalul non-profesionist să prelucreze cu ușurință elementele 3D, accelerând concretizarea ideilor lor.

ASUS este un furnizor selecționat de sisteme de servere NVIDIA OVX și un furnizor de soluții AI cu experiență și de încredere, având cunoștințele și capacitățile necesare pentru a depăși decalajele tehnologice și pentru a le oferi clienților soluții optimizate.

ASUS

ASUS este lider global în domeniul tehnologiei, oferind cele mai inovatoare și intuitive dispozitive, componente și soluții pentru experiențe incredibile ce îmbunătățesc viața utilizatorilor de pretutindeni. Cu o echipă de peste 5000 de profesioniști în cercetare și dezvoltare, ASUS și-a câștigat renumele la nivel mondial reimaginând în mod continuu tehnologiile pentru un viitor mai bun, obținând în fiecare zi peste 11 premii pentru calitate, inovație și design, și situându-se, potrivit Fortune, printre cele mai admirate companii din lume.

Produse mentionate in comunicat:

1 imagini disponibile
ASUS ESC8000 L40S GPU server
ASUS ESC8000 L40S GPU server
Descarcă
1 imagini disponibile
ASUS ESC4000 L40S GPU server
ASUS ESC4000 L40S GPU server
Descarcă