mediaLOOK logo
@
Routerul de gaming ROG Rapture GT-BE98 Pro WiFi 7
Bucuresti 2023-08-23

ASUS Republic of Gamers a lansat noi produse în cadrul evenimentului „Never Stop Gaming”

Printre noile produse de gaming se numără plăci de bază Z790 actualizate, monitoare de gaming OLED, un router de gaming WiFi 7 și rezultatele colaborării ROG x Evangelion.

PUNCTE CHEIE:

  • Pl─âcile de baz─â ROG Maximus Z790 Dark Hero, ROG Strix Z790-A Gaming WiFi II ╚Öi TUF Gaming Z790-Pro WiFi includ PCIe® 5.0 ╚Öi memorie DDR5
  • Linia complet─â de monitoare de gaming ROG OLED, inclusiv primul monitor OLED 4K de 32 de inchi din lume, disponibil ╚Öi în versiuni de 34 ╚Öi 49 de inchi
  • ROG Rapture GT-BE98 Pro este primul router de gaming WiFi 7 quad-band din lume, cu viteze de pân─â la 30.000 Mbps - cu pân─â la 160% mai rapid decât WiFi 6
  • ROG x Evangelion: noua plac─â de baz─â co-branduit─â ROG, plac─â grafic─â Strix, Ryujin AIO, carcas─â de gaming Hyperion, suport pentru pl─âci grafice, periferice ╚Öi multe altele


ASUS Republic of Gamers (ROG) a prezentat noi ╚Öi interesante produse de gaming cu prilejul evenimentului „Never Stop Gaming” de la Gamescom 2023, precum pl─âci de baz─â Z790 actualizate, monitoare de gaming OLED ╚Öi cele mai recente produse co-branduite ROG x Evangelion.

Pl─âci de baz─â ASUS Z790 actualizate


ASUS a prezentat pl─âcile de baz─â ROG Maximus Z790 Dark Hero, ROG Maximus Z790-A Gaming WiFi II ╚Öi TUF Gaming Z790-Pro WiFi, care suport─â procesoare Intel® Core™ de genera╚Ťia a 12-a, a 13-a, dar ╚Öi de genera╚Ťie urm─âtoare. Aceste platforme ofer─â suport pentru PCIe® 5.0 ╚Öi memorie DDR5, oferind utilizatorilor conectivitate îmbun─ât─â╚Ťit─â, func╚Ťii de reglare a performan╚Ťei, solu╚Ťii de r─âcire eficiente ╚Öi numeroase alte caracteristici.

ROG Z790 Dark Hero ╚Öi Strix Z790-A Gaming WiFi II dispun de tehnologia Intel WiFi 7 ╚Öi de cea mai recent─â anten─â ASUS WiFi Q-Antenna, ambele permi╚Ťând viteze semnificativ mai mari prin împachetarea mai multor date în fiecare transmisie. Mai exact, ROG Z790 Dark Hero ofer─â o l─â╚Ťime de band─â de pân─â la 320 MHz, în timp ce viteza conexiunii poate ajunge pân─â la 5,8 Gbps. TUF Gaming Z790-Pro WiFi ofer─â suport WiFi 6E ╚Öi include cea mai recent─â ASUS WiFi Q-Antenna pentru performan╚Ťe wireless îmbun─ât─â╚Ťite ╚Öi o configurare convenabil─â.

Aceste pl─âci de baz─â sunt dotate cu tehnologii exclusive ASUS, inclusiv AI Overclocking, AI Cooling II, Two-Way AI Noise Cancelation ╚Öi ASUS Enhanced Memory Profile II (AEMP II) pentru a simplifica configurarea ╚Öi a îmbun─ât─â╚Ťi performan╚Ťa. Pl─âcile dispun de numeroase porturi USB ╚Öi suport pentru înc─ârcarea rapid─â prin conectorul USB Type-C® de 20 Gbps de pe panoul frontal, cu USB Wattage Watcher. În plus, instalarea este simpl─â, deoarece aceste pl─âci de baz─â includ func╚Ťii DIY-friendly, inclusiv Q-Antenna, Q-LED, PCIe Slot Q-Release ╚Öi M.2 Q-Latch. Click aici pentru a afla mai multe.

ROG Swift OLED PG32UCDM


ROG Swift OLED PG32UCDM este primul monitor de gaming OLED 4K de 32 de inchi din lume, care dispune de o rat─â de reîmprosp─âtare foarte rapid─â de 240 Hz ╚Öi un timp de r─âspuns de 0,03 (GTG). Acesta profit─â de tehnologia QD-OLED pentru a oferi o luminozitate maxim─â de 1000 de ni╚Ťi, performan╚Ťe remarcabile în redarea culorilor, un gamut de culoare larg, un contrast excep╚Ťional ╚Öi o dispunere îmbun─ât─â╚Ťit─â a sub-pixelilor pentru un text mai clar ╚Öi u╚Öor de citit. PG32UCDM dispune de un design al sistemului de r─âcire superb, care include un radiator personalizat ╚Öi un material numit grafen (grafit bidimensional), pentru a proteja panoul OLED prin reducerea riscului de „burn-in”. Comutatorul KVM inteligent le permite utilizatorilor s─â controleze dou─â dispozitive cu o singur─â tastatur─â ╚Öi un singur mouse, f─âr─â a fi nevoie de hardware sau software suplimentar. Utilizatorii pot utiliza modul PIP cu ajutorul unor comenzi rapide de la tastatur─â, pentru a comuta dispozitivele astfel încât s─â devina posibil controlul cu o singur─â tastatur─â ╚Öi un singur mouse. În cele din urm─â, PG32UCDM ofer─â op╚Ťiuni de conectivitate bogate, inclusiv DisplayPort™ 1.4, HDMI® 2.1 ╚Öi USB tip C cu alimentare. Data estimat─â pentru punerea în vânzare este în jurul trimestrului 1 al anului 2024.

ROG Swift OLED PG34WCDM


ROG Swift OLED PG34WCDM este un monitor de gaming OLED curbat OLED ultrawide (3440 x 1440), de 34 de inchi, cu o curbur─â 800R, care ofer─â o rat─â de reîmprosp─âtare de 240 Hz, un timp de r─âspuns de 0,03 ms de la gri la gri (GTG) ╚Öi include un radiator personalizat pentru a sc─âdea temperaturile de func╚Ťionare ╚Öi a reduce riscul de arsur─â. PG34WCDM are o luminozitate de vârf de 1300 de ni╚Ťi ╚Öi este compatibil cu DisplayHDR™ True Black 400, în timp ce compatibilitatea sa G-SYNC asigur─â imagini foarte fluide, f─âr─â rupturi, cu laten╚Ť─â redus─â. KVM-ul inteligent încorporat permite utilizatorilor s─â controleze dou─â dispozitive cu ajutorul unei singure tastaturi ╚Öi al unui singur mouse, conectivitatea USB 3.2 permi╚Ťând transferuri de fi╚Öiere ultra-rapide între dou─â surse de intrare. PG34WCDM ofer─â o conectivitate extins─â, inclusiv DisplayPort 1.4, HDMI 2.1 ╚Öi USB Type-C cu alimentare de 90 W. Acest model este a╚Öteptat s─â devin─â disponibil în primul trimestru al anului 2024.

ROG Swift OLED PG49WCD


Monitorul ROG Swift OLED PG49WCD este un monitor de gaming super-ultrawide (5120 x 1440) de 49 de inchi, cu un panou 1800R QD-OLED cu o rat─â de reîmprosp─âtare de 144 Hz ╚Öi un timp de r─âspuns de 0,03 ms pentru experien╚Ťe de gaming captivante. Pentru o performan╚Ť─â îmbun─ât─â╚Ťit─â ╚Öi pentru a asigura longevitatea panoului QD-OLED, PG49WCD include un radiator personalizat ╚Öi o pelicul─â de grafen, pentru o mai bun─â disipare a c─âldurii, pentru a reduce riscul de arsur─â ╚Öi pentru a cre╚Öte luminozitatea de vârf pân─â la 1000 de ni╚Ťi². KVM-ul inteligent încorporat permite utilizatorilor s─â controleze dou─â dispozitive cu ajutorul unei tastaturi ╚Öi al unui mouse, totul f─âr─â a fi nevoie de software specializat sau de hardware suplimentar. Utilizatorii pot chiar s─â transfere fi╚Öiere între cele dou─â dispozitive de intrare prin intermediul conectivit─â╚Ťii ultrarapide USB 3.2. Monitorul ofer─â o gam─â larg─â de conectori, inclusiv un port USB Type-C cu alimentare de 90 W, DisplayPort 1.4 ╚Öi HDMI 2.1. PG49WCD va fi disponibil în octombrie 2023 ╚Öi va fi comercializat la pre╚Ťul de 1.499 dolari americani.

Router de gaming ROG Rapture GT-BE98 Pro WiFi 7


ROG Rapture GT-BE98 Pro este primul router de jocuri WiFi 7 quad-band din lume ╚Öi exploateaz─â întregul poten╚Ťial al WiFi 7 cu suport pentru canale de 320 MHz în banda de 6 GHz, pentru a oferi viteze cu pân─â la 160% mai mari decât genera╚Ťia anterioar─â, WiFi 6. În plus, modula╚Ťia 4K QAM împacheteaz─â mai multe date în transmisii, ceea ce duce la viteze de vârf de transfer de date cu pân─â la 20% mai mari, permi╚Ťând ob╚Ťinerea unor viteze incredibile de pân─â la 30.000 Mbps. În plus, cu dou─â caracteristici revolu╚Ťionare suplimentare - Multi-Link Operation ╚Öi Multi-RU Puncturing - GT-BE98 Pro poate oferi conexiuni wireless mai rapide ╚Öi mai eficiente. GT-BE98 Pro vine cu func╚Ťii pentru jocuri, inclusiv accelerare de jocuri la nivel triplu, port pentru jocuri ╚Öi QoS care reduc lag-ul ╚Öi laten╚Ťa pentru jocuri. Utilizarea GT-BE98 Pro cu sisteme dotate cu pl─âci de baz─â Z790 WiFi 7 permite utilizatorilor s─â profite de cele mai recente caracteristici WiFi 7.

Colec╚Ťia ROG x Evangelion


ROG a dezv─âluit recent cele mai recente produse co-branduite ROG x Evangelion, centrate pe personajele EVA-02 ╚Öi Asuka din renumita serie anime Evangelion. Constructorii de PC-uri DIY ╚Öi iubitorii de anime pot avea acum componente ╚Öi periferice ROG premium, decorate în clasicele nuan╚Ťe ro╚Öii ╚Öi portocalii EVA-02, cu autocolante ╚Öi grafic─â personalizat─â pe tema Evangelion. Acestea includ o plac─â de baz─â ROG Maximus Hero, o plac─â video ROG Strix GeForce RTX™, un cooler ROG Ryujin AIO, o carcas─â de gaming ROG Hyperion, un suport pentru placa video, periferice ╚Öi alte echipamente.

Carcas─â ROG Hyperion GR701 White Edition


ROG Hyperion GR701 White Edition este o carcas─â de calculator E-ATX, care ofer─â suport pentru radiatoare duble de 420 mm, patru ventilatoare de 140 mm, un suport metalic pentru GPU, stocare de componente, hub pentru ventilatoare ARGB ╚Öi dou─â porturi USB Type-C pe panoul frontal cu înc─ârcare rapid─â de 60 W. Cu un finisaj din aluminiu alb pentru cablajul s─âu intern, edi╚Ťia White ofer─â o revizuire vizual─â complet─â a modelului original GR701 Hyperion, pentru a completa alte componente ╚Öi produse ROG White Edition. Evenimentul din cadrul Gamescom 2023 a prezentat, de asemenea, noile ROG Ryujin III 360 ARGB White Edition ╚Öi ROG Strix 1000W Gold Aura White Edition.

Placa grafic─â ROG Matrix GeForce RTX 4090


ROG Matrix Platinum GeForce RTX™ 4090 ROG Matrix încorporeaz─â primul material termic din metal lichid din industrie aplicat direct pe matricea GPU a pl─âcii grafice, pentru temperaturi revolu╚Ťionare, performan╚Ťe sus╚Ťinute superioare ╚Öi mai pu╚Ťin zgomot. În plus, un radiator de 360 mm cu ventilatoare magnetice inovatoare care pot fi conectate în lan╚Ť, o pomp─â mai puternic─â ╚Öi o plac─â de r─âcire mai mare ╚Öi complet acoperit─â de pe placa grafic─â se reunesc, de asemenea, pentru a oferi performan╚Ťe de neegalat ╚Öi cel mai mare spor de frecven╚Ť─â implicit pentru GPU. În plus, aceast─â plac─â are un design incredibil de îndr─âzne╚Ť ╚Öi modern, perfect pentru cele mai avansate build-uri de gaming.

ROG Loki SFX-L 1200W Titanium


ROG Loki 1200W este o surs─â de alimentare SFX-L de înalt─â performan╚Ť─â, proiectat─â pentru build-uri cu format mic (SFF). Cu radiatoare ROG de mari dimensiuni pentru o r─âcire eficient─â, sursa ob╚Ťine certificarea 80 PLUS Titanium, oferind o eficien╚Ť─â de peste 90% de la sarcini mici la cele maxime. Ventilatorul axial-tech ╚Öi iluminarea ARGB adaug─â stil ╚Öi func╚Ťionalitate, armonizând efectele de iluminare în întregul sistem. Complet modular─â ╚Öi preg─âtit─â pentru ATX 3.0, Loki 1200W include un cablu de 16 pini 12VHPWR pentru un suport puternic pentru pl─âci grafice. Cu o garan╚Ťie de 10 ani, asigur─â fiabilitate ╚Öi încredere, ceea ce o transform─â într-o adev─ârat─â coloan─â vertebral─â a oric─ârui build SFF.

Comutatoare mecanice ROG NX Storm


Comutatoarele mecanice ROG NX Storm utilizeaz─â un material compozit de polioximetilen─â (POM) pentru tij─â ╚Öi carcas─â din policarbonat (PC) pentru a oferi o ap─âsare a tastelor ultra-u╚Öoar─â ╚Öi tactil─â. Designul tijei cu pere╚Ťi îmbun─ât─â╚Ťe╚Öte stabilitatea ╚Öi previne p─âtrunderea prafului. Aceste comutatoare sunt reglate special ╚Öi pre-lubrifiate din fabric─â pentru a asigura o ap─âsare clar─â ╚Öi un click pronun╚Ťat al tastelor, împreun─â cu acel sunet familiar "clacky". Comutatoarele ROG NX Storm sunt compatibile cu tastaturile de gaming ROG Strix Scope II 96 Wireless ╚Öi ROG Strix Scope II.

ROG Moonstone Ace L


ROG Moonstone Ace L este un mouse pad de gaming din sticl─â securizat─â, care ofer─â alunec─âri super rapide ╚Öi mi╚Öc─âri f─âr─â efort ale mouse-ului. Fabricat─â din sticl─â securizat─â 9H, suprafa╚Ťa ROG Moonstone Ace L ofer─â o durabilitate ╚Öi o rezisten╚Ť─â la trac╚Ťiune excep╚Ťionale. Un strat suplimentar pe suprafa╚Ťa de sticl─â reduce sunetul, astfel încât mi╚Öc─ârile mouse-ului pe pad în timpul jocurilor r─âmân silen╚Ťioase, f─âr─â a distrage aten╚Ťia. O baz─â complet siliconat─â, completat─â cu marcaje elegante ROG, asigur─â faptul c─â mousepad-ul r─âmâne ferm pe pozi╚Ťie.

ROG Raikiri Pro


Raikiri Pro este un controler extrem de personalizabil pentru experien╚Ťe de joc maximizate. Acesta ofer─â conectivitate tri-modal─â Bluetooth®, radio în banda de 2,4 GHz sau USB-C® cu fir pentru a asigura compatibilitatea cu PC-urile ╚Öi laptopurile ╚Öi poate fi utilizat chiar ╚Öi cu Xbox® prin intermediul unei conexiuni cu fir. Afi╚Öajul OLED încorporat poate fi programat pentru a afi╚Öa anima╚Ťii personalizate ╚Öi indicatori de stare sau pentru a schimba profilurile controlerului - chiar ╚Öi în timpul jocului. Comenzile suplimentare intuitive din spate includ patru butoane stânga ╚Öi dreapta care pot fi programate pentru comenzi în cadrul jocului sau pentru a face modific─âri din mers ale sensibilit─â╚Ťii joystick-ului, cu zone moarte personalizabile în software-ul Armoury Crate. Trigger-ele din stânga ╚Öi din dreapta pot fi, de asemenea, setate în modurile de acoperire pe raz─â scurt─â sau complet─â.

Inova╚Ťiile pl─âcii de baz─â BTF


Participan╚Ťii la „Never Stop Gaming” au putut vedea, de asemenea, solu╚Ťii revolu╚Ťionare cu conectori ascun╚Öi pe TUF Gaming B760M-BTF WIFI D4, placa de baz─â concept TUF Gaming Z790 ╚Öi placa grafic─â concept ASUS GeForce RTX 4070 BTF. Proiectele cu conectori ascun╚Öi simplific─â rutarea cablurilor pentru constructorii încep─âtori ╚Öi îmbun─ât─â╚Ťesc estetica general─â. Conectorii sunt ascun╚Öi în mod inteligent pe partea inferioar─â a pl─âcii de baz─â, designul BTF facilitând aranjamentul ordonat al cablurilor - aspect perfect pentru pasiona╚Ťii de bricolaj pe PC. În plus, conectorii ascun╚Öi îmbun─ât─â╚Ťesc fluxul de aer, rezultând astfel o performan╚Ť─â superioar─â de r─âcire.

Placa grafic─â ASUS GeForce RTX 4070 BTF se mândre╚Öte cu un design revolu╚Ťionar, care elimin─â necesitatea conectorilor de alimentare externi tradi╚Ťionali cu 8 sau 16 pini de pe plac─â. Aceasta adaug─â un nou conector care permite trecerea energiei direct de la slotul pentru pl─âci grafice de mare putere al pl─âcii de baz─â. În combina╚Ťie cu o plac─â de baz─â ╚Öi o carcas─â cu conectori ascun╚Öi, procesul de construc╚Ťie ╚Öi de gestionare a cablurilor este mult simplificat prin eliminarea cablurilor vizibile în partea frontal─â a PC-ului.

TUF Gaming LC II 360 ARGB


Seria de coolere cu lichid TUF Gaming LC II 360 ARGB ofer─â performan╚Ťa ╚Öi caracteristicile necesare pentru a scoate poten╚Ťialul maxim din build-urile de gaming. Lichidul de r─âcire curge printr-o plac─â rece iluminat─â ╚Öi prin tubulatura ranforsat─â cu man╚Öon de 400 mm înainte de a ajunge la un radiator de mare capacitate r─âcit de trei ventilatoare ARGB de 120 mm - care au lamele cu caneluri pentru un flux de aer optim ╚Öi zgomot redus. Elementele Aura Sync ARGB care ilumineaz─â ventilatoarele radiatorului ╚Öi logo-ul TUF Gaming de pe capacul pompei confer─â ╚Öi mai mult stil sistemului de gaming.

ASUS ROG

Republic of Gamers (ROG) este un sub-brand ASUS dedicat cre─ârii celor mai bune echipamente hardware ╚Öi software de gaming. Format─â în 2006, ROG ofer─â o linie complet─â de produse inovatoare recunoscute pentru performan╚Ť─â ╚Öi calitate, inclusiv pl─âci de baz─â, pl─âci grafice, componente de sistem, laptopuri, desktopuri, monitoare, smartphone-uri, echipamente audio, routere, periferice ╚Öi accesorii. ROG particip─â ╚Öi sus╚Ťine cele mai importante evenimente interna╚Ťionale de gaming. Echipamentele ROG au fost utilizate în atingerea a sute de recorduri de overclocking ╚Öi continu─â s─â fie alegerea preferat─â a gamerilor ╚Öi a utilizatorilor entuzia╚Öti din întreaga lume. Pentru a deveni unul dintre cei care îndr─âznesc, afl─â mai multe despre ROG la https://rog.asus.com/.

Produse mentionate in comunicat:

1 imagini disponibile
ROG Strix GeForce RTX 4090 EVA-02
ROG Strix GeForce RTX 4090 EVA-02
Descarc─â
1 imagini disponibile
ROG Strix Scope RX EVA-02
ROG Strix Scope RX EVA-02
Descarc─â
1 imagini disponibile
ROG Ryujin III 360 ARGB EVA-02 Edition
ROG Ryujin III 360 ARGB EVA-02 Edition
Descarc─â
1 imagini disponibile
ROG Maximus Z790 Hero EVA-02 Edition
ROG Maximus Z790 Hero EVA-02 Edition
Descarc─â
3 imagini disponibile
ROG Rapture GT-BE98 Pro
ROG Rapture GT-BE98 Pro
Descarc─â
ROG Rapture GT-BE98 Pro
ROG Rapture GT-BE98 Pro
Descarc─â
ROG Rapture GT-BE98 Pro
ROG Rapture GT-BE98 Pro
Descarc─â
3 imagini disponibile
TUF Gaming B760M-BTF WIFI D4
TUF Gaming B760M-BTF WIFI D4
Descarc─â
TUF Gaming B760M-BTF WIFI D4
TUF Gaming B760M-BTF WIFI D4
Descarc─â
Sistem TUF Gaming cu conectori ascunsi
Sistem TUF Gaming cu conectori ascunsi
Descarc─â
1 imagini disponibile
ROG Maximus Z790-A Gaming WiFi II
ROG Maximus Z790-A Gaming WiFi II
Descarc─â
3 imagini disponibile
TUF GAMING Z790-PRO WIFI
TUF GAMING Z790-PRO WIFI
Descarc─â
TUF GAMING Z790-PRO WIFI
TUF GAMING Z790-PRO WIFI
Descarc─â
TUF GAMING Z790-PRO WIFI
TUF GAMING Z790-PRO WIFI
Descarc─â
3 imagini disponibile
ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO
ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO
Descarc─â
ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO
ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO
Descarc─â
ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO
ROG MAXIMUS Z790 DARK HERO
Descarc─â
1 imagini disponibile
ROG Herculx EVA
ROG Herculx EVA
Descarc─â
2 imagini disponibile
ROG Hyperion EVA Edition
ROG Hyperion EVA Edition
Descarc─â
Sistem ROG x EVA-02
Sistem ROG x EVA-02
Descarc─â
2 imagini disponibile
ROG Gladius III Wireless AimPoint EVA
ROG Gladius III Wireless AimPoint EVA
Descarc─â
ROG Gladius III Wireless AimPoint EVA
ROG Gladius III Wireless AimPoint EVA
Descarc─â
3 imagini disponibile
ROG Swift OLED PG34WCDM
ROG Swift OLED PG34WCDM
Descarc─â
ROG Swift OLED PG34WCDM
ROG Swift OLED PG34WCDM
Descarc─â
ROG Swift OLED PG34WCDM
ROG Swift OLED PG34WCDM
Descarc─â
4 imagini disponibile
ROG Swift OLED PG32UCDM
ROG Swift OLED PG32UCDM
Descarc─â
ROG Swift OLED PG32UCDM
ROG Swift OLED PG32UCDM
Descarc─â
ROG Swift OLED PG32UCDM
ROG Swift OLED PG32UCDM
Descarc─â
ROG Swift OLED PG32UCDM
ROG Swift OLED PG32UCDM
Descarc─â
4 imagini disponibile
TUF Gaming LC II 360 ARGB
TUF Gaming LC II 360 ARGB
Descarc─â
TUF Gaming LC II 360 ARGB
TUF Gaming LC II 360 ARGB
Descarc─â
TUF Gaming LC II 360 ARGB
TUF Gaming LC II 360 ARGB
Descarc─â
Sistem TUF Gaming cu conectori ascunsi
Sistem TUF Gaming cu conectori ascunsi
Descarc─â
4 imagini disponibile
ROG Hyperion White
ROG Hyperion White
Descarc─â
ROG Hyperion White
ROG Hyperion White
Descarc─â
ROG Hyperion White
ROG Hyperion White
Descarc─â
ROG Hyperion White
ROG Hyperion White
Descarc─â
1 imagini disponibile
ROG Matrix GeForce RTX 4090
ROG Matrix GeForce RTX 4090
Descarc─â
6 imagini disponibile
Produse ROG lansate la CES 2023
Produse ROG lansate la CES 2023
Descarc─â
ROG Raikiri Pro PC Controller
ROG Raikiri Pro PC Controller
Descarc─â
ROG Raikiri Pro PC Controller
ROG Raikiri Pro PC Controller
Descarc─â
ROG Raikiri Pro PC Controller
ROG Raikiri Pro PC Controller
Descarc─â
Raikiri Pro
Raikiri Pro
Descarc─â
Raikiri Pro
Raikiri Pro
Descarc─â