mediaLOOK logo
@
Chromebook Vibe CX34 Flip (CX3401FBA)
LAS VEGAS, SUA 2023-01-06

ASUS anunță Chromebook Vibe CX34 Flip (CX3401FBA)

Laptop echipat cu un ecran de 14 inchi format 16:10 și rezoluție WUXGA la 144 Hz, cu tastatură anti-ghosting iluminată RGB, precum și cu conectivitate ultra-rapidă WiFi 6E pentru experințe de cloud-gaming captivante.

PUNCTE CHEIE:

 • Ecran captivant cu format 16:10, rată de reîmprospătare de 144 Hz, rezoluție WUXGA și design NanoEdge; tastatură cu iluminare RGB pe 4 zone și tehnologie anti-ghosting; conectivitate WiFi 6E; ieșire video 4K prin HDMI® 2.1
 • Echipat cu un procesor până la Intel® Core™ i7 din generația a 12-a, cu 16 GB RAM și SSD PCIe® cu capacitate de 512 GB pentru jocuri fără lag, alături de o baterie cu autonomie extinsă
 • Aspect rafinat Pearl White; taste WASD accentuate cu portocaliu; balama ErgoLift 360° care menține ecranul fix la orice unghi dorit


Cu prilejul CES 2023, ASUS a anunțat modelul ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip, un laptop care oferă imagini incredibil de realiste și performanțe excepționale pentru experiențe uimitoare de gaming în cloud și productivitate non-stop. Acest dispozitiv remarcabil dispune de un ecran NanoEdge captivant - cu format 16:10, rată de reîmprospătare de 144 Hz și rezoluție WUXGA, de o tastatură cu tehnologie anti-ghosting și iluminare RGB1 în 4 zone și conectivitate ultra-rapidă WiFi 6E.

Carcasa lui ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip are o durabilitate certificată US MIL-STD 810H și un finisaj aparte Pearl White, care include tastele WASD cu accente portocalii pentru mai mult fler. Jucătorii pot accesa peste 1000 de jocuri prin platforme cloud de gaming precum NVIDIA® GeForce NOW™ și Amazon Luna+2. ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip este echipat cu un procesor până la Intel® Core™ i7 din generația a 12-a și 16 GB RAM pentru gaming fără latență. De asemenea, are un SSD PCIe® de 512 GB, o baterie cu autonomie extinsă, paravan pentru webcam și tratamentul ASUS Antimicrobial Guard3. Balamaua ErgoLift 360° rotește lin ecranul și-l poare fixa la orice unghi dorit.

Gaming captivant din cloud


Ecranul tactil cu format 16:10, rată de reîmprospătare de 144 Hz și rezoluție WUXGA redă imagini vii și realiste, iar cele trei margini subțiri NanoEdge asigură un raport ecran-corp mare pentru o suprafață vizibilă maximizată și un efect captivant. Calitatea vizuală este acompaniată de un sunet certificat Harman Kardon, iar pentru redarea jocurilor pe un ecran extern mai mare, utilizatorii pot conecta un monitor 4K prin interfața HDMI® 2.1.

Iluminarea RGB a tastaturii oferă mai multe opțiuni de personalizare pentru a-i conferi modelului ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip un aspect unic, în timp ce tehnologia anti-ghosting asigură preluarea precisă a comenzilor tastate în timpul jocului.

Tehnologiile WiFi 6E și ASUS WiFi Master pentru ChromeOS asigură conexiuni fluide cu latențe mici, perfecte pentru cloud gaming. Cu WiFi 6E, ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip oferă banda de frecvență de 6.0 GHz4 pentru streaming video și jocuri online fără întreruperi. Această interfață superioară este optimizată de tehnologia ASUS WiFi Master pentru ChromeOS, care asigură viteze mai mari, stabilitate mai bună și o acoperire mai largă pentru a rămâne conectat de oriunde.

Pregătit pentru jocuri și productivitate


Bazat pe un procesor ce urcă în gamă până la Intel Core i7 din generația a 12-a și pe 16 GB de memorie RAM, ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip oferă performanță și un răspuns rapid, recomandându-se utilizatorilor drept cel mai bun dispozitiv pentru jocuri în cloud, muncă și nu numai. Google Workspace și alte aplicații de productivitate disponibile în Google Play5 le permit utilizatorilor să-și finalizeze rapid sarcinile de serviciu și să se bucure în momentele de relaxare de o vastă bibliotecă de jocuri și aplicații de divertisment.

ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip poate fi echipat cu un SSD PCIe cu o capacitate de până la 512 GB, ce oferă timpi super-rapizi de încărcare a aplicațiilor și stocare spațioasă pentru date și programe. Bateria integrată oferă o autonomie de până la 10 ore6  cu o singură reîncărcare, portabilul fiind pregătit pentru muncă sau gaming pe parcursul întregii zile - chiar și în mișcare.

Printre dotările suplimentare se numără paravanul fizic pentru intimitate, ce poate acoperi obiectivul camerei web, și ASUS Antimicrobial Guard7, stratul aplicat ce inhibă dezvoltarea bacteriilor cu până la 99% într-un interval de 24 de ore, menținând suprafața laptopului igienică. ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip întrunește cerințele exigente ale standardului militar american MIL-STD 810H, depășind cu brio testele ce îi atestă durabilitatea și fiabilitatea 8.

Design rafinat

ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip are un aspect elegant, cu un finisaj atrăgător Pearl White, un logo ASUS argintiu și detalii precum capacele tastelor WASD contrastante cu accente portocalii.

Balamaua ErgoLift 360° proiectată cu precizie de pe Chromebook Vibe CX34 Flip oferă o mișcare lină și poate fixa ecranul în orice unghi. Balamaua ridică și înclină tastatura în poziția perfectă pentru o tastare confortabilă atunci când capacul e în modul laptop. Această poziție creează un spațiu suplimentar sub laptop pentru a îmbunătăți sunetul și a permite ca un flux mai mare de aer să răcească partea inferioară a șasiului.

Facilitățile ChromeOS

ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip beneficiază de ChromeOS, un sistem de operare rapid, simplu și sigur. Acesta le oferă utilizatorilor acces la Google Play, principala platformă online de aplicații, jocuri, filme, emisiuni TV, cărți și multe altele. Folosind tasta „Everything button” din partea stângă a tastaturii, totul va fi ușor de găsit și de accesat. Utilizatorii trebuie doar să atingă tasta pentru a căuta și a lansa jocul lor preferat. Titlurile jocurilor se pot fixa pe raftul de aplicații pentru a le găsi ulterior și mai ușor.

Specificațiile lui Chromebook Vibe CX34 Flip (CX3401FBA)

Sistem de operareChromeOS
ProcesorIntel® Core™ i7-1255U 1.2 GHz (12 MB cache, până la 4.6 GHz, 10 nuclee)
Intel® Core™ i5-1235U 1.2 GHz (12 MB cache, până la 4.2 GHz, 10 nuclee)
Intel® Core™ i3-1215U 1.0 GHz (12 MB cache, până la 4.2 GHz, 6 nuclee)
Placă graficăIntel® Iris® Xe (Intel Core i7, Intel Core i5)
Intel® UHD (Intel Core i3)
MemoriePână la 16 GB LPDDR4X 4266 MHz
Integrată: 8 GB / 16 GB LPDDR4X 4266 MHz
Stocare1 x M.2 SSD, până la 512 GB PCIe® 3.0 SSD
128 GB / 256 GB / 512 GB M.2 PCIe® 3.0 Value SSD
Ecran14" WUXGA (1920 x 1200), 144 Hz, IPS, 16:10, interfață tactilă, 400 niți, rată ecran-corp 83%, suport stilou digital
Stilou digitalSuport pentru USI Pen
Stylus andocat (opțional)
Porturi I/O2 x USB 3.2 Gen 2 Type-C®
1 x USB 3.2 Gen 2 Type-A
1 x HDMI® 2.1
1 x 3,5 mm audio combo jack
1 x slot de blocare Kensington
1 x cititor de carduri microSD
Camera720p HD camera frontală, paravan pentru webcam
WirelessDual-band 2x2 WiFi 6E (802.11ax) + Bluetooth® 5.2
Audio2 difuzoare cu certificare Harman Kardon
2 microfoane multi-array
Suport pentru recunoaște vocală Google Assistant
Greutate1,8 kg
Dimensiuni31,95 x 23,49 x 2,09 cm
Baterie63 Wh, 3 celule, Li-Polimer
Securitatecip de securitate Titan C, slot blocare Kensington
Tastatură și touchpadtastatură cu iluminare RGB cu anti-ghosting și cursă de 1,4 mm; rezisteță împotriva scurgerilor de până la 60 cc*
*Cantitate utilizată în testare, pe o durată de 3 minute
Adaptor ACUSB Type-C®, 45 W; Ieșire: 15 V DC, 3 A; Intrare: 100~240 V AC 50/60 Hz universal
Standard energeticENERGY STAR®
 • 1 Culoarea tastaturii se bazează pe interfața tastaturii pentru jocuri Google, nu poate fi personalizată sau ajustată.
 • 2  Disponibilitatea platformelor de gaming în cloud poate varia în funcție de regiuni. Vă rugăm să verificați online disponibilitatea în regiunea voastră. Serviciul Amazon Luna este disponibil doar pe teritoriul continental SUA (nu include Hawaii, Alaska, Puerto Rico și alte teritorii).
 • 3 Tratamentul antibacterian este înregistrat la U.S. EPA și autorizat sub EU BPR.
 • 4 ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip este certificat cu ASUS WiFi Master pentru ChromeOS. Dispozitivele certificate cu WiFi Master pentru ChromeOS oferă WiFi 6E cu o stabilitate WiFi îmbunătățită atunci când sunt prezente interferențe USB 3.2 Gen 2, ajutând utilizatorii să navigheze fluid când la o distanță de până la 225 de metri de router. Disponibilitatea benzii de 6 GHz poate varia în funcție de țară.
 • 5 Este necesară o conexiune la internet. Google, Google Play, Chrome și Chromebook sunt mărci comerciale ale Google LLC.
 • 6 Pe baza testului de încărcare Chromium OS. Performanța bateriei se bazează pe un mix de standby, navigare pe web și alte utilizări. Timpul de încărcare necesită ca bateria să fie încărcată cu cel puțin 5%, cu dispozitivul inactiv și folosind încărcătorul inclus. Durata reală de viață a bateriei depinde de utilizare, specificații, aplicații și mediu, printre alți factori.
 • 7 Tratamentul antimicrobian a fost testat de un laborator terț conform standardului ISO 22196 (măsurarea activității microbiene pe plastic și alte suprafețe neporoase), utilizând culturi de bacterii ce au inclus Escherichia coli și Staphylococcus aureus, cu o activitate antimicrobiană (R) rezultat al R > 2. R=2 indică o reducere de 99% a activității bacteriene comparativ cu o suprafață netratată. Tratamentul antibacterian este înregistrat la U.S. EPA și autorizat sub EU BPR.
 • 8 Laptopurile ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip sunt supuse mai multor teste de calitate, dar nu face subiectul tuturor testelor menționate.

ASUS

ASUS este o companie multinațională recunoscută pentru cele mai bune plăci de bază din lume, PC-uri, monitoare, plăci grafice și routere, apreciată de Laptop Mag drept cea mai bună marcă de laptopuri în 2020. Cu un vast portofoliu de soluții superioare pentru gaming, crearea de conținut și AIoT, ASUS se detașează în industrie prin design-ul de top și inovațiile gândite pentru o experiență digitală inteligentă, activă și plină de satisfacții, accesibilă oricărui utilizator, oriunde și oricând. Având angajați în întreaga lume, printre care peste 5000 de profesioniști în cercetare și dezvoltare, ASUS urmărește să devină cea mai admirată și inovatoare companie de tehnologie din lume. Inspirat de sloganul "În Căutarea Incredibilului / In Search of Incredible", ASUS a câștigat peste 11 premii pe zi în 2020, situându-se printre "Cele mai admirate companii din lume" și "Cele mai apreciate companii din lume", potrivit Fortune.

Produse mentionate in comunicat:

5 imagini disponibile
ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip (CX3401FBA)
ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip (CX3401FBA)
Descarcă
ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip (CX3401FBA)
ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip (CX3401FBA)
Descarcă
ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip (CX3401FBA)
ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip (CX3401FBA)
Descarcă
ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip (CX3401FBA)
ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip (CX3401FBA)
Descarcă
ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip (CX3401FBA)
ASUS Chromebook Vibe CX34 Flip (CX3401FBA)
Descarcă