mediaLOOK logo
@
ASUS Republic of Gamers anunță căștile de gaming Delta S Wireless
Bucuresti 2022-06-21

ASUS Republic of Gamers anunță căștile de gaming Delta S Wireless

Primele căști de gaming ROG wireless cu două moduri de conectare, prin radio 2,4 GHz și Bluetooth, plus microfoane de top AI Beamforming cu AI Noise Cancelation pentru comunicări clare.

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat Delta S Wireless, primele căști de gaming ROG cu două moduri de conectare wireless din istorie. Delta S Wireless dispune de modurile radio 2,4 GHz și Bluetooth® cu latență redusă, pentru experiențe de ascultare incredibile pe console, PC-uri și dispozitive mobile. Microfoanele ascunse AI Beamforming cu AI Noise Cancelation permit o comunicare vocală clară, oferindu-le utilizatorilor avantajele unei căști wireless cu microfoane ascunse, fără a compromite calitatea comunicării vocale. Delta S Wireless oferă până la 25 de ore de autonomie a bateriei pentru jocuri non-stop. În plus, căștile include pernuțe ergonomice în formă de D pentru un confort sporit.

Cu conectivitatea wireless duală - prin radio 2,4 GHz și Bluetooth, Delta S Wireless permite experiențe de ascultare incredibile pe o multitudine de dispozitive, inclusiv pe PC-uri și dispozitive mobile de jocuri. Tehnologia USB-C® 2,4 GHz profită de antenele încorporate pentru o transmisie aproape instantanee a semnalului la o distanță de până la 25 de metri. În mod similar, modul Bluetooth oferă o conexiune cu latență redusă pentru a asigura un sunet fără întreruperi.

Microfoane AI Beamforming cu anularea zgomotului prin AI
Microfoanele AI Beamforming din interiorul Delta S Wireless creează o zonă acustică care vizează o zonă de 40° în fața gurii utilizatorului și filtrează zgomotul de fond care poate distrage atenția din alte direcții pentru o preluare clară a vocii. În plus, funcția AI Noise Cancelation reduce cu până la 95% peste 500 de milioane de tipuri de zgomot de fond, cum ar fi discuțiile din jur, zgomotul de tastatură și clicurile de mouse. Aceste tehnologii permit o redare mai clară și mai naturală a vocii umane, cu o distorsiune minimă.

Designul ascuns al microfonului oferă o soluție la problemele comune ale microfonului cu braț, cum ar fi pocniturile și poziționarea proastă. Astfel, Delta S Wireless poate oferi o comunicare vocală de înaltă calitate, alături de confort și stil, ceea ce îl face ideal pentru jocuri și streaming.

Drivere exclusive ASUS Essence
Căștile Delta S Wireless sunt capabile să ofere o semnătură sonoră echilibrată, cu mai multă profunzime și textură, comparativ cu modelele standard. Dispune de drivere exclusive ASUS Essence de 50 mm pentru un sunet mai detaliat, fără distorsiuni. Driverele sunt înclinate la 12° pentru a canaliza sunetul audio direct în canalul auditiv, pentru un sunet mai bun și mai mult confort. În plus, un design cu cameră etanșă oferă un sunet mai stabil și mai bogat. Tehnologia ROG Hyper-Grounding folosește o placă de circuite imprimate în mai multe straturi și o dispunere specială pentru a preveni interferențele electromagnetice, pentru a oferi un sunet mai pur, fără zgomot.

Pregătite pentru maratoane de jocuri
Delta S Wireless oferă până la 25 de ore de autonomie a bateriei, cu suport pentru încărcarea rapidă care asigură până la 3 ore de utilizare cu o încărcare rapidă de doar 15 minute, permițând un maraton de jocuri captivante cu întreruperi minime. O pereche Delta S Wireless cântărește doar 318 grame și dispune de pernuțe ergonomice în formă de D, care se potrivesc îndeaproape formei urechilor umane pentru a reduce zonele de contact inutile cu până la 20%, pentru o potrivire mai confortabilă. Delta S Wireless include două seturi de pernuțe pentru urechi - unul din piele proteică și unul din plasă de țesătură - pentru un confort maxim, chiar și după ore întregi de utilizare.

Software-ul intuitiv Armoury Crate le oferă utilizatorilor control complet și opțiuni de personalizare asupra AI Noise Cancelation, profilurilor audio și altor setări pentru a le permite utilizatorilor să adapteze căștile la o gamă largă de jocuri și scenarii.

ASUS ROG

Republic of Gamers (ROG) este un sub-brand ASUS dedicat creării celui mai bun hardware de gaming din lume. Lansat în 2006, ROG oferă o linie completă de produse recunoscute pentru performanță și calitate, incluzând plăci de bază, plăci video, laptopuri, desktopuri, monitoare, echipamente audio, routere și periferice. ROG participă și susține cele mai importante evenimente internaționale de gaming. Echipamentele ROG au fost utilizate în atingerea a sute de recorduri de overclocking și continuă să fie alegerea preferată a gamerilor și a utilizatorilor entuziaști din întreaga lume. Aflați mai multe despre alegerea campionilor pe https://rog.asus.com/.

Produse mentionate in comunicat:

3 imagini disponibile
ROG Delta S Wireless
ROG Delta S Wireless
Descarcă
ROG Delta S Wireless
ROG Delta S Wireless
Descarcă
ROG Delta S Wireless
ROG Delta S Wireless
Descarcă