mediaLOOK logo
@
Zenfone 9
Taiwan 2022-07-28

ASUS a dezvăluit noul Zenfone 9 în cadrul unui eveniment virtual de lansare

Zenfone 9 este un smartphone compact, complet reproiectat, echipat cu platforma mobilă Snapdragon 8+ Gen 1, cu camere foto îmbunătățite, baterie de 4300 mAh și ecran AMOLED de 120Hz.

PUNCTE CHEIE:

  • Dimensiuni compacte. Posibilități multiple: Performanță puternică oferită de cea mai nouă platformă mobilă Snapdragon® 8+ Gen 1, într-un format compact de 5,9 inchi cu un design complet nou.
  • Plin de personalitate: Aspect cool, disponibil în patru culori noi și atrăgătoare; textură nouă cu aderență ridicată; certificat IP68 pentru protecție împotriva prafului și a apei.
  • Fotografii la nivel avansat: Cameră principală IMX 766 de 50 MP cu stabilizator gimbal hibrid cu 6 axe, cea mai nouă stabilizare EIS și auto-focalizare ultra-rapidă pentru imagini foarte clare, fără tremur
  • Perfect pentru utilizarea cu o singură mână: Design ergonomic al interfeței ASUS ZenUI 9 și senzor multifuncțional ZenTouch pentru un control complet, toate optimizate pentru operarea cu o singură mână
  • Noi accesorii inteligente: Noul sistem de accesorii Connex cu carcasă Connex, port card și suport inteligent; suport inteligent pentru rucsac


ASUS a dezvăluit noul smartphone Zenfone 9 în cadrul unui eveniment virtual de lansare. Zenfone 9 este un dispozitiv compact de 5,9 inchi, complet reproiectat, cu performanțe ridicate și caracteristici noi și interesante. Echipat cu cea mai recentă platformă mobilă flagship Snapdragon® 8+ Gen 1, acesta este cel mai puternic Zenfone lansat vreodată.

Noua generație Zenfone 9 a fost complet reproiectată pentru un aspect elegant și o experiență premium, cu patru culori noi și atrăgătoare, o nouă textură tactilă cu aderență ridicată și certificare IP68.

Designul modern dispune de un sistem cu două camere foto ce a fost îmbunătățit în mod semnificativ cu o cameră principală Sony® IMX 766 de 50 MP, cu un nou stabilizator gimbal hibrid cu 6 axe, stabilizare electronică a imaginii (EIS) și tehnologie de focalizare automată ultra-rapidă pentru fotografii și clipuri video clare, fără tremurături. Există, de asemenea, o cameră cu obiectiv ultra-larg IMX 363 de 12 MP și una frontală IMX 663 de 12 MP pentru selfie-uri și conversații video clare.

Cum telefonul Zenfone 9 se potrivește perfect într-o singură palmă, interfața ASUS ZenUI 9 (Android™ 12) a fost optimizată pentru utilizarea cu o singură mână. De asemenea, ASUS ZenTouch, butonul de pornire multifuncțional montat lateral încorporează un senzor de amprentă pentru deblocare rapidă și oferă suport pentru comenzi prin gesturi practice.

Noul accesoriu Connex Case le permite utilizatorilor să atașeze suportul de carduri Connex sau suportul inteligent Connex Smart Stand. Un suport inteligent pentru rucsac permite prinderea în siguranță a lui Zenfone 9 la cureaua rucsacului.

Dimensiuni compacte. Posibilități multiple


Modelul Zenfone 9 de 5,9 inchi este incredibil de compact și incredibil de puternic. Este bazat pe platforma mobilă flagship Snapdragon 8+ Gen 1, având până la 16 GB de memorie RAM LPDDR5 și până la 256 GB de spațiu de stocare UFS 3.1 ROM, pentru a oferi o performanță fluidă și receptivă, indiferent de sarcină.

De asemenea, Zenfone 9 rulează mai rece - și mai rapid - ca niciodată, cu un sistem de răcire complet reînnoit. Acesta folosește acum o cameră de vapori de înaltă tehnologie în locul conductelor de căldură, precum și un distribuitor de căldură avansat ce folosește cupru, foi de grafit și pastă termică.

Cu bateria sa îmbunătățită de 4300 mAh și componentele eficiente din punct de vedere energetic, Zenfone 9 rezistă mai mult ca niciodată cu o singură alimentare De asemenea, se încarcă rapid, grație adaptorului puternic HyperCharge de 30 de wați și tehnologiei de încărcare rapidă.

Ecranul AMOLED avansat de 120 Hz oferă o acuratețe incredibilă a culorilor Delta E < 1 și o derulare ultra-lină, împreună cu gamut-uri largi de culoare sRGB de 115% și DCI-P3 de nivel cinematografic de 112%, pentru culori ultra-vii, în orice condiții. Colaborarea cu Pixelworks®, companie de top în domeniul procesării vizuale, conferă imaginilor o acuratețe a culorilor de top la nivel mondial. Ecranul este protejat de Corning® Gorilla® Glass Victus®, astfel încât să reziste la lovituri și zgârieturi neașteptate, pentru a-și păstra aspectul plăcut pentru mai mult timp.

Plin de personalitate


ASUS a creat patru culori noi și atrăgătoare pentru Zenfone 9: Moonlight White cool, Sunset Red incitant, Starry Blue superb și Midnight Black elegant. Senzația oferită de telefon este cu adevărat uimitoare, datorită unui nou finisaj texturat, care este cu adevărat rezistent și confortabil, dar și aderent. Acest material avansat a ajutat și la reducerea greutății capacului din spate cu 36% față de generația anterioară Zenfone.

Pentru o utilizare fără griji în interior și în exterior, Zenfone 9 este, de asemenea, certificat IP68 pentru protecție împotriva pătrunderii prafului și a apei.

Fotografii la nivel avansat


Zenfone 9 are o cameră principală Sony IMX766 de 50 MP, îmbunătățită semnificativ, care le permite utilizatorilor să facă fotografii perfecte chiar și în cele mai întunecate cadre. Noul stabilizator gimbal hibrid cu 6 axe menține totul clar și fără tremurături, chiar și atunci când camera este în mișcare. Acest nou și fantastic gimbal OIS monitorizează fiecare mișcare a lui Zenfone 9, în orice direcție, folosind aceste informații pentru a regla în timp real întregul modul al camerei. Poate compensa deplasări de până la +/- 3°, astfel încât poate ajuta la uniformizarea chiar și a celor mai dinamice acțiuni, fără distorsiuni optice sau efect de "ghosting". În combinație cu tehnologia de autofocalizare ultra-rapidă - care focalizează rapid și reacționează fără probleme la schimbări - și cu noii algoritmi anti-vibrare EIS, Zenfone 9 oferă fotografii de acțiune superbe și cu un aspect profesional, indiferent de subiect.

Utilizatorii pot fi siguri că vor obține fotografii și clipuri video perfecte în orice condiții, bucurându-se și de noul mod de fotografiere Light Trail (Beta) adăugat celor existente - Night, Pro, Panorama, Slow Motion și Timelapse.

Înregistrarea audio este dusă la următorul nivel în Zenfone 9. Audio HDR le permite utilizatorilor să capteze fiecare sunet, de la cel mai silențios la cel mai puternic, exact ca urechea umană. 3D Surround captează un sunet spațial de o acuratețe uluitoare, cu o înaltă fidelitate naturală. Iar în aer liber, funcția de reducere a zgomotului produs de vânt captează înregistrări cristaline în condiții mai puțin ideale. Zenfone 9 este în continuare echipat cu un conector audio standard de 3,5 mm, astfel încât utilizatorii nu trebuie să își facă griji dacă nu au căști wireless.

Perfect pentru utilizarea cu o singură mână


Cu o dimensiune adecvată mâinii și un design ușor, Zenfone 9 e ușor de utilizat pentru orice sarcină, oriunde.

Noul buton de pornire multifuncțional ZenTouch montat lateral face totul mai ușor - cu o singură mână! Pe lângă deblocarea cu o singură atingere, cu ajutorul senzorului de amprentă încorporat, acesta permite utilizatorilor să gliseze degetul mare în sus, în jos sau să facă dublu clic pentru diferite funcții, inclusiv conversia voce-text, deschiderea notificărilor, reîmprospătarea unei pagini web, deplasarea în partea de sus/jos a paginii și controlul media.

Cea mai recentă interfață ASUS ZenUI 9 pentru Android 12 este mai bună ca oricând și a fost complet optimizată pentru utilizarea cu o singură mână. Panoul de instrumente permite o navigare mai ușoară prin setările de bază ale telefonului și există, de asemenea, un instrument Edge care le permite utilizatorilor să găsească mai ușor aplicațiile preferate. O dublă apăsare pe partea din spate poate fi configurată pentru a face o captură de ecran, pentru a deschide camera, pentru a aprinde lanterna, pentru a porni reportofonul, pentru a deschide Asistentul Google sau pentru a controla redarea media. Există, de asemenea, o bară de mărire a scalei, care face zoom-ul mai rapid și mai ușor.

Noi accesorii inteligente


Zenfone 9 este primul telefon care utilizează noul nostru sistem de carcase modulare Connex. Utilizatorii pot începe cu carcasa Connex și pot atașa accesoriile Connex la jumătatea inferioară, care este asemănătoare cu o placă de lemn - există un suport inteligent Connex Smart Stand cu un suport care lansează o aplicație sau un joc la alegere atunci când îl deschizi și există, de asemenea, un suport Connex Card Holder pentru cărți de vizită.

Suportul Smart Backpack Mount permite fixarea lui Zenfone 9 pe cureaua de umăr a unui rucsac la înălțimea și unghiul perfecte pentru a fi folosit ca o cameră de acțiune. Utilizatorii își pot introduce sau scoate telefonul din suportul magnetic în doar o secundă - există și un cablu de siguranță - și, la fel ca Zenfone 9, este optimizat pentru utilizarea cu o singură mână.

Trailer video Zenfone 9: https://www.youtube.com/watch?v=Z17qlSVnSAk

Disponibilitate:
Noile telefoane sunt disponibile la precomandă începând din 28 iulie 2022 în multiple configurații și culori, prețurile pornind de la aprox. 3899 lei (taxe inclusiv). Produsele vor ajunge pe piața locală la jumătatea lunii august.

În perioada 28 iulie - 21 august, Zenfone 9 beneficiază de o promoție de lansare pe eShop-ul offical ASUS, fiecare achiziție fiind însoțită de un kit cadou format din folia de protecție RhinoShield Impact Protection Screen Protector și RhinoShield SolidSuit Case. Promoția se aplică modelelor cu 8GB RAM / 128GB stocare (alb și negru), 8GB RAM / 256GB stocare (alb și negru) și 16GB RAM / 256GB stocare (negru).

Specificațiile1 ASUS Zenfone 9

Culori
Midnight Black
Moonlight White
Sunset Red
Starry Blue
Ecran5,9 inchi 1080x2400 (20:9), 445 ppi
Samsung AMOLED 120 Hz
112% DCI-P3, 151% sRGB, Delta E<1, HDR10+
CPU și GPUPlatformă mobilă Snapdragon® 8+ Gen 1
Până la 3,2 GHz frecvență CPU cu GPU Qualcomm® Adreno™ 730
Memorie și stocare RAM: 6 / 8 / 16 GB – LPDDR5
ROM: 128 / 256 GB – UFS 3.1
Baterie Baterie de mare capacitate de 4300 mAh cu adaptor de 30W HyperCharge
Tehnologie wirelessWiFi 6E2 Qualcomm® WCN6856 (802.11a/b/g/n/ac/ax, 2x2 MIMO)
Bluetooth® 5.2 cu suport pentru Snapdragon Sound™ și Qualcomm® aptX™ Adaptive
Wi-Fi Direct
NFC
CamereCamere principale
50 MP Sony® cu senzor IMX766 cu Gimbal OIS, 2x2 OCL, PDAF
12 MP Sony® cu senzor IMX363, Dual PDAF
Cameră frontală
12 MP Sony® cu senzor IMX663, Dual PDAF
Caracteristici
Stabilizator gimbal hibrid pe 6 axe
Mod Light Trail (Beta)
Suportă înregistrare video 8K/4K
Înregistrare audio HDR
AudioDouă boxe stereo cu amplificatoare Qualcomm®
Jack pentru căști de 3,5 mm cu Qualcomm Aqstic™ WCD9380
Optimizare audio Dirac
Înregistrare video Video 8K UHD (7680 x 4320) la 24 fps + EIS
Video 4K UHD (3840 x 2160) la 30 / 60 fps + EIS
Înregistrare video 1080p FHD la 30 / 60 fps + HyperSteady
Senzori Accelerator, E-Compass, proximitate, lumină ambientală, amprentă, Gyro (suportă ARCore), Hall
Carduri SIMNANO SIM/NANO SIM 2 choose 2, suportă DSDV 5G+5G (sim1, sim2 suportă LTE schimbabile)
NavigațieGNSS suportă GPS (L1/L5), Glonass (L1), Galileo (E1/E5a), BeiDou (B1/B2a), QZSS (L1/L5) și NavIC (L5)
Sistem de operareAndroid™ 12 cu ASUS ZenUI 9
Dimensiuni146,5 x 68,1 x 9,1 mm
Greutate169 g
1 Specificațiile, conținutul și disponibilitatea produselor pot fi modificate fără notificare prealabilă și pot fi diferite de la o țară la alta. Performanțele reale pot varia în funcție de aplicații, utilizare, mediu și alți factori. Specificațiile complete sunt disponibile la http://www.asus.com2 Disponibilitatea WiFi 6E variază în funcție de țară.

ASUS

ASUS este o companie multinațională recunoscută pentru cele mai bune plăci de bază din lume, PC-uri, monitoare, plăci grafice și routere, apreciată de Laptop Mag drept cea mai bună marcă de laptopuri în 2020. Cu un vast portofoliu de soluții superioare pentru gaming, crearea de conținut și AIoT, ASUS se detașează în industrie prin design-ul de top și inovațiile gândite pentru o experiență digitală inteligentă, activă și plină de satisfacții, accesibilă oricărui utilizator, oriunde și oricând. Având angajați în întreaga lume, printre care peste 5000 de profesioniști în cercetare și dezvoltare, ASUS urmărește să devină cea mai admirată și inovatoare companie de tehnologie din lume. Inspirat de sloganul "În Căutarea Incredibilului / In Search of Incredible", ASUS a câștigat peste 11 premii pe zi în 2020, situându-se printre "Cele mai admirate companii din lume" și "Cele mai apreciate companii din lume", potrivit Fortune.

Produse mentionate in comunicat:

15 imagini disponibile
Zenfone 9
Zenfone 9
Descarcă
Zenfone 9
Zenfone 9
Descarcă
Zenfone 9
Zenfone 9
Descarcă
Zenfone 9 - Midnight Black
Zenfone 9 - Midnight Black
Descarcă
Zenfone 9 - Midnight Black
Zenfone 9 - Midnight Black
Descarcă
Zenfone 9 - Midnight Black
Zenfone 9 - Midnight Black
Descarcă
Zenfone 9 - Midnight Black
Zenfone 9 - Midnight Black
Descarcă
Zenfone 9 - Moonlight White
Zenfone 9 - Moonlight White
Descarcă
Zenfone 9 - Moonlight White
Zenfone 9 - Moonlight White
Descarcă
Zenfone 9 - Moonlight White
Zenfone 9 - Moonlight White
Descarcă
Zenfone 9 - Moonlight White
Zenfone 9 - Moonlight White
Descarcă
Zenfone 9 - Moonlight White
Zenfone 9 - Moonlight White
Descarcă
Zenfone 9 - Sunset Red
Zenfone 9 - Sunset Red
Descarcă
Zenfone 9 - Sunset Red
Zenfone 9 - Sunset Red
Descarcă
Zenfone 9 - Sunset Red
Zenfone 9 - Sunset Red
Descarcă
2 imagini disponibile
RhinoShield SolidSuit Case
RhinoShield SolidSuit Case
Descarcă
RhinoShield SolidSuit Case
RhinoShield SolidSuit Case
Descarcă