mediaLOOK logo
@
Tornado Sistems a devenit distribuitorul autorizat PowerColor în România
Bucureşti 2004-04-26

Tornado Sistems a devenit distribuitorul autorizat PowerColor în România

Tornado Sistems a devenit distribuitorul autorizat în România al produselor PowerColor (brand al Tul Corporation) – unul dintre cei mai cunoscuţi furnizori mondiali de acceleratoare video cu chipset-uri ATI.

Fondată în 1997, compania a devenit partener ATI Add-In-Board (AIB) încă din 2001. Linia sa de produse şi-a mărit vizibilitatea pe piaţa internaţională, beneficiind în prezent de o foarte bună recunoaştere în topul producătorilor de acceleratoare video. Tornado Sistems se alătură distribuitorilor PowerColor din întreaga lume, oferind produse din stoc clienţilor de pe piaţa românească.

Cea mai nouă serie de acceleratoare video oferită de către POWERCOLOR este RADEON 9800, care combină opt conducte de randare şi memorie DDR pe 256 de biţi, vârful de gamă fiind modelul PowerColor 9800 XT 256MB.

Acceleratoarele 3D PowerColor oferă performanţe extreme, beneficiind în acelaşi timp de preţuri competitive. Seria PowerColor RADEON 9600 oferă o experienţă grafică deosebită gamer-ilor devotaţi, având suportul DirectX 9.0 şi OpenGL pentru a rula în cele mai bune condiţii generaţia următoare de jocuri 3D.

De asemenea, Tornado Sistems distribuie şi gama PowerColor RADEON 9200, care cuprinde modele caracterizate de bune performanţe video şi preţuri accesibile (începând cu 50 USD). Acestea pot avea 128 sau 256MB memorie pe 128 de biţi, patru conducte de randare şi beneficiază de ieşiri TV-Out şi DVI-I.

Mai multe informatii despre produsele PowerColor puteti afla accesand situl www.tornado.ro.

Tornado Sistems

Fondata în 1991, Tornado Sistems este compania IT&C structurata pe doua directii: distributia de echipamente de tehnica de calcul si, pe de alta parte, networking - proiectarea, instalarea, instruirea si consultanta în domeniul retelelor de calculatoare.
Unul dintre principalii factorii care au contribuit la succesul companiei îl reprezinta sistemul care sta la baza ofertei Tornado Sistems - “un singur punct de contact pentru o solutie completa”. Certificarea ISO 9001:2000 nu face decât sa confime profesionalismul, seriozitatea si preocuparea noastra de a oferi clientilor cele mai complete si avantajoase solutii si servicii. Tornado este distribuitor autorizat a numerosi furnizori IT de prestigiu: Microsoft, HP, Fujitsu-Siemens Computers, Acer, Canon, Benq, Lite-ON, Brother, Gigabyte, Allied Telesyn, Brand-Rex, 3Com, Philips, APC, Printronix, APW, Rehau, Proxim, US Robotics.

Structura organizatorica a companiei, orientata spre satisfacerea tuturor categoriilor de clienti, a determinat, datorita complexitatii sale, obtinerea unor performante de vârf de-a lungul timpului, atât în ceea ce priveste rezultatele obtinute, cât si în relatiile cu clientii sai, devenind partenerul de afaceri preferat de majoritatea companiilor IT din România.