mediaLOOK logo
@
ASUS Republic of Gamers conduce ÔÇ×The Rise of GamersÔÇŁ la CES 2022
LAS VEGAS, SUA 2022-01-04

ASUS Republic of Gamers conduce The Rise of Gamers la CES 2022

Noul lineup include cele mai recente chip-uri AMD®, Intel® și NVIDIA®, mai multe premiere și echipamente incredibile dedicate gaming-ului

PUNCTE CHEIE

  • Cele mai noi chip-uri: Procesoarele din seria AMD® Ryzen™ 9 6000 ╚Öi Genera╚Ťia a 12-a Intel® Core™; Seriile de GPU-uri pentru laptopuri AMD® Radeon™ RX 6000S ╚Öi NVIDIA® GeForce RTX™ 3080 Ti ╚Öi 3070 Ti
  • Premiere mondiale: routerul de gaming Quad-band AXE16000 WiFi 6E, monitorul de gaming 1440p 360 Hz ╚Öi monitorul OLED de 42 de inchi, tratat cu un strat de micro-textur─â, destinat gaming-ului
  • Noile laptopuri puternice de gaming: ROG Zephyrus Duo 16, ROG Flow Z13, ROG Zephyrus G14, ROG Strix SCAR ╚Öi Strix G
  • Experien╚Ť─â de joc autentic─â: Jocul actualizat ROG Citadel XV, dezvoltat în colaborare cu Aim Lab, le permite participan╚Ťilor s─â experimenteze produse ╚Öi materiale noi


ASUS Republic of Gamers (ROG) a anun╚Ťat cele mai noi dispozitive ╚Öi echipamente de gaming în cadrul evenimentului virtual “For Those Who Dare: The Rise of Gamers” din cadrul CES 2022. ROG a dezv─âluit o serie de produse în premier─â, mai multe laptopuri de gaming de top echipate cu cele mai noi chip-uri, noi periferice pentru a maximiza experien╚Ťele de joc, ROG Citadel XV actualizat cu o hart─â extins─â ╚Öi o nou─â poveste, precum ╚Öi mai multe gen╚Ťi ROG. Portofoliul extins de inova╚Ťii în materie de gaming include laptopurile de gaming ROG Zephyrus Duo 16, ROG Zephyrus G14, ROG Strix SCAR ╚Öi ROG Strix G; tableta de gaming ROG Flow Z13; c─â╚Ötile de gaming ROG Fusion II 500 ╚Öi 300; tastaturile de gaming ROG Strix Flare II Animate ╚Öi Strix Flare II; mouse-ul de gaming ROG Chakram X; monitoarele de gaming ROG Swift 360Hz PG27AQN, ROG Swift OLED PG42UQ ╚Öi PG48UQ; routerul de gaming ROG Rapture GT-AXE16000; ╚Öi mai multe gen╚Ťi ROG Archer.

Cu acest lineup cuprinz─âtor, ROG continu─â s─â traseze viitoarele tendin╚Ťe în materie de gaming, f─âr─â a sc─âpa ceva în urm─â. Cu aceast─â abordare, noile produse ridic─â ╚Ötacheta. Spre exemplu, în domeniul conectivit─â╚Ťii, ASUS a fost recunoscut─â pe scar─â larg─â drept cea mai bun─â marc─â de routere, o mo╚Ötenire ce continu─â cu ROG Rapture GT-AXE16000, primul router de gaming quad-band AXE16000 WiFi 6E din lume. În privin╚Ťa efectelor vizuale din gaming, ROG a creat primul monitor de gaming cu 360 Hz din lume în urm─â cu doi ani ╚Öi continu─â s─â fie lider în acest an cu ROG Swift 360Hz PG27AQN – primul monitor din lume de 360 Hz cu rezolu╚Ťie 1440p. În plus, în╚Ťelegând toate avantajele ecranelor OLED, ROG a dezvoltat primele monitoare de gaming OLED de 42 ╚Öi 48 de inchi din lume acoperite cu un strat de micro-textur─â, ROG Swift OLED PG42UQ ╚Öi PG48UQ.
Laptopurile ROG din 2022 urm─âresc dep─â╚Öirea limitelor de performan╚Ť─â prin inova╚Ťii care s─â îmbun─ât─â╚Ťeasc─â ╚Öi mai mult experien╚Ťele juc─âtorilor. Fiecare laptop este echipat cu Windows 11, procesor nou AMD® sau Intel®, plac─â video dedicat─â nou lansat─â AMD sau NVIDIA® ╚Öi facilit─â╚Ťi ROG în premier─â: un comutator MUX pentru optimizarea performan╚Ťei pl─âcilor video dedicate, designul termic exclusiv ROG Intelligent Cooling ╚Öi compusul din metalic lichid Conductonaut Extreme pe modelele flagship.

A╚Öa cum a devenit deja o tradi╚Ťie pentru ROG, evenimentul de lansare a dus întreaga experien╚Ť─â la un nou nivel cu o versiune actualizat─â a ROG Citadel XV, dezvoltat─â în colaborare cu Aim Lab ╚Öi creat─â special pentru CES 2022. Edi╚Ťia din acest an împinge limitele jocurilor FPS cu o poveste complet nou─â, personaje noi, grafic─â îmbun─ât─â╚Ťit─â ╚Öi noi mini-jocuri. De asemenea, prezint─â o hart─â impresionant─â, de 18 ori mai mare decât versiunea anterioar─â, „Easter eggs” speciale ╚Öi multe alte lucruri de explorat. Ac╚Ťiunea se desf─â╚Öoar─â într-o armur─ârie rebel─â, plin─â de armament ROG de ultim─â genera╚Ťie. Aici, într-un mediu virtual familiar, participan╚Ťii pot descoperi toate inova╚Ťiile ╚Öi echipamentele noi de la CES 2022.

Aim Lab este platforma de antrenament aleas─â de peste 20 de milioane de juc─âtori din întreaga lume, conceput─â folosind date de performan╚Ť─â pentru a ajuta gamerii s─â se perfec╚Ťioneze. Începând cu aceast─â colaborare ROG Citadel, parteneriatul dintre ROG ╚Öi Aim Lab va include dezvoltarea unor produse de gaming suplimentare, integr─âri hardware ╚Öi software, sincronizarea eco-sistemelor de iluminare interactiv─â din jocuri, precum ╚Öi alte demersuri inovatoare, toate acestea ajutând comunit─â╚Ťile de gaming s─â se dezvolte împreun─â.

În prim plan: inova╚Ťii în domeniul jocurilor


Căștile de gaming ROG Fusion II 500 și 300


C─â╚Ötile de gaming ROG Fusion II 500 ofer─â utilizatorilor un sunet de gaming de neegalat cu ajutorul unui ESS 9280 de rezolu╚Ťie înalt─â cu Quad DAC™. Ofer─â un sunet surround virtual 7.1 ╚Öi drivere ASUS Essence de 50 mm pentru un bas vibrant ╚Öi un sunet realist. Comunicarea în timpul jocului prime╚Öte ╚Öi ea un impuls, datorit─â microfoanelor de top AI Beamforming Microphones cu AI Noise Cancelation. Fusion II 500 dispune de controlul volumului Game Chat, permi╚Ťându-le juc─âtorilor s─â acorde prioritate sunetului în joc sau chat-ului pentru a comunica mai clar cu coechipierii. C─â╚Ötile includ un audio jack de 3,5 mm, precum ╚Öi conectori USB-C® ╚Öi USB Type-A pentru compatibilitate cu PC-uri, Mac-uri, PlayStation®, Nintendo Switch™, Xbox ╚Öi dispozitive mobile. Fusion II 300 este identic cu Fusion II 500, mai pu╚Ťin conectorul de 3,5 mm ╚Öi controlul volumului Game Chat.

C─â╚Ötile confortabile ╚Öi u╚Öoare din seria Fusion II includ pernu╚Ťe ergonomice pentru urechi pentru o potrivire perfect─â. Ambele produse ofer─â op╚Ťiuni interesante de personalizare cu iluminare multicolor─â RGB, cu peste 16,8 milioane de culori disponibile pentru un aspect unic.

Tastaturile de gaming ROG Strix Flare II Animate și Strix Flare II


Tastatura de gaming ROG Strix Flare Animate II este prima tastatur─â care dispune de afi╚Öajul LED AniMe Matrix™ ╚Öi le permite utilizatorilor s─â se exprime prin imagini ╚Öi anima╚Ťii personalizabile pentru un aspect unic. Aceast─â tastatur─â elegant─â ofer─â utilizatorilor taste media metalice ╚Öi comenzi de volum în col╚Ťul din stânga sus, plus un suport ergonomic deta╚Öabil pentru încheietura mâinii cu difuzor de lumin─â încorporat.

Strix Flare Animate II ofer─â un r─âspuns aproape instantaneu, rata de interogare de 8000Hz oferind un timp de r─âspuns de 0,125 ms - de pân─â la 8 ori mai rapid decât cel al concuren╚Ťei. Folose╚Öte comutatoare mecanice ROG NX interschimbabile pentru toate tastele, pentru a permite utilizatorilor s─â schimbe ╚Öi s─â instaleze tipul de comutator preferat pentru un r─âspuns personalizat. Capacele de taste durabile ROG PBT Doubleshot Keycaps au un profil de în─âl╚Ťime medie ╚Öi tije mai scurte pentru a reduce oscila╚Ťia tastelor ╚Öi prezint─â un script ROG translucid pentru a permite ilumin─ârii RGB s─â ias─â cât mai mult în eviden╚Ť─â. Mecanismul ROG Switch Stabilizer reduce frecarea pentru a asigura o ap─âsare lin─â a tastelor ╚Öi ajut─â la stabilizarea tastelor mai lungi. De asemenea, o spum─â integrat─â pentru amortizarea sunetului reduce pinging-ul pentru o acustic─â mai bun─â a tastaturii. Strix Flare Animate II include ╚Öi un port USB „passthrough” pentru o conexiune convenabil─â cu alte dispozitive.

Tastatura de gaming Strix Flare II este similar─â cu Strix Flare Animate II, dar nu dispune de afi╚Öajul cu LED-uri AniMe Matrix, de comutatoarele interschimbabile ╚Öi de difuzorul de lumin─â pentru suportul pentru încheietura mâinii. Aceasta are un logo ROG personalizabil prin culoare ╚Öi este echipat─â cu comutatoare mecanice ROG NX cu taste ROG PBT Doubleshot Keycaps.

Mouse-ul de gaming ROG Chakram X


Mouse-ul de gaming wireless Chakram X este primul care dispune de ROG AimPoint - un senzor optic dezvoltat de ROG, care ofer─â un nou nivel de vitez─â ╚Öi precizie, cu pân─â la 36.000 dpi ╚Öi o rat─â de interogare real─â de 8000 Hz. Senzorul AimPoint ofer─â o precizie de neegalat, cu o devia╚Ťie CPI de mai pu╚Ťin de 1% - mult sub media de 3% din industrie. Nivelul de sensibilitate al senzorului poate fi ajustat prin intermediul butonului DPI de pe partea inferioar─â a mouse-ului sau în timpul jocului cu DPI-on-the-Scroll. Chakram X dispune de conectivitate în trei moduri: prin USB cu fir, RF pe 2,4 GHz cu laten╚Ť─â redus─â ╚Öi prin Bluetooth®.

Chakram X are un design concav al joystick-ului, care ofer─â o priz─â mai confortabil─â ╚Öi este mai u╚Öor de manevrat fa╚Ť─â de versiunea anterioar─â. Acesta îi confer─â utilizatorului niveluri de control asem─ân─âtoare unui gamepad: joystick-ul poate fi programat ╚Öi utilizat în mod analogic sau digital, împreun─â cu 4 comenzi ce înlocuiesc butoanele A, B, X ╚Öi Y. Butoanele stânga ╚Öi dreapta ale mouse-ului din partea superioar─â dispun de un mecanism pivotant pentru a oferi un r─âspuns rapid cu o senza╚Ťie tactil─â. Designul actualizat Push-Fit Switch Socket II este acum compatibil hot-swap atât cu comutatoarele mecanice cu 3 pini, cât ╚Öi cu cele optice cu 5 pini, pentru a le permite juc─âtorilor s─â personalizeze for╚Ťa de ap─âsare ╚Öi s─â prelungeasc─â durata de via╚Ť─â a mouse-ului.

Capacul superior magnetic f─âr─â ╚Öuruburi ╚Öi butoanele ofer─â acces u╚Öor la comutatoare, la logo-ul personalizabil ╚Öi la loca╚Öul receptorului RF wireless. Chakram are picioru╚Öe 100% PTFE ╚Öi cablu ROG Paracord pentru o mi╚Öcare lin─â ╚Öi f─âr─â restric╚Ťii, chiar ╚Öi în timpul înc─ârc─ârii. Pentru mai mult─â comoditate, bateria poate fi reînc─ârcat─â prin USB sau prin Qi wireless.

Monitoarele de gaming ROG Swift OLED PG42UQ și PG48UQ


Gama ROG Swift OLED include Swift OLED PG42UQ - primul monitor de gaming OLED de 42 de inchi din lume acoperit cu un strat de micro-textur─â, ╚Öi Swift OLED PG48UQ, mai mare, de 48 de inchi, pentru utilizatorii care urm─âresc o experien╚Ť─â mai captivant─â. Ambele monitoare afi╚Öeaz─â imagini 4K la 120 Hz ╚Öi utilizeaz─â pe deplin caracteristicile tehnologiei OLED, cum ar fi raportul de contrast de 1.000.000:1, timpul de r─âspuns de 0,1 ms, culorile fidele pe 10 bi╚Ťi ╚Öi acoperirea DCI-P3 de 98%. Aceste ecrane sunt, de asemenea, pre-calibrate din fabric─â pentru o precizie a culorilor Delta E < 2.

Spre deosebire de alte ecrane OLED, monitoarele din seria ROG Swift OLED au aplicat un strat de micro-textur─â anti-reflexie pe suprafa╚Ťa panoului pentru a-i reduce str─âlucirea, permi╚Ťând utilizatorilor s─â vad─â culori mai precise pe ecran. Aceste ecrane se mândresc, de asemenea, cu o solu╚Ťie termic─â unic─â, cu un radiator personalizat ╚Öi o dispunere a fluxului de aer intern concepute pentru a optimiza schimbul de c─âldur─â. Acestea men╚Ťin temperaturile de func╚Ťionare sub 50╦ÜC (cu pân─â la 16% mai mici decât modelele concurente) ╚Öi ating totu╚Öi o luminozitate maxim─â de 900 de ni╚Ťi1.

Ecranele Swift OLED includ HDMI® 2.1 FRL pentru a oferi juc─âtorilor o l─â╚Ťime de band─â complet─â de 48 Gbps, pentru a suporta imagini 4K native la 120 Hz f─âr─â sub-e╚Öantionare cromatic─â. Juc─âtorii de pe console pot profita, de asemenea, de tehnologia cu rat─â de reîmprosp─âtare variabil─â ╚Öi de modul auto-low-latency pentru imagini de gaming foarte fluide, f─âr─â lag. În plus, ecranele Swift OLED au o conectivitate bogat─â, inclusiv dou─â porturi HDMI 2.1, dou─â porturi HDMI 2.0, DisplayPort™ 1.4 ╚Öi un hub USB.

Monitorul pentru esports ROG Swift 360Hz PG27AQN NVIDIA


Monitorul pentru sporturile electronice ROG Swift 360Hz PG27AQN NVIDIA G-SYNC® cu tehnologie NVIDIA Reflex este primul ecran din lume cu rezolu╚Ťie 1440p ╚Öi rat─â de refresh de 360Hz, pentru o experien╚Ť─â de joc competitiv─â f─âr─â compromisuri, cu imagini de cristal ╚Öi r─âspuns ultra-rapid. Acesta dispune de tehnologia Ultra-fast IPS, având un timp de r─âspuns extrem de rapid pentru un monitor LCD. Aceast─â tehnologie valorific─â un nou tip de cristal lichid care ofer─â o birefringen╚Ť─â mai mare ╚Öi o vâscozitate mai mic─â, permi╚Ťând shutter-ului s─â comute ╚Öi s─â reflecte mai rapid lumina de la iluminarea din fundal. Moleculele cristalului lichid au fost, de asemenea, aranjate pentru o mai mare eficien╚Ť─â, sporind în cele din urm─â capacitatea de reac╚Ťie ╚Öi viteza.

Afi╚Öajele conven╚Ťionale au un driver de tensiune cu un singur strat pentru a comuta cristalele lichide din col╚Ťul din stânga-sus în cel din dreapta-jos al afi╚Öajului. ROG Swift PG27AQN utilizeaz─â un driver de tensiune cu dou─â straturi, permi╚Ťând cristalelor lichide s─â comute simultan din col╚Ťul din stânga sus ╚Öi din col╚Ťul din dreapta jos, pentru o imagine mai fluid─â ╚Öi mai consistent─â.

PG27AQN este un monitor NVIDIA G-SYNC ce ofer─â imagini foarte fluide ╚Öi un r─âspuns mai rapid cu supra-tactare variabil─â, fiind perfect pentru gaming-ul competitiv. Ecranul include, de asemenea, NVIDIA Reflex Analyzer pentru a m─âsura laten╚Ťa sistemului end-to-end atunci când este asociat cu un mouse compatibil NVIDIA Reflex.

Routerul de gaming ROG Rapture GT-AXE16000


ROG Rapture GT-AXE16000 este primul router de jocuri WiFi 6E quad-band din lume. Inginerii ASUS au deblocat întregul poten╚Ťial al celor patru benzi - 2,4 GHz, dou─â benzi de 5 GHz ╚Öi 6 GHz - cu canale de 160 MHz în benzile de 5 GHz ╚Öi 6 GHz pentru a oferi cele mai rapide viteze posibile. Este dotat cu un chipset WiFi Broadcom de ultim─â genera╚Ťie ╚Öi un CPU flagship, pentru a îmbun─ât─â╚Ťi capacitatea maxim─â a re╚Ťelei cu 18%2, pentru transferuri de date accelerate ╚Öi o experien╚Ť─â de gaming optimizat─â. Cu ajutorul tehnologiei ASUS RF ╚Öi a altor tehnologii exclusive ASUS, RangeBoost Plus valorific─â mai multe facilit─â╚Ťi actualizate, care îmbun─ât─â╚Ťesc raza de acoperire a semnalului WiFi ╚Öi acoperirea general─â cu pân─â la 38%3.

Rapture GT-AXE16000 dispune de numeroase conexiuni, inclusiv 2 porturi de 10 Gbps, un port WAN de 2,5 Gbps ╚Öi 4 porturi LAN de 1 Gbps. Capacit─â╚Ťile quad-band ale lui Rapture GT-AXE16000 le ofer─â, de asemenea, utilizatorilor mai multe op╚Ťiuni atunci când se conecteaz─â la un sistem AiMesh. Pentru utilizatorii cu dispozitive WiFi 6E, una dintre benzile de 5 GHz poate fi utilizat─â ca „backhaul” dedicat c─âtre routerul central, astfel încât celelalte trei benzi sunt libere pentru conexiunile dispozitivelor. În plus, banda de 6GHz poate fi utilizat─â ca „backhaul” atunci când este utilizat─â cu un alt router WiFi 6E pentru a oferi o transmisie mai curat─â ╚Öi mai rapid─â între dou─â routere pentru o experien╚Ť─â mesh optimizat─â.

Laptopuri de gaming super-performante


ROG Zephyrus Duo 16


Atingând noi culmi ale inova╚Ťiei în privin╚Ťa laptopurilor cu dou─â ecrane, ROG Zephyrus Duo 16 ofer─â un display secundar ScreenPad Plus™. Odat─â cu deschiderea laptopului, acesta se ridic─â ╚Öi gliseaz─â înapoi, pozi╚Ťionându-se în prelungirea ecranului principal, gra╚Ťie unei balamale noi ce ac╚Ťioneaz─â în 4 direc╚Ťii. Fa╚Ť─â de genera╚Ťia anterioar─â, angrenajul reduce ╚Öi mai mult spa╚Ťiul dintre cele 2 ecrane, experien╚Ťa vizualiz─ârii fiind acum ╚Öi mai captivant─â.

Ecranul principal dispune de dou─â op╚Ťiuni pentru panou. Varianta ROG Nebula HDR este un panou mini-LED QHD, 16:10, care se mândre╚Öte cu o rat─â de reîmprosp─âtare de 165Hz ╚Öi certificare VESA DisplayHDR™ 1000, cu un raport de contrast de 100.000:1. Cea de-a doua op╚Ťiune este un panoul nou, exclusiv ROG, dezvoltat împreun─â cu BOE, numit panou Dual Spec, care este capabil s─â comute între 4K 120 Hz ╚Öi Full HD 240 Hz pentru un control mai mare asupra rezolu╚Ťiei versus rata cadrelor. Tehnologia Pixel Acceleration asigur─â un upscaling rapid în modul Full HD, pentru imagini cristaline la framerate-uri competitive.

Acest sistem cu Windows 11 este echipat cu un procesor AMD Ryzen™ 9 6980HX ╚Öi un GPU de laptop NVIDIA GeForce RTX™ 3080 Ti la 150 W cu Dynamic Boost, pentru o putere de vârf, sus╚Ťinut─â de o solu╚Ťie îmbun─ât─â╚Ťit─â Liquid Metal Conductonaut Extreme, care scade temperaturile CPU cu pân─â la 15°C în compara╚Ťie cu pastele termice tradi╚Ťionale. Admisia de aer AAS Plus 2.0 de la ecranul secundar ridicat creeaz─â un flux de aer cu 30% mai mare deasupra ventilatoarelor, pentru a men╚Ťine r─âcite aceste componente de top, iar un comutator MUX Switch se asigur─â c─â utilizatorii ob╚Ťin fiecare cadru posibil în scenarii competitive.

Acest dispozitiv incredibil ofer─â, de asemenea, o tastatur─â cu o curs─â de 1,7mm ╚Öi RGB per tast─â, ╚Öase difuzoare cu Dual Force-Cancelling Woofers, Dolby Atmos ╚Öi Hi-Res audio, pentru a completa flagship-ul ROG pentru 2022, toate acestea fiind ad─âpostite într-o carcas─â mai mic─â decât a genera╚Ťiei anterioare.

ROG Zephyrus G14


ROG Zephyrus G14 este o ma╚Öin─â de jocuri puternic─â într-un format elegant ╚Öi ultra-portabil, ce se bucur─â de mai multe îmbun─ât─â╚Ťiri în 2022. Noul Zephyrus G14 este echipat cu Windows 11, un procesor din seria AMD Ryzen 9 6000 ╚Öi o grafic─â din seria AMD Radeon™ RX 6000S cu MUX Switch, pentru cea mai bun─â performan╚Ť─â posibil─â. Sistemul de r─âcire ROG Intelligent Cooling cu Liquid Metal ╚Öi o camer─â de vapori personalizat─â sus╚Ťin o performan╚Ť─â excelent─â, în timp ce memoria RAM DDR5 ╚Öi un SSD PCIe® de 1TB permit un multitasking rapid.

Conceput pentru a oferi putere premium într-un pachet ultra-portabil, elegantul Zephyrus G14 este disponibil în culorile Eclipse Gray sau Moonlight White, având o pl─âcu╚Ť─â de identificare Prismatic Logo cu o nuan╚Ť─â holografic─â ╚Öi reflectorizant─â, care cu siguran╚Ť─â va întoarce privirile. Capacul este, de asemenea, acoperit cu 14.969 de orificii frezate la CNC, cu 1.449 de mini LED-uri pe modelele cu afi╚Öajul AniMe Matrix™, mai multe LED-uri decât modelul de anul trecut, pentru a oferi noi posibilit─â╚Ťi de anima╚Ťie.

Zephyrus G14 este, de asemenea, unul dintre primele laptopuri ROG care dispune de noul afi╚Öaj Nebula de la ROG, care ofer─â 120 Hz la rezolu╚Ťie QHD cu o luminozitate maxim─â de 500 de ni╚Ťi, o acoperire de 100% a gamei de culori DCI-P3 ╚Öi un timp de r─âspuns de 3ms - cu Dolby Vision, Adaptive Sync ╚Öi validare Pantone® pentru o experien╚Ť─â uimitoare ╚Öi culori precise, care reduce la minimum sacad─ârile ╚Öi efectul de rupere a imaginilor.
Suportul Dolby Atmos, matricea de microfoane 3D cu anularea zgomotului prin AI în dou─â direc╚Ťii ╚Öi conexiunea Wi-Fi 6E completeaz─â acest sistem puternic ╚Öi portabil.

ROG Strix SCAR și Strix G


Noul ROG Strix SCAR este conceput pentru entuzia╚Ötii din domeniul esports, integrând componente de top, având Windows 11, un ecran cu rat─â mare de reîmprosp─âtare ╚Öi sistemul de r─âcire ROG Intelligent Cooling cu metal lichid. Echipat cu un procesor ce urc─â în gam─â pân─â la Intel Core™ i9-12900H din genera╚Ťia a 12-a ╚Öi un GPU de laptop NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti la 150 W cu Dynamic Boost, Strix SCAR este proiectat pentru jocuri cu refresh ridicat. Un comutator MUX Switch asigur─â performan╚Ťe de top ale GPU-ului, stocarea PCIe Gen 4x4 ofer─â o înc─ârcare ultra-rapid─â a aplica╚Ťiilor, iar memoria RAM DDR5 la 4800 MHz îmbun─ât─â╚Ťe╚Öte multitasking-ul.

Seria ROG Strix SCAR cuprinde modele de 15” ╚Öi 17”, cel de 15 inchi oferind trei op╚Ťiuni de afi╚Öaj IPS: QHD 240 Hz, Full HD 300 Hz ╚Öi QHD 165 Hz. Modelul SCAR de 17 inchi ofer─â QHD 240 Hz sau Full HD 360 Hz. Toate modelele Strix SCAR sunt compatibile cu Dolby Vision® HDR, pentru imagini cu spectru complet, împreun─â cu Adaptive-Sync pe ecran, oferind o calitate uimitoare a imaginii, f─âr─â ruperi de imagine sau sacad─âri. Timpul de r─âspuns de 3 ms asigur─â mi╚Öc─âri clare, astfel încât juc─âtorii s─â poat─â lua decizii perfecte, la nivel de pixeli, în luptele frenetice.

Un trackpad mai mare asigur─â un control fin asupra mi╚Öc─ârilor de precizie, atunci când nu se utilizeaz─â un mouse tradi╚Ťional. Stilul sportiv al matricei de puncte, iluminarea RGB compatibil─â Aura Sync de pe fiecare tast─â ╚Öi de pe bara de lumini, precum ╚Öi capacele armurii personalizabile le permit juc─âtorilor s─â î╚Öi etaleze propriul stil.

Noile ROG Strix G15 ╚Öi G17 sunt echipate cu procesoare ce urc─â în gam─â pân─â la AMD Ryzen 9 6900HX ╚Öi plac─â video ce urc─â în gam─â pân─â la NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti la 150 W cu Dynamic Boost, pentru performan╚Ťe de top. G15 ofer─â op╚Ťiuni de afi╚Öare Full HD 300 Hz ╚Öi QHD 165 Hz, în timp ce G17 ofer─â Full HD 360 Hz ╚Öi QHD 240 Hz pentru jocuri competitive. Toate modelele Strix G sunt compatibile cu Dolby Vision. Toate afi╚Öajele au timp de r─âspuns de 3 ms ╚Öi Adaptive Sync. Strix G vine, de asemenea, în culoarea Eclipse Gray, precum ╚Öi în dou─â op╚Ťiuni de culori neon, care vor ie╚Öi în eviden╚Ť─â din mul╚Ťime.

Toate modelele Strix sunt echipate cu un design cu 4 difuzoare ╚Öi suport Dolby Atmos. Sunetul spa╚Ťial readuce scenele sonore la via╚Ť─â cu un realism captivant. Facilitatea AI Noise Cancelation pe 2 direc╚Ťii filtreaz─â zgomotul de fond atât pentru comunica╚Ťiile de intrare, cât ╚Öi pentru cele de ie╚Öire, astfel încât vocea fiec─âruia s─â se aud─â puternic ╚Öi clar.

În plus, modelele Strix vin cu o baterie de 90 Wh ╚Öi înc─ârcare Type-C de 100 W pentru utilizare în mi╚Öcare. Wi-Fi 6E ╚Öi LAN 2.5G ofer─â o re╚Ťea de ultim─â genera╚Ťie pentru un lag minim atât pe re╚Ťelele cu fir, cât ╚Öi pe cele wireless compatibile.

ROG Flow Z13 și XG Mobile


Fiind cea mai puternic─â tablet─â de jocuri din lume, ROG Flow Z13 ofer─â putere pentru jocuri într-o carcas─â ultra-sub╚Ťire ╚Öi u╚Öoar─â - cu Windows 11, pân─â la un procesor Intel Core i9-12900H cu 14 nuclee, un GPU NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, un comutator MUX ╚Öi memorie LPDDR5 de 5200 MHz. Toate acestea sunt ad─âpostite într-un design retro-futurist inspirat de Cursa Spa╚Ťial─â din secolul XX, dar care înglobeaz─â viziunea ROG pentru viitorul jocurilor: portabilitatea suprem─â.

Exist─â dou─â op╚Ťiuni de ecran: unul 4K la 60 Hz cu acoperire DCI-P3 de 85% sau un ecran Full HD la 120 Hz cu o acoperire sRGB de 100%. Ambele au format 16:10 ╚Öi ofer─â Dolby Vision pentru o calitate incredibil─â a imaginii, protec╚Ťie din sticl─â Corning® Gorilla®, Adaptive Sync, 500 de ni╚Ťi de luminozitate ╚Öi validare Pantone.

Flow Z13 poate fi utilizat în mai multe moduri, de la cel tradi╚Ťional folosind un mouse ╚Öi tastatur─â la cel tactil sau de gamepad. Suportul integrat pe spatele tabletei poate fi deschis pân─â la 170° pentru o utilizare optim─â în aproape orice scenariu. Cum toate componentele puternice sunt amplasate în spatele ecranului, solu╚Ťia de r─âcire inteligent─â ROG poate prelua mai mult aer proasp─ât pentru a sus╚Ťine performan╚Ťe ridicate.

Pentru o putere de joc suplimentar─â ╚Öi pentru a extinde porturile I/O, Flow Z13 ╚Öi Flow X13 (2022) sunt compatibile cu gama de GPU-uri externe XG Mobile. Gamerii le pot conecta la XG Mobile (2021) cu NVIDIA GeForce RTX 3080 sau la noua adi╚Ťie din acest an a familiei XG Mobile, care include un GPU AMD Radeon RX 6850M XT. Cu porturi USB suplimentare, DisplayPort ╚Öi HDMI ╚Öi Ethernet, XG Mobile este preg─âtit pentru orice tip de task.

Accesorii ROG


Laptopurile sunt concepute pentru a înso╚Ťi juc─âtorii oriunde ar merge, motiv pentru care ROG a introdus, de asemenea, accesorii noi în linia de gen╚Ťi ╚Öi rucsacuri Archer. Archer Messenger 14 este construit pentru a transporta electronicele esen╚Ťiale, având o mul╚Ťime de buzunare mici ╚Öi suficient spa╚Ťiu pentru un laptop de pân─â la 14 inci. Rucsacul Archer Backpack 15.6 poate transporta echipamentul necesar pe parcursul unei zile, în timp ce Backpack 17 folose╚Öte compartimente modulare pentru a putea transporta mai multe accesorii de gaming, foto sau cele destinate cre─ârii de con╚Ťinut, având inclusiv o curea dedicat─â pentru trepied. Archer Weekender 17 include o c─âptu╚Öeal─â suplimentar─â pentru c─âl─âtoriile mai lungi ╚Öi poate fi purtat ca un rucsac sau ca o geant─â de voiaj, pentru a se potrivi oric─ârui scenariu. Toate rucsacurile Archer folosesc materiale u╚Öoare, durabile ╚Öi hidrofobe pentru a rezista la utilizare intens─â, al─âturi de elemente de design ROG subtile, dar remarcabile, pentru un stil unic.

Note:
1 3% din ecran cu HDR pornit
2 Comparativ cu platformele anterioare WiFi 6.
3 Comparând un client WiFi 6 conectat la 200 Mbps la un router WiFi 6 cu RangeBoost Plus versus acela╚Öi client WiFi 6 conectat la 200 Mbps la un router WiFi 5 f─âr─â RangeBoost Plus.


ASUS ROG

Republic of Gamers (ROG) este un sub-brand ASUS dedicat cre─ârii celui mai bun hardware de gaming din lume. Lansat în 2006, ROG ofer─â o linie complet─â de produse recunoscute pentru performan╚Ť─â ╚Öi calitate, incluzând pl─âci de baz─â, pl─âci video, laptopuri, desktopuri, monitoare, echipamente audio, routere ╚Öi periferice. ROG particip─â ╚Öi sus╚Ťine cele mai importante evenimente interna╚Ťionale de gaming. Echipamentele ROG au fost utilizate în atingerea a sute de recorduri de overclocking ╚Öi continu─â s─â fie alegerea preferat─â a gamerilor ╚Öi a utilizatorilor entuzia╚Öti din întreaga lume. Afla╚Ťi mai multe despre alegerea campionilor pe https://rog.asus.com/.

Produse mentionate in comunicat:

2 imagini disponibile
ROG Strix Flare II Animate
ROG Strix Flare II Animate
Descarc─â
ROG Strix Flare II Animate
ROG Strix Flare II Animate
Descarc─â
8 imagini disponibile
ROG Flow Z13
ROG Flow Z13
Descarc─â
ROG Flow Z13
ROG Flow Z13
Descarc─â
ROG Flow Z13
ROG Flow Z13
Descarc─â
ROG Flow Z13
ROG Flow Z13
Descarc─â
ROG Flow Z13
ROG Flow Z13
Descarc─â
ROG Flow Z13
ROG Flow Z13
Descarc─â
ROG Flow Z13
ROG Flow Z13
Descarc─â
ROG Flow Z13
ROG Flow Z13
Descarc─â
2 imagini disponibile
ROG Chakram X
ROG Chakram X
Descarc─â
ROG Chakram X
ROG Chakram X
Descarc─â
10 imagini disponibile
ROG Swift OLED PG48UQ
ROG Swift OLED PG48UQ
Descarc─â
ROG Swift OLED PG48UQ
ROG Swift OLED PG48UQ
Descarc─â
ROG Swift OLED PG48UQ
ROG Swift OLED PG48UQ
Descarc─â
ROG Swift OLED PG48UQ
ROG Swift OLED PG48UQ
Descarc─â
ROG Swift OLED PG48UQ
ROG Swift OLED PG48UQ
Descarc─â
ROG Swift OLED PG48UQ
ROG Swift OLED PG48UQ
Descarc─â
ROG Swift OLED PG48UQ
ROG Swift OLED PG48UQ
Descarc─â
ROG Swift OLED PG48UQ
ROG Swift OLED PG48UQ
Descarc─â
ROG Swift OLED PG48UQ
ROG Swift OLED PG48UQ
Descarc─â
ROG Swift OLED PG42UQ si PG48UQ
ROG Swift OLED PG42UQ si PG48UQ
Descarc─â
8 imagini disponibile
ROG Swift OLED PG42UQ
ROG Swift OLED PG42UQ
Descarc─â
ROG Swift OLED PG42UQ
ROG Swift OLED PG42UQ
Descarc─â
ROG Swift OLED PG42UQ
ROG Swift OLED PG42UQ
Descarc─â
ROG Swift OLED PG42UQ
ROG Swift OLED PG42UQ
Descarc─â
ROG Swift OLED PG42UQ
ROG Swift OLED PG42UQ
Descarc─â
ROG Swift OLED PG42UQ
ROG Swift OLED PG42UQ
Descarc─â
ROG Swift OLED PG42UQ
ROG Swift OLED PG42UQ
Descarc─â
ROG Swift OLED PG42UQ si PG48UQ
ROG Swift OLED PG42UQ si PG48UQ
Descarc─â
1 imagini disponibile
ROG Fusion II 500
ROG Fusion II 500
Descarc─â
4 imagini disponibile
2022 Strix G 15 Volt Green
2022 Strix G 15 Volt Green
Descarc─â
2022 Strix G 15 Electro Punk
2022 Strix G 15 Electro Punk
Descarc─â
2022 Strix G 15 Eclipse Gray
2022 Strix G 15 Eclipse Gray
Descarc─â
2022 Strix G 15
2022 Strix G 15
Descarc─â
4 imagini disponibile
2022 ROG Strix SCAR 17
2022 ROG Strix SCAR 17
Descarc─â
2022 ROG Strix SCAR
2022 ROG Strix SCAR
Descarc─â
2022 ROG Strix SCAR 15 / 17
2022 ROG Strix SCAR 15 / 17
Descarc─â
2022 ROG Strix SCAR 17
2022 ROG Strix SCAR 17
Descarc─â
2 imagini disponibile
2022 ROG Strix SCAR
2022 ROG Strix SCAR
Descarc─â
2022 ROG Strix SCAR 15 / 17
2022 ROG Strix SCAR 15 / 17
Descarc─â
6 imagini disponibile
ROG Zephyrus G14 (2022) GA402
ROG Zephyrus G14 (2022) GA402
Descarc─â
ROG Zephyrus G14 (2022) GA402
ROG Zephyrus G14 (2022) GA402
Descarc─â
ROG Zephyrus G14 (2022) GA402
ROG Zephyrus G14 (2022) GA402
Descarc─â
ROG Zephyrus G14 (2022) GA402
ROG Zephyrus G14 (2022) GA402
Descarc─â
ROG Zephyrus G14 (2022) GA402
ROG Zephyrus G14 (2022) GA402
Descarc─â
ROG Zephyrus G14 (2022) GA402
ROG Zephyrus G14 (2022) GA402
Descarc─â
2 imagini disponibile
ROG Zephyrus G15 (2022) GA503
ROG Zephyrus G15 (2022) GA503
Descarc─â
ROG Zephyrus G15 (2022) GA503
ROG Zephyrus G15 (2022) GA503
Descarc─â
3 imagini disponibile
ROG Zephyrus M16 (2022) GU603Z
ROG Zephyrus M16 (2022) GU603Z
Descarc─â
ROG Zephyrus M16 (2022) GU603Z
ROG Zephyrus M16 (2022) GU603Z
Descarc─â
ROG Zephyrus M16 (2022) GU603Z
ROG Zephyrus M16 (2022) GU603Z
Descarc─â
7 imagini disponibile
Zephyrus Duo 16 GX650
Zephyrus Duo 16 GX650
Descarc─â
Zephyrus Duo 16 GX650
Zephyrus Duo 16 GX650
Descarc─â
Zephyrus Duo 16 GX650
Zephyrus Duo 16 GX650
Descarc─â
Zephyrus Duo 16 GX650
Zephyrus Duo 16 GX650
Descarc─â
Zephyrus Duo 16 GX650
Zephyrus Duo 16 GX650
Descarc─â
Zephyrus Duo 16 GX650
Zephyrus Duo 16 GX650
Descarc─â
Zephyrus Duo 16 GX650
Zephyrus Duo 16 GX650
Descarc─â
3 imagini disponibile
ROG Rapture GT-AXE16000
ROG Rapture GT-AXE16000
Descarc─â
ROG Rapture GT-AXE16000
ROG Rapture GT-AXE16000
Descarc─â
ROG Flow X16 (2022) GV601
ROG Flow X16 (2022) GV601
Descarc─â