mediaLOOK logo
@
Network Card QXG-10G2TB
București 2021-10-28

QNAP lansează QXG-10G2TB, o placă de rețea eficientă energetic cu 2 porturi 10GbE BASE-T cu 5 viteze pentru NAS și PC

QNAP Systems a lansat placa de rețea QXG-10G2TB 10GbE echipată cu două porturi, ce suportă până la cinci viteze de transfer (10GbE/ 5GbE/ 2.5GbE/ 1GbE/ 100MbE), și PCIe Gen 3.0 x 4 (compatibil cu PCIe Gen 2). De asemenea, QXG-10G2TB este eficientă din punct de vedere energetic, fiind o soluție entry-level 10GbE de înaltă performanță, compatibilă cu PC-urile Windows / Ubuntu.

"Potrivită pentru utilizatorii casnici și firmele mici, placa de rețea QXG-10G2TB reprezintă o modalitate simplă pentru utilizatorii de NAS-uri QNAP sau de PC-uri și stații de lucru să implementeze o rețea 10GbE de mare viteză, bucurându-se de avantaje în numeroase scenarii de utilizare, cum ar fi jocuri, multimedia, virtualizare, transfer de fișiere mari și backup", a declarat Andrei Stîncășeanu, Territory Sales Representative QNAP Systems pentru Romania/SEE.

Dispunând de un controler Marvell® AQtion 10GbE Multi-Gigabit AQC113C, QXG-10G2TB este foarte eficientă din punct de vedere energetic, având jumătate din consumul de energie al modelelor anterioare.

Fiind o soluție bazată pe PCIe, QXG-10G2TB se poate utiliza atât într-un NAS QNAP cu PCIe cu QTS 4.5.2/ QuTS hero h4.5.2 (sau versiune ulterioară), cât și în PC-uri și stații de lucru care utilizează Windows 10 (necesită driver) și Ubuntu 18.04 sau mai nou (necesită driver) .

Modelul QXG-10G2TB este disponibil în magazinul de accesorii QNAP sau prin intermediul distribuitorilor autorizați. Pentru mai multe informații și pentru a vizualiza întreaga gamă QNAP NAS, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.

QNAP

QNAP (Quality Network Appliance Provider) se dedică furnizării de soluții complete în domeniul dezvoltării de software, al proiectării hardware și al producției în facilități proprii. Concentrându-se pe inovații în materie de stocare, rețele și smart video, QNAP introduce o soluție revoluționară Cloud NAS care se alătură software-ului de ultimă generație bazat pe subscripție și ecosistemului diversificat de servicii. QNAP consideră că NAS-urile înseamnă mai mult decât “simpla stocare” a datelor, iar prin inovațiile sale bazate pe NAS încurajează utilizatorii să găzduiască și să dezvolte pe serverele lor QNAP NAS soluții Internet of Things, bazate pe Inteligența Artificială și pe învățarea mașinilor.

Pentru mai multe informații despre produsele QNAP și facilitățile acestora, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.

Produse mentionate in comunicat:

4 imagini disponibile
QXG-10G2TB
QXG-10G2TB
Descarcă
QXG-10G2TB
QXG-10G2TB
Descarcă
QXG-10G2TB
QXG-10G2TB
Descarcă
QXG-10G2TB
QXG-10G2TB
Descarcă