mediaLOOK logo
@
QNAP 832PX
Bucuresti 2020-12-11

QNAP lansează serverul NAS TS-832PX cu SFP+ 10GbE

QNAP Systems lansează serverul NAS TS-832PX, cu opt sertare, porturi SFP+ 10GbE și RJ45 2,5GbE, precum și un slot PCIe Gen2 x2 pentru extra funcționalitate. TS-832PX suportă backup multi-cloud, gateway-uri de stocare în cloud, acces remote, administrarea cu suport AI a fotografiilor și funcții suplimentare pentru afacerile mici, pentru a construi un mediu de rețea eficient, de înaltă viteză.

Având un procesor quad-core la 1,7 GHz, 4GB memorie RAM DDR4 (extensibilă până la 16 GB), două porturi SFP+ 10GbE și două porturi 2,5GbE, TS-832PX oferă performanța și conectivitatea necesare pentru a face următoarea generație de rețelistică o realitate pentru companii și organizații.

TS-832PX marchează angajamentul continuu al QNAP pentru rețelele de mare viteză, alături de alte soluții precum switch-urile 10GbE/2.5GbE cu sau fără management și adaptoarele de rețea de la QNAP.

"Având opt sertare, conectivitate SFP + de 10GbE și conectivitate RJ45 de 2,5 GbE, TS-832PX oferă conectivitate de rețea de mare capacitate și viteză pentru companii și organizații. Alături de aplicații cu valoare adăugată și extensibilitate PCIe, TS-832PX oferă utilizatorilor funcționalități fiabile și extensibile pentru cerințele IT de astăzi și de mâine", a declarat Andrei Stîncășeanu, Territory Sales Representative QNAP Systems pentru Romania/SEE.

Slotul PCIe Gen2 x2 al serverului TS-832PX permite instalarea unei plăci de extensie pentru a îmbunătăți funcționalitatea de bază. Aceasta poate fi o placă de rețea 5GbE/2,5GbE, un adaptor wireless QXP-W6-AX200 Wi-Fi 6 (802.11ax) sau o placă QXP-10G2U3A USB 3.2 Gen 2 (10Gbps).

Sistemul de operare bazat pe aplicații al TS-832PX oferă numeroase soluții pentru diverse cerințe de afaceri. HybridMount și VJBOD Cloud oferă gateway-uri cloud bazate pe fișiere și blocuri pentru stocare în cloud; QVR Pro oferă o soluție de supraveghere de calitate profesională; iar HBS oferă instrumente de backup, restaurare și sincronizare pentru a vă asigura că datele voastre sunt bine păstrate. De asemenea, este prezent Notification Center, care centralizează toate alertele și avertizările de sistem pentru sarcini simplificate de administrare, iar Security Counselor oferă scanare anti-malware și oferă sfaturi pentru consolidarea setărilor de securitate.

Specificațiile principale pentru TS-832PX-4G: model turn cu opt sertare; sertare 3.5-inchi SATA 6Gb/s hot-swappable; procesor Annapurna Labs AL324 quad-core 1.7GHz, slot 1x SODIMM DDR4 cu 4GB RAM (suportă până la 16GB); porturi 2 x 10GbE SFP+, porturi 2 x 2.5GbE (2.5G/1G/100M) RJ45; porturi PCIe Gen2 x2 slot; 3 x USB 3.2 Gen 1.

QNAP

Având sediul în Taipei, Taiwan, QNAP Systems, Inc. furnizează o gamă largă de dispozitive NAS (Network-attached Storage) avansate și de soluții de supraveghere video bazate pe următoarele principii: utilizare facilă și eficientă, securitate ridicată și fexibilitate în dezvoltarea ulterioară. QNAP oferă produse NAS de calitate superioară destinate atât pentru acasă, cât și mediului de afaceri, furnizând soluții pentru stocare, back-up/snapshot, virtualizare, lucrul în echipă, multimedia samd. QNAP consideră că NAS-urile înseamnă mai mult decât “simpla stocare” a datelor, iar prin inovațiile sale bazate pe NAS încurajează utilizatorii să găzduiască și să dezvolte pe serverele lor QNAP NAS soluții Internet of Things, bazate pe Inteligența Artificială și pe învățarea mașinilor.

Pentru mai multe informații despre produsele QNAP și facilitățile acestora, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.

Produse mentionate in comunicat:

3 imagini disponibile
QNAP 832PX
QNAP 832PX
Descarcă
QNAP 832PX
QNAP 832PX
Descarcă
QNAP 832PX
QNAP 832PX
Descarcă