mediaLOOK logo
@
Oferta pentru noii clienti SeniorERP:  functionalitati pentru cresterea vanzarilor, gratuit 6 luni
Bucuresti 2020-11-05

Oferta pentru noii clienti SeniorERP: functionalitati pentru cresterea vanzarilor, gratuit 6 luni

Senior Software lanseaza o oferta speciala pentru companiile care vor sa digitalizeze afacerea si sa creasca vanzarile. Odata cu achizitia sistemului SeniorERP, afacerile primesc acces gratuit, timp de 6 luni, la functionalitati SFA, CRM si Dashboards, integrate in ERP.

Oferta speciala lansata de Senior Software odata cu noua versiune SeniorERP. Companiile care vor sa isi digitalizeze afacerea si sa creasca vanzarile primesc acces gratuit, timp de 6 luni, la functionalitati de SFA, CRM si Dasboards, la implementarea sistemului SeniorERP.

SeniorERP este un software de management al afacerii care, de peste 17 ani, este folosit cu succes in peste 400 de companii din Romania. Sistemul ERP de la Senior Software este apreciat, in special, pentru flexibilitatea crescuta, timpul redus de implementare, usurinta in utilizare si rezultatele imediate pe care le ofera.
Noua versiune a aplicatiei vine cu imbunatatiri pe zona de mobilitate, avand integrate functionalitati pentru managementul relatiilor cu clientii sau gestionarea fortelor de vanzari, accesibile din web sau de pe dispozitive mobile.

”Tinand cont de perioada pe care o traversam, multe companii cauta modalitati de a-si sustine planurile de business. Astfel, am considerat ca, odata cu lansarea noii versiuni SeniorERP, este oportuna o oferta speciala dedicata afacerilor care isi doresc sa fie mai aproape de clienti si inteleg importanta automatizarii.

Odata cu achizitia SeniorERP, companiile primesc gratuit, timp de 6 luni, cele mai noi functionalitati pentru optimizarea vanzarilor. Sistemul ERP a fost conceput in asa fel incat sa le ofere managerilor vizibilitate asupra afacerii, sa imbunatateasca procesul decizional si sa creasca productivitatea angajatilor, sustinand lucrul la distanta si mobilitatea”, a declarat Daniel Toma, Director General Senior Software.

Oferta SeniorERP este valabila pentru toate contractele semnate pana la finalul anului 2020. Companiile interesate sa obtina vanzari mai mari intr-un timp mai scurt si o gestionare mult mai eficienta a resurselor, pot aplica pentru Oferta Senior Software pe website-ul seniorerp.ro.
Noul SeniorERP sustine lucrul la distanta si ofera functionalitati pentru eficientizarea activitatii si cresterea vanzarilor:

• CRM si SFA inclus, accesibile din web sau de pe mobil
• Dashboarduri interactive
• Sistem configurabil de alerte si notificari
• Chat intre utilizatori
• Pachet Office integrat
• Fluxuri online de aprobare documente
• Trasabilitate documente si acces cu un click la repartizarile acestora
• Serviciu de e-mailing integrat
• Calendar si taskuri

Ocean Fish, Sano Vita, Parmafood, Sipex Company, Pangram – Monte Banato, Herlitz Romania, Dacia Plant, ApiLand, Aldis, Dinamic 92, Phoenix Contact, Vitacom Electronics, Lactate Torockoi - sunt doar cateva dintre companiile care folosesc SeniorERP de la Senior Software.
Senior Software

Senior Software este singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate. Fondata in 2003, compania a realizat pana in prezent peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft, Tableau Software, Acumatica si Mantis Informatics. Senior Software a pornit businessul cu o singura divizie, iar in prezent dispune de 6 divizii prin care implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in patru locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi) cu o echipa formata din 160 de angajati.