mediaLOOK logo
@
QNAP QXP-W6-AX200
Bucuresti 2020-10-05

QNAP lansează placa de rețea QXP-W6-AX200 dual band Wi-Fi pentru NAS și PC

Pășind în era Wi-Fi 6, QNAP Systems lansează placa de rețea QXP-W6-AX200 dual band Wi-Fi 6 pentru serverele NAS și PC. QXP-W6-AX200 suportă standardul IEEE 802.11ax (păstrează compatibilitatea cu vechile standarde 802.11a/b/g/n/ac), MIMO 2Tx2R, MU-MIMO TX/RX și poate fi instalată într-un server QNAP NAS sau PC Windows/Linux pentru a oferi conectivitate Wi-Fi 6. Atunci când este instalată pe un PC cu Windows, QXP-W6-AX200 oferă, de asemenea, conectivitate Bluetooth 5.0.

QXP-W6-AX200 este un adaptor Wi-Fi 6 PCIe Gen 2x1 cu modul Intel Wi-Fi 6 AX200, oferind viteze de până la 2400 Mbps – semnificativ mai rapide decât cele Wi-Fi 5. Noul design al antenei suportă dual band 802.11ax 2.4GHz și 5GHz, iar unghiurile multiple de înclinare și baza magnetică oferă cea mai bună poziționare pentru direcția și puterea semnalului.

"QNAP este dedicat furnizării de soluții de rețea de mare viteză, accesibile atât pentru mediile Ethernet, cât și pentru Wi-Fi. QXP-W6-AX200 oferă o conectivitate Wi-Fi 6 avansată pentru a permite back-up de mare viteză, partajarea fișierelor și alte sarcini solicitante în mediile IT moderne", a declarat Andrei Stîncășeanu, Territory Sales Representative QNAP Systems pentru Romania/SEE.

Placa de rețea QXP-W6-AX200 îi permite unui server QNAP NAS să renunțe la cablurile Ethernet sau poate fi instalată pe un computer Windows sau Linux pentru viteze mai mari de download și conectivitate cu latență redusă. În plus, atunci când este instalată pe un computer cu Windows, placa QXP-W6-AX200 oferă conectivitate Bluetooth 5.0, îmbunătățind viteza și acoperirea activă pentru comunicarea cu dispozitivele compatibile.

La montarea QXP-W6-AX200 într-un PC/Server va fi necesar un driver disponibil la adresa: Windows / Linux. Driverul nu este necesar atunci când utilizați QXP-W6-AX200 într-un server QNAP NAS.

Pentru mai multe informații despre produse și o vedere de ansamblu a liniei QNAP NAS, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.

Specificații principale

QXP-W6-AX200: PCIe 2.0 x1; IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax, 2.4 GHz/5 GHz Dual Band Dual Concurrent (DBDC), MU-MIMO, viteze de rețea max. 2.4Gbps; antene detașabile 2Tx2R cu bază magnetică, un bracket cu înălțime standard este preinstalat; 2 bracket-uri low-profile (unul standard și unul flat pentru NAS); cablu USB Bluetooth; CD cu drivere pentru Windows 10.

QNAP

Având sediul în Taipei, Taiwan, QNAP Systems, Inc. furnizează o gamă largă de dispozitive NAS (Network-attached Storage) avansate și de soluții de supraveghere video bazate pe următoarele principii: utilizare facilă și eficientă, securitate ridicată și fexibilitate în dezvoltarea ulterioară. QNAP oferă produse NAS de calitate superioară destinate atât pentru acasă, cât și mediului de afaceri, furnizând soluții pentru stocare, back-up/snapshot, virtualizare, lucrul în echipă, multimedia samd. QNAP consideră că NAS-urile înseamnă mai mult decât “simpla stocare” a datelor, iar prin inovațiile sale bazate pe NAS încurajează utilizatorii să găzduiască și să dezvolte pe serverele lor QNAP NAS soluții Internet of Things, bazate pe Inteligența Artificială și pe învățarea mașinilor.

Pentru mai multe informații despre produsele QNAP și facilitățile acestora, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.

Produse mentionate in comunicat:

3 imagini disponibile
QNAP QXP-W6-AX200
QNAP QXP-W6-AX200
Descarcă
QNAP QXP-W6-AX200
QNAP QXP-W6-AX200
Descarcă
QNAP QXP-W6-AX200
QNAP QXP-W6-AX200
Descarcă