mediaLOOK logo
@
QNAP TS-932PX
Bucuresti 2020-11-11

NAS-ul QNAP TS-932PX cu procesor quad-core oferă 2 porturi SFP+ 10GbE și 2,5GbE pentru transferuri de mare viteză în rețea

Serverul NAS QNAP TS-932PX este un model compact cu 9 sertare, ce dispune de porturi SFP+ 10GbE și RJ45 2,5GbE. Patru sertare SATA 6Gb/s de 2,5 inchi sunt dedicate pentru SSD caching. TS-932PX suportă backup multi-cloud, gateway-uri de stocare în cloud, acces remote, management foto AI și funcții suplimentare pentru companiile mici și mijlocii care vor să implementeze un mediu eficient pentru rețelele de mare viteză.

Având un procesor quad-core la 1,7 GHz, 4 GB memorie RAM DDR4 (extensibilă la 16 GB), două porturi SFP+10GbE și două porturi RJ45 2,5GbE, modelul TS-932PX furnizează performanță și conectivitate pentru rețelele de nouă generație.

TS-932PX reconfirmă angajamentul QNAP pentru rețelele de mare viteză, alături de alte soluții, cum ar fi switch-urile 10GbE / 2,5GbE, cu sau fără management și adaptoarele de rețea de la QNAP. Pentru a ajuta la maximizarea creșterilor de performanță privind conectivitatea 10GbE și 2,5GbE, TS-932PX include patru sertare SATA 6Gb /s de 2,5 inchi dedicate pentru cache pe SSD și tehnologia Qtier auto-tiering. Durabilitatea și performanța pe termen lung a SSD-urilor pot fi, de asemenea, maximizate utilizând supra-provizionarea suplimentară a SSD-ului.

Porturile SFP+ 10GbE și RJ45 2,5GbE ale modelului TS-932PX asigură conectivitatea eficientă a rețelei de mare viteză pentru companii și organizații", a declarat Andrei Stîncășeanu, Territory Sales Representative QNAP Systems pentru Romania/SEE. "Având sertare dedicate pentru caching SSD, TS-932PX poate profita din plin de lățimea de bandă crescută a rețelelor, pentru a permite virtualizarea și alte aplicații solicitante."

Sistemul de operare bazat pe aplicații al TS-932PX oferă numeroase soluții pentru diverse cerințe de business. HybridMount și VJBOD Cloud furnizează gateway-uri cloud, bazate pe fișiere și blocuri pentru stocare în cloud, QVR Pro oferă o soluție de supraveghere video de nivel profesional, iar HBS dispune de instrumente de backup, restaurare și sincronizare pentru a asigura faptul că datele sunt bine conservate.

De asemenea, Centrul de Notificări reunește toate alertele și avertismentele sistemului pentru simplificarea administrării, iar Security Counselor care oferă scanare anti-malware și sfaturi pentru îmbunătățirea setărilor de securitate. Capacitatea de stocare a serverului TS-932PX poate fi extinsă cu ușurință pentru a se potrivi cerințelor în creștere de stocare și de afaceri, prin utilizarea seriilor de unități de extensie USB QNAP TL și TR.

Specificații principale

TS-932PX-4G: Model turn cu 9 sertare; sertare hot-swappable 5 x 3.5-inch SATA 6Gb/s; sertare 4 x 2.5-inch SATA 6Gb/s; procesor Annapurna Labs AL324 quad-core 1.7GHz, Slot 1x SODIMM DDR4 cu 4GB RAM (suportă până la 16GB); porturi 2 x 10GbE SFP+, 2 x 2.5GbE (2.5G/1G/100M) RJ45; 3 x USB 3.2 Gen 1

QNAP

Având sediul în Taipei, Taiwan, QNAP Systems, Inc. furnizează o gamă largă de dispozitive NAS (Network-attached Storage) avansate și de soluții de supraveghere video bazate pe următoarele principii: utilizare facilă și eficientă, securitate ridicată și fexibilitate în dezvoltarea ulterioară. QNAP oferă produse NAS de calitate superioară destinate atât pentru acasă, cât și mediului de afaceri, furnizând soluții pentru stocare, back-up/snapshot, virtualizare, lucrul în echipă, multimedia samd. QNAP consideră că NAS-urile înseamnă mai mult decât “simpla stocare” a datelor, iar prin inovațiile sale bazate pe NAS încurajează utilizatorii să găzduiască și să dezvolte pe serverele lor QNAP NAS soluții Internet of Things, bazate pe Inteligența Artificială și pe învățarea mașinilor.

Pentru mai multe informații despre produsele QNAP și facilitățile acestora, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.

Produse mentionate in comunicat:

3 imagini disponibile
QNAP TS-932PX
QNAP TS-932PX
Descarcă
QNAP TS-932PX
QNAP TS-932PX
Descarcă
QNAP TS-932PX
QNAP TS-932PX
Descarcă