mediaLOOK logo
@
QNAP QXG-2G1T-I225
Bucuresti 2020-08-28

QNAP a lansat o placă de rețea 2,5 GbE PCIe Single-port pentru NAS și PC

QNAP Systems a lansat placa de rețea PCIe QXG-2G1T-I225, ce oferă conectivitate 2.5GBASE-T single-port, suportând vitezele de transfer în rețea de 2,5G, 1G, 100Mbps și 10Mbps. Fiind o placă PCIe 2.0 x1, QXG-2G1T-I225 poate fi instalată într-un NAS QNAP sau într-un PC cu sistem Windows/Linux.

Cablurile existente CAT 5e pot fi utilizate cu QXG-2G1T-I225 pentru a furniza un upgrade imediat la o rețeaua 2,5 GbE. QXG-2G1T-I225 suportă, de asemenea, Windows Server 2019 și oferă un management eficient pentru server, cu suport pentru Intel Teaming (Link aggregation), PXE, Intel AMT, Wake on LAN și VLAN.

“QXG-2G1T-I225 reprezintă angajamentul QNAP pentru a furniza soluții 2,5 GbE accesibile. Prin utilizarea cablurilor CAT 5e existente, utilizatorii pot beneficia imediat de transfer 2,5 GbE prin integrarea unei plăci QXG-2G1T-I225 cu switch-ul 2,5 GbE și serverul NAS. O rețea 2,5 GbE furnizează beneficii imediate, atât utilizatorilor de acasă, cât și afacerilor, de-a lungul unei game largi de aplicații – incluzând gaming, multimedia, virtualizare, back-up și utilizare zilnică tipică. Soluțiile de 2,5 GbE de la QNAP reprezintă cel mai ușor și accesibil mod de a adopta rețelele de mare viteză”, a declarat Andrei Stîncășeanu, Territory Sales Representative QNAP Systems pentru Romania/SEE.

QNAP se angajează să le ofere utilizatorilor posibilitatea de a-și îmbunătăți rețelele pentru a răspunde cerințelor moderne de mare viteză. În viitorul apropiat, QNAP va lansa plăci de rețea 2,5 GbE suplimentare, ce includ placa dual-port QXG-2G2T-I225 (PCIe Gen 2.0 x2) și placa quad-port QXG-2G4T-I225 (PCIe Gen 2.0 x4).

Pentru mai multe informații despre produse și o vedere de ansamblu a liniei QNAP NAS, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.

Sisteme de operare suportate
QTS 4.4.2 sau o versiune mai nouă (este recomandat un upgrade la cea mai recentă versiune); Windows 10 (1809 sau mai recent) Linux Stable Kernel 4.20/5.x;Windows Server 2019 (sunt necesare drivere).

QNAP

Având sediul în Taipei, Taiwan, QNAP Systems, Inc. furnizează o gamă largă de dispozitive NAS (Network-attached Storage) avansate și de soluții de supraveghere video bazate pe următoarele principii: utilizare facilă și eficientă, securitate ridicată și fexibilitate în dezvoltarea ulterioară. QNAP oferă produse NAS de calitate superioară destinate atât pentru acasă, cât și mediului de afaceri, furnizând soluții pentru stocare, back-up/snapshot, virtualizare, lucrul în echipă, multimedia samd. QNAP consideră că NAS-urile înseamnă mai mult decât “simpla stocare” a datelor, iar prin inovațiile sale bazate pe NAS încurajează utilizatorii să găzduiască și să dezvolte pe serverele lor QNAP NAS soluții Internet of Things, bazate pe Inteligența Artificială și pe învățarea mașinilor.

Pentru mai multe informații despre produsele QNAP și facilitățile acestora, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.

Produse mentionate in comunicat:

1 imagini disponibile
QNAP QXG-2G1T-I225
QNAP QXG-2G1T-I225
Descarcă