mediaLOOK logo
@
QNAP oferă soluția de video conferințe KoiMeeter
Bucuresti 2020-03-20

QNAP oferă soluția de video conferințe KoiMeeter pentru comunicații de la distanță

În aceasta perioadă în care a crescut ponderea lucrului de acasă sau de la distanță și având în vedere potențialul unor evenimente neprevăzute care ar putea afecta călătoriile și conferințele internaționale, cererea pentru soluții fiabile de video conferințe a crescut drastic.

QNAP Systems oferă KoiMeeter – un sistem inteligent și gratuit de video conferințe pentru NAS-urile QNAP. Compatibil cu o gamă largă de sisteme NAS, KoiMeeter oferă numeroase facilități cheie pentru a-i ajuta pe cei ce lucrează de acasă sau de la distanță să țină legătura cu ceilalți membri ai echipei. Soluția le permite celor care lucrează internațional sau călătoresc frecvent să participe la întâlniri și conferințe chiar și atunci când evenimentele neprevăzute afectează sau descurajează călătoriile.

KoiMeeter se poate instala pe un NAS QNAP cu ieșire HDMI, realizând cu ușurință un sistem de video conferințe cu ajutorul unor camere și microfoane compatibile. Versiunea gratuită a lui KoiMeeter suportă comunicații multi-platformă (de ex. sistemul de video conferințe Avaya SIP) și 30 de minute gratuite de prezentări wireless suportând două proiecții wireless simultane. Utilizatorii Enterprise pot achiziționa o licență KoiMeeter pentru a adăuga funcții adiționale, inclusiv transcripție audio, traducere în timp real și stocarea înregistrării întâlnirii.

VIDEO: Cum se instalează KoiMeeter
www.youtube.com/watch?v=jXoQxt3kwcg

Aplicația KoiMeeter poate fi descărcată din QTS App Center. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.qnap.com/solution/koimeeter/en/.

QNAP

Având sediul în Taipei, Taiwan, QNAP Systems, Inc. furnizează o gamă largă de dispozitive NAS (Network-attached Storage) avansate și de soluții de supraveghere video bazate pe următoarele principii: utilizare facilă și eficientă, securitate ridicată și flexibilitate în dezvoltarea ulterioară. QNAP oferă produse NAS de calitate superioară destinate atât pentru acasă, cât și mediului de afaceri, furnizând soluții pentru stocare, back-up/snapshot, virtualizare, lucrul în echipă, multimedia samd. QNAP consideră că NAS-urile înseamnă mai mult decât “simpla stocare” a datelor, iar prin inovațiile sale bazate pe NAS încurajează utilizatorii să găzduiască și să dezvolte pe serverele lor QNAP NAS soluții Internet of Things, bazate pe Inteligența Artificială și pe învățarea mașinilor.

Pentru mai multe informații despre produsele QNAP și facilitățile acestora, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.