mediaLOOK logo
@
NAS QNAP TS-1886XU-RP
Bucuresti 2020-03-26

QNAP a lansat soluția NAS TS-1886XU-RP pentru aplicații enterprise

QNAP Systems, companie inovatoare în domeniul soluțiilor de calcul și stocare în rețea, a lansat serverul NAS de nivel enterprise TS-1886XU-RP. Dispunând de procesoare Intel Xeon D-1600 cu memorii DDR4 ECC (Error Correcting Code), TS-1886XU-RP oferă fiabilitate ridicată și performanțe la nivel de server.

Serverul TS-1886XU-RP, cu montare în rack și înălțime 2U, servește ca un dispozitiv de stocare hibridă cu 12 sertare pentru HDD-uri de 3,5 inchi și șase sloturi SSD dedicate, permițându-le utilizatorilor să beneficieze de tehnologia auto-tiering Qtier ce optimizează performanțele de stocare NAS și eficiența costurilor.

Arhitectura de stocare hibridă în rețea și numeroasele funcții de optimizare SSD ale serverului NAS TS-1886XU-RP îl fac eficient din perspectiva costurilor, cu performanțe de nivel enterprise. Serverul NAS încorporează funcții special concepute pentru a ajuta companiile să abordeze provocările tehnologice din mediile de business, incluzând conectivitatea 10GbE cu suport RDMA/RoCE, virtualizare, backup și recuperare în caz de dezastru, gateway-uri pentru stocarea în cloud și multe altele” , a declarat Andrei Stîncășeanu, Territory Sales Representative QNAP Systems pentru Romania/SEE.

TS-1886XU-RP utilizează un puternic procesor Intel Xeon D și suportă până la 128 GB memorie RAM DDR4 dual-channel ECC pentru a ajuta la menținerea integrității datelor. Structura de stocare hibridă atinge performanțe ridicate, fiind eficientă economic, cu multiplele tehnologii SSD QNAP, cum ar fi caching-ul SSD pentru optimizarea aplicațiilor ce solicită IOPS și over-provisioning SSD, pentru îmbunătățirea vitezelor de scriere random pentru datele de business, centre de date și virtualizare, în timp ce extinde durata de viață a SSD-urilor.

Mai mult, Qtier permite stocarea auto-tiered, pe tipuri de date, optimizând performanța NAS-ului și utilizarea stocării. TS-1886XU-RP oferă patru sloturi de extensie PCIe. Placa NIC dual-port 10GbE SFP+, preinstalată, utilizează un controler de rețea Broadcom NetXtreme-E ce suportă RDMA peste Converged Ethernet (RoCE și RoCEv2) pentru a îmbunătăți performanța NAS, în timp ce reduce consumul aplicațiilor ce utilizează o rețea Ethernet.

Conectivitatea 10GbE nu numai că accelerează transmisia intensivă de date, dar beneficiază și de backup-ul remote de înaltă viteză prin aplicația Hybrid Backup Sync (HBS) de la QNAP. Utilizatorii pot instala o altă placă de extensie PCIe pentru a extinde funcționalitatea NAS, cum ar fi plăcile de rețea 10GbE/25GbE/40GbE, plăcile QM2 pentru a adăuga SSD-uri M.2 și plăcile de extensie SAS pentru conectarea extensiilor de stocare.

Configurat cu o placă Fibre Channel, TS-1886XU-RP poate fi adăugat la mediile Fibre Channel SAN pentru a satisface cerințele de stocare și backup de înaltă performanță. TS-1886XU-RP este scalabil și oferă funcții cuprinzătoare pentru afaceri. Acesta suportă stocare pentru virtualizare VMware, Citrix, Microsoft Hyper-V și Windows Server 2019 și găzduiește multiple mașini virtuale și aplicații containerizate. Snapshot-ul bazat pe bloc simplifică protecția și restaurarea datelor, iar gateway-urile de stocare în cloud ajută afacerile să migreze cu ușurință datele în cloud. QVR Pro vă poate ajuta să creați o soluție profesională de supraveghere video (oferă 8 camere IP gratuite ce pot fi extinse la 128 de canale prin achiziția de licențe suplimentare).

Specificațiile principale
TS-1886XU-RP-D1602-4G: Intel Xeon D-1602 2 nuclee/4 fire de execuție, procesor 2,5 GHz (vârf de până la 3.2 GHz), RAM 4 GB DDR4 ECC (1 x 4 GB)
TS-1886XU-RP-D1622-8G: Intel Xeon D-1622 4 nuclee /8 fire de execuție, procesor 2,6 GHz (vârf de până la 3.2 GHz), RAM 8 GB DDR4 ECC (2 x 4 GB)
NAS cu montare în rack 2U, suport pentru sertare 12x HDD/SSD 3.5/2.5-inchi și 6x SSD 2.5-inchi, unități hot-swappable SATA 6Gbps, RAM până la 128 GB DDR4 ECC (4 x 32 GB DDR4 Long-DIMM), 4 porturi Gigabit Ethernet, 4 sloturi PCle Gen 3.0 x4 (pe un slot este preinstalată o placă NIC 10GbE SFP+ Smart), 2 porturi USB 3.1 Gen1 (5Gbps), surse de alimentare redundante de 550W. Pentru mai multe informații despre întreaga linie QNAP NAS, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.

QNAP

Având sediul în Taipei, Taiwan, QNAP Systems, Inc. furnizează o gamă largă de dispozitive NAS (Network-attached Storage) avansate și de soluții de supraveghere video bazate pe următoarele principii: utilizare facilă și eficientă, securitate ridicată și fexibilitate în dezvoltarea ulterioară. QNAP oferă produse NAS de calitate superioară destinate atât pentru acasă, cât și mediului de afaceri, furnizând soluții pentru stocare, back-up/snapshot, virtualizare, lucrul în echipă, multimedia samd. QNAP consideră că NAS-urile înseamnă mai mult decât “simpla stocare” a datelor, iar prin inovațiile sale bazate pe NAS încurajează utilizatorii să găzduiască și să dezvolte pe serverele lor QNAP NAS soluții Internet of Things, bazate pe Inteligența Artificială și pe învățarea mașinilor.

Pentru mai multe informații despre produsele QNAP și facilitățile acestora, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.

Produse mentionate in comunicat: