mediaLOOK logo
@
QNAP TS-251D
Bucuresti 2020-02-10

QNAP lansează TS-251D, un NAS cu procesor Intel Dual-Core

QNAP Systems a lansat TS-251D, un dispozitiv NAS cu două sertare pentru hard disk-uri. Bazat pe un procesor Intel Celeron J4005 dual-core, TS-251D poate fi utilizat cu aplicația QuMagie pentru administrarea inteligentă a fotografiilor. Folosind AI, aceasta integrează funcția de recunoaștere vizuală pentru a grupa fotografiile similare în albume precum “Oameni”, “Lucruri” și “Locuri”. Capacitățile de transcodare și de streaming media 4K ale noului NAS îmbunătățesc experiența multimedia a utilizatorilor. TS-251D dispune și de un slot PCIe care îi extinde funcționalitățile de bază.

Noul model QNAP TS-251D este echipat cu procesorul Intel Celeron J4005 dual-core tactat la 2.0GHz (cu vârfuri de până la 2.7 GHz), până la 8 GB DDR4 RAM, un port LAN Gigabit și suportă unitățile de stocare SATA 6Gbps. TS-251D oferă viteze de citire/scriere ridicate și criptare Intel AES-NI 256 accelerată hardware pentru a securiza datele sensibile stocate pe NAS. TS-251D suportă, de asemenea, funcția de back-up prin snapshot, permițându-le utilizatorilor să recupereze rapid datele în eventualitatea unei ștergeri sau modificări accidentale sau a unui atac de tip ransomware.

"TS-251D oferă posibilități multiple de a extinde capacitatea NAS și integrează recunoașterea vizuală prin AI pentru utilizatorii de acasă care stochează colecții mari de fotografii,” a declarat Andrei Stincaseanu, Territory Sales Representative QNAP Systems pentru Romania și Balcani. “În plus, TS-251D oferă transcodare 4K și ieșire HDMI 4K pentru ca utilizatorii să se bucure de o experiență multimedia completă,” a adăugat Andrei Stincaseanu.

Utilizatorii pot extinde ușor funcționalitatea serverului TS-251D prin intermediul slotului PCIe. Ei pot actualiza conexiunea în rețea cu ajutorului unei plăci QNAP QXG 10GbE/5GbE păstrând cablul CAT 5e existent sau pot folosi o placă opțională QM2 opțională pentru Caching SSD M.2 și conectivitate 10GbE. Adaptorul wireless compatibil QNAP QWA-AC2600 poate ajuta la crearea unui mediu de stocare și streaming wireless în timp ce un card USB 3.1 Gen 2 (10Gbps) va permite creșterea numărului de porturi USB.

Centrul de aplicații din sistemul de operare al serverului TS-251D furnizează o gamă largă de instrumente de productivitate, incluzând: QmailAgent pentru administrarea centralizată a multiplelor conturi de email, Notes Station 3 pentru colaborare și notițe, Qfiling pentru căutarea rapidă a fișierelor. Aplicațiile de streaming, inclusiv Cinema28 și Qmedia, le permit utilizatorilor să se bucure de o experiență multimedia fluidă folosind protocoale de streaming diferite, iar Multimedia Console reunește toate aplicațiile multimedia QTS într-un singur panou. Utilizatorii pot folosi, de asemenea, telecomanda RM-IR004 de la QNAP (comercializată separat) cu aplicația QButton pentru a personaliza funcțiile butoanelor pentru o navigație ușoară.

Principalele specificații:

 • TS-251D-2G: Procesor Intel Celeron J4005 dual-core 2.0 GHz (vârf de până la 2.7 GHz) cu 2GB RAM (1 x 2GB)
 • TS-251D-4G: Procesor Intel Celeron J4005 dual-core 2.0 GHz (vârf de până la 2.7 GHz) cu 4GB RAM (1 x 4GB)
 • Model turn; memorie RAM dual-channel DDR4 SODIMM (poate fi upgradată la 8GB); HDD/SSD hot-swappable 2.5/3.5-inchi SATA 6Gbps; 1 x PCIe Gen 2.0 x4; 1 x Gigabit LAN; 1 x HDMI versiunea 2.0, până la 4K UHD; 2 x USB 3.0 Type-A, 3 x USB 2.0 Type-A; buton copiere de pe USB; senzor IR

  QNAP

  Având sediul în Taipei, Taiwan, QNAP Systems, Inc. furnizează o gamă largă de dispozitive NAS (Network-attached Storage) avansate și de soluții de supraveghere video bazate pe următoarele principii: utilizare facilă și eficientă, securitate ridicată și fexibilitate în dezvoltarea ulterioară. QNAP oferă produse NAS de calitate superioară destinate atât pentru acasă, cât și mediului de afaceri, furnizând soluții pentru stocare, back-up/snapshot, virtualizare, lucrul în echipă, multimedia samd. QNAP consideră că NAS-urile înseamnă mai mult decât “simpla stocare” a datelor, iar prin inovațiile sale bazate pe NAS încurajează utilizatorii să găzduiască și să dezvolte pe serverele lor QNAP NAS soluții Internet of Things, bazate pe Inteligența Artificială și pe învățarea mașinilor.

  Pentru mai multe informații despre produsele QNAP și facilitățile acestora, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.

  Produse mentionate in comunicat:

  QNAP TS-251D

  3 imagini disponibile
  QNAP TS-251D
  Rezolutie: 2500x1563px
  Dimensiune: 0.34MB
  Tip fisier: image/jpeg
  Salveaza...
  QNAP TS-251D
  Rezolutie: 2500x1563px
  Dimensiune: 0.25MB
  Tip fisier: image/jpeg
  Salveaza...
  QNAP TS-251D
  Rezolutie: 2500x1563px
  Dimensiune: 0.29MB
  Tip fisier: image/jpeg
  Salveaza...