mediaLOOK logo
@
Seriile de laptopuri ASUS VivoBook S, VivoBook și ZenBook Duo
LAS VEGAS 2020-01-08

ASUS a expus la CES 2020 cele mai noi serii VivoBook și ZenBook

Seriile de laptopuri ASUS VivoBook S, VivoBook și ZenBook Duo au fost actualizate cu cele mai noi procesoare Intel de generația a 10-a și cele mai recente GPU-uri NVIDIA GeForce.
Pe scurt:
• Aspect și performanțe premium cu seriile VivoBook S: Stil de excepție alături de procesoarele Intel de generația a 10-a și grafica NVIDIA.
• Ieși în evidență cu cel mai recent VivoBook: Cele șase opțiuni unice de culoare și procesoarele Intel de generația a 10-a le permit utilizatorilor să își exprime propriul stil.
• ZenBook Duo este laptopul viitorului: Duceți productivitatea la nivelul următor cu un ecran tactil de 14 inchi și ASUS ScreenPad Plus pe întreaga lungime.
• Integrare perfectă telefon mobil - laptop prin software-ul MyASUS: Conectați dispozitivele mobile pentru accesul facil la fișiere, transferuri de date și extensia/oglindirea ecranului.
• Pachetul Adobe Creative Cloud cu NVIDIA și ASUS: Utilizatorii noi primesc un abonament gratuit, timp de 3 luni, la Adobe Creative Cloud odată cu achiziționarea unui laptop sau desktop RTX Studio din promoție.

ASUS a prezentat la CES 2020 cea mai recentă linie de laptopuri VivoBook și ZenBook, incluzând seriile VivoBook S (S333/S433/S533), VivoBook 14 (X413/K413), VivoBook 15 (X513/K513) și inovatorul ZenBook Duo (UX481) de 14 inchi, cu două ecrane și un nou ecran tactil.

Concepută pentru toată lumea, de la profesioniștii din mediul digital până la utilizatorii de zi cu zi, această nouă linie de portabile oferă o estetică elegantă și expresivă, performanțe de ultimă oră susținute de cele mai recente procesoare Intel de generația a 10-a, cele mai noi acceleratoare grafice NVIDIA GeForce și conectivitatea Wi-Fi 6 de generația următoare. Utilizatorii VivoBook și ZenBook pot face, de asemenea, un pas înainte cu software-ul MyASUS inclus, care oferă o integrare perfectă între dispozitivele mobile și laptopurile ASUS.

Aspect și performanțe premium cu seriile VivoBook S
Laptopurile ASUS din seria VivoBook S ating echilibrul perfect între personalitate și performanță, iar modelele ce debutează la CES 2020 continuă această tradiție. Finisate într-o varietate de culori îndrăznețe, cele mai recente notebookuri din seria VivoBook S au procesoare Intel Core de generația a 10-a, perfecte pentru multitasking și divertisment la înaltă definiție, conectivitate Wi-Fi 6 pentru performanțe îmbunătățite semnificativ în medii congestionate, până la 16 GB de memorie RAM, grafică integrată Intel sau cele mai recente opțiuni grafice NVIDIA GeForce și carcase îmbunătățite în toate dimensiunile de 13, 14 și 15 inchi, cu ecrane NanoEdge cu rame subțiri.

Gama VivoBook S introduce culori noi: "Resolute Red" este o culoare îndrăzneață care va schimba orice birou, în timp ce "Gaia Green" este o nuanță mai pastelată, inspirată din natură. "Dreamy White" emană rafinament și evidențiază accentele laptopului. În cele din urmă, "Indie Black" are o prezență puternică prin contrastul dintre finisajul său umbrit și ecranul luminos.

Oricare ar fi culoarea finisării, carcasa metalică a lui VivoBook S este rezistentă și ușoară, încântând privirea prin marginile tăiate cu mare precizie. Gama VivoBook S include, de asemenea, o tastă Enter unică, de culoare galbenă, care adaugă un pic de fler și estetică fiecărui model. Având un ecran de 15,6 inchi, VivoBook S15 oferă spațiul maxim util într-o amprentă compactă, astfel încât este cea mai practică alegere pentru cei care tind să facă multitasking cu două sau mai multe ferestre active pe ecran. VivoBook S13 este visul celor ce călătoresc, fiind creat pentru a ține pasul cu utilizatorii oriunde ar merge, având un profil subțire de 14,9 mm și o greutate de numai 1,2 Kg. VivoBook S14 are o dimensiune excelentă pentru o mare varietate de utilizatori, cu un ecran de 14 inchi și o greutate de 1,4 Kg. Pentru utilizatorii care preferă să folosească tastatura numerică, variantele de S13 și S14 includ opționalul ASUS NumberPad 2.0, un touchpad cu tastatură numerică iluminată LED pentru introducerea rapidă a datelor. Iar pentru o experiență de scriere mai bună pe toate cele trei modele, fiecare VivoBook S oferă tastaturi mai mari decât media, pentru o introducere ușoară, confortabilă și precisă a textului.

Ieși în evidență cu cel mai recent VivoBook
Având personalitate și fiind dotate cu cel mai recent hardware, laptopurile VivoBook 14 și VivoBook 15 sunt pregătite pentru un stil de viață creativ și conectat. Utilizatorii își pot exprima personalitatea unică cu VivoBook 14 (K413) și VivoBook 15 (K513), care dispun de un capac metalic elegant, completat de unul dintre cele trei finisaje deosebite: "Indie Black", "Hearty Gold" sau "Transparent Silver". VivoBook 14 (X413) și VivoBook 15 (X513) vin în culorile "Cobalt Blue", "Dreamy White" sau "Bespoke Black". Adăugând o notă unică tuturor acestor modele, tasta Enter este evidențiată într-o culoare galbenă îndrăzneață. Utilizatorii se pot bucura de o tastatură iluminată confortabilă, porturi HDMI și USB 3.2 Gen 1 tip C, plus un sistem de microfoane pentru utilizare pe distanțe lungi (până la patru metri distanță) cu asistenți vocali precum Microsoft Cortana.

Stilul și puterea merg mână în mână cu noile laptopuri VivoBook 14 și 15, fiecare fiind echipat cu cel mai recent hardware: procesoare ce urcă în gamă până la Intel Core i7 de generația a 10-a, grafică NVIDIA GeForce pentru jocuri ocazionale și editare de imagine, până la 16 GB de memorie RAM și conectivitate opțională Wi-Fi 6. Pentru a accelera accesul la aplicațiile și fișierele utilizate în mod frecvent, există și modele VivoBook cu memorie Intel Optane. Utilizatorii se pot bucura de o tastatură iluminată, confortabilă, porturi HDMI și USB 3.2 Gen 1 tip C, alături de care există un sistem de microfoane pentru utilizare pe distanțe lungi (până la patru metri distanță) cu asistenți vocali precum Microsoft Cortana.

VivoBook 15 (K513/X513) furnizează un ecran mare de 15,6 inchi și o tastatură completă într-o amprentă compactă și o greutate de numai 1,7 Kg. Acestea sunt ideale pentru multitasking, având alte câteva caracteristici importante cum ar fi: stocarea duală cu SSD PCIe pentru pornirea rapidă, un hard disk de până la 2 TB și un cititor de carduri microSD. Modelele VivoBook 14 (K413/X413) cu ecran de 14 inchi sunt mai subțiri, mai înguste și mai ușoare decât modelele VivoBook 15, însă oferă aceleași opțiuni de procesor și grafică. Acestea includ în mod opțional inovatorul ASUS NumberPad 2.0, touchpad-ul cu funcție duală, opțiuni de stocare SSD PCIe de până la 1 TB, un cititor de carduri microSD și un port USB Tip C de mare viteză pentru a conecta unități externe de stocare la laptop.

ZenBook Duo este laptopul viitorului
Pe lângă introducerea unei noi opțiuni de ecran principal, cea mai recentă versiune a inovatorului ASUS ZenBook Duo (UX481) de 14 inchi beneficiază de ASUS ScreenPad Plus - un ecran tactil revoluționar, de 12,6 inchi, care extinde și îmbunătățește capacitățile interactive oferite de către ecranul ASUS ScreenPad inițial. ScreenPad Plus schimbă modul în care utilizatorii pot interacționa cu laptopul, permițând fluxuri de lucru care îmbunătățesc productivitatea și multitasking-ul. Acesta se integrează perfect cu ecranul principal, iar software-ul ScreenXpert integrat include o selecție largă de aplicații, instrumente și utilitare, care le permit utilizatorilor să se bucure mai ușor de eficiența adusă de ScreenPad Plus. Performanța extremă pentru creativitatea fără efort este furnizată de procesorul Intel Core i7 de generația a 10-a, combinat cu până la 16 GB de memorie RAM și acceleratorul video NVIDIA GeForce MX250, alături de stocarea rapidă ce oferă SSD-uri PCIe 3.0 x4 de până la 1 TB. ZenBook Duo dispune de uimitorul ecran tactil Full HD validat PANTONE pentru efecte vizuale precise din punct de vedere coloristic. Având un design premium, ZenBook Duo vine într-o culoare elegantă, Celestial Blue, cu un design NanoEdge cu rame foarte înguste, permițând un format ultra-compact și o greutate de doar 1,5 Kg. Cu asistența vocală Amazon Alexa, utilizatorii pot asculta știri și muzică, pot controla dispozitivele inteligente din casă și se pot bucura de toate avantajele serviciului vocal.

Integrare mobilă perfectă cu software-ul MyASUS s
Cele mai noi serii de laptopuri VivoBook S, VivoBook și ZenBook Duo includ cele mai recente versiuni ale software-ului MyASUS. Software-ul permite acum integrarea perfectă cu dispozitivele mobile utilizând aplicația mobilă Link to MyASUS, programată pentru lansare în prima parte a anului 2020. Noile funcții includ transferul wireless al URL-urilor și fișierelor, rapid și ușor, pentru utilizatorii ce au nevoie să partajeze fișierele sau legăturile web între PC și dispozitivele mobile; Remote File Access pentru accesarea datelor de pe dispozitivele mobile pe laptop, oriunde și oricând; și suport multitasking fluid utilizând funcțiile de oglindire și extindere a ecranului ce le oferă utilizatorilor un ecran auxiliar pentru referințe încrucișate.

Adobe Creative Cloud în pachet cu NVIDIA și ASUS
Linia completă de notebook-uri ProArt StudioBook și mini PC-uri ProArt Station profită de capacitățile acceleratoarelor video NVIDIA Quadro și GeForce RTX, incluzând trasare în timp real a efectelor de raze și accelerarea AI, venind în întâmpinarea nevoilor creatorilor de conținut și întrunind cerințele stricte ale programului NVIDIA RTX Studio. Laptopurile și desktopurile RTX Studio sunt concepute cu precizie pentru a oferi îmbunătățiri drastice ale productivității și performanței în aplicațiile creative de zi cu zi. Linia ProArt va fi expusă la standurile ASUS de la CES 2020, incluzând modelul de top ProArt StudioBook One – primul laptop ce dispune de grafică NVIDIA Quadro RTX 6000 – și ProArt StudioBook Pro X cu ASUS ScreenPad 2.0 ce îmbunătățește productivitatea prin oferirea mai multor posibilități. Suplimentar, ProArt StudioBook Pro 17/15, ProArt StudioBook 17/15 și ProArt Station D940MX, ce dispun de acceleratoare NVIDIA Quadro sau GeForce, se află printre modelele ProArt.

Programul NVIDIA RTX Studio oferă pentru o perioadă limitată de timp pachetul Adobe Creative Cloud pentru utilizatorii ce achiziționează în anul 2020 un laptop sau desktop echipat cu RTX Studio. Cu pachetul Adobe Creative Cloud, creatorii se pot bucura și își pot îmbunătăți experiența cu software-ul Adobe, precum Premiere Pro, Lightroom și Dimension, combinat cu tehnologia de accelerare din RTX Studio și exclusivele Studio Drivers.

Mai multe detalii și cerințele de eligibilitate:
- Noii utilizatori pot fi eligibili pentru un abonament la Adobe Creative Cloud pentru o perioadă de trei luni prin cumpărarea unui laptop RTX Studio din promoție, în perioada 13 ianuarie 2020 – 31 decembrie 2020.
- Produsele ASUS calificate includ laptopurile din seria ProArt StudioBook, ZenBook Pro Duo și ProArt Station D940MX.
- Pentru mai multe detalii și instrucțiuni despre cum puteți accesa pachetul Adobe Creative Cloud, vizitați site-urile oficiale NVIDIA și ASUS.

Prețuri și disponibilitate
VivoBook S (S333/S433/S533), VivoBook 14 și VivoBook 15 vor fi disponibile în țara noastră începând din al doilea trimestru din 2020.
ZenBook Duo (UX481) este disponibil în România la prețuri începând de la aproximativ 6000 de lei (taxe incluse).

ASUS

ASUS este o companie multinațională recunoscută pentru cele mai bune plăci de bază din lume, PC-uri, monitoare, plăci grafice și routere, urmărind să devină cel mai admirat lider inovator din domeniul tehnologiei. Având angajați în întreaga lume, printre care peste 5000 de talente în cercetare și dezvoltare, ASUS se detașează în industrie prin design-ul de top și inovațiile gândite pentru o experiență digitală inteligentă, activă și plină de satisfacții, accesibilă oricărui utilizator, oriunde și oricând. Inspirat de sloganul "În Căutarea Incredibilului / In Search of Incredible", ASUS a câștigat mii de premii prestigioase în 2018, figurând în "Topul Global 2000 de companii publice" realizat de Forbes, în "Top 100 Lideri globali din tehnologie" publicat de Thomson Reuters și situându-se printre "Cele mai admirate companii din lume", potrivit publicației Fortune.

Produse mentionate in comunicat:

10 imagini disponibile
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Bespoke Black
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Bespoke Black
Descarcă
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Bespoke Black
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Bespoke Black
Descarcă
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Bespoke Black
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Bespoke Black
Descarcă
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Bespoke Black
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Bespoke Black
Descarcă
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Cobalt Blue
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Cobalt Blue
Descarcă
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Cobalt Blue
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Cobalt Blue
Descarcă
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Dreamy White
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Dreamy White
Descarcă
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Dreamy White
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Dreamy White
Descarcă
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Dreamy White
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Dreamy White
Descarcă
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Dreamy White
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Dreamy White
Descarcă
10 imagini disponibile
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Bespoke Black
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Bespoke Black
Descarcă
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Bespoke Black
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Bespoke Black
Descarcă
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Bespoke Black
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Bespoke Black
Descarcă
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Bespoke Black
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Bespoke Black
Descarcă
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Cobalt Blue
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Cobalt Blue
Descarcă
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Cobalt Blue
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Cobalt Blue
Descarcă
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Dreamy White
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Dreamy White
Descarcă
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Dreamy White
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Dreamy White
Descarcă
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Dreamy White
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Dreamy White
Descarcă
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Dreamy White
ASUS VivoBook 14 (X413) / 15 (X513) Dreamy White
Descarcă
4 imagini disponibile
ASUS VivoBook S14 S15 Anodized diamond-cut edges and logo
ASUS VivoBook S14 S15 Anodized diamond-cut edges and logo
Descarcă
ASUS VivoBook S14 S15 Color blocking Enter key design
ASUS VivoBook S14 S15 Color blocking Enter key design
Descarcă
VivoBook S13 Sleek design in three eye-catching color options
VivoBook S13 Sleek design in three eye-catching color options
Descarcă
ASUS VivoBook S13 Ocean Pink
ASUS VivoBook S13 Ocean Pink
Descarcă
15 imagini disponibile
ASUS VivoBook S14 S15 Anodized diamond-cut edges and logo
ASUS VivoBook S14 S15 Anodized diamond-cut edges and logo
Descarcă
ASUS VivoBook S14 S15 Color blocking Enter key design
ASUS VivoBook S14 S15 Color blocking Enter key design
Descarcă
ASUS VivoBook S14 S15 Fingerprint sensor with fast login
ASUS VivoBook S14 S15 Fingerprint sensor with fast login
Descarcă
ASUS VivoBook S14 S15 Lightweight 1.4 kg and 1.8kg chassis
ASUS VivoBook S14 S15 Lightweight 1.4 kg and 1.8kg chassis
Descarcă
ASUS VivoBook S14 S15 Up to an Intel Core i7 processor, NVIDIA MX250 graphics, and 1TB PCIe SSD
ASUS VivoBook S14 S15 Up to an Intel Core i7 processor, NVIDIA MX250 graphics, and 1TB PCIe SSD
Descarcă
ASUS VivoBook S14 S15 Stylish stickers allow younger users to further personalize their VivoBook
ASUS VivoBook S14 S15 Stylish stickers allow younger users to further personalize their VivoBook
Descarcă
ASUS VivoBook S14 S15 Available in four color options
ASUS VivoBook S14 S15 Available in four color options
Descarcă
VivoBook S14 S15 Finished in a variety of four bold color options
VivoBook S14 S15 Finished in a variety of four bold color options
Descarcă
VivoBook S15 S533 M533 toate culorile
VivoBook S15 S533 M533 toate culorile
Descarcă
VivoBook S15 S533 M533 toate culorile
VivoBook S15 S533 M533 toate culorile
Descarcă
VivoBook S15 S533 M533 Indie Black
VivoBook S15 S533 M533 Indie Black
Descarcă
VivoBook S15 S533 M533 Indie Black
VivoBook S15 S533 M533 Indie Black
Descarcă
VivoBook S15 S533 M533 Resolute Red
VivoBook S15 S533 M533 Resolute Red
Descarcă
VivoBook S15 S533 M533 Resolute Red
VivoBook S15 S533 M533 Resolute Red
Descarcă
VivoBook S15 S533 M533 Gaia Green
VivoBook S15 S533 M533 Gaia Green
Descarcă
15 imagini disponibile
ASUS VivoBook S14 S15 Anodized diamond-cut edges and logo
ASUS VivoBook S14 S15 Anodized diamond-cut edges and logo
Descarcă
ASUS VivoBook S14 S15 Color blocking Enter key design
ASUS VivoBook S14 S15 Color blocking Enter key design
Descarcă
ASUS VivoBook S14 S15 Fingerprint sensor with fast login
ASUS VivoBook S14 S15 Fingerprint sensor with fast login
Descarcă
ASUS VivoBook S14 S15 Lightweight 1.4 kg and 1.8kg chassis
ASUS VivoBook S14 S15 Lightweight 1.4 kg and 1.8kg chassis
Descarcă
ASUS VivoBook S14 S15 Up to an Intel Core i7 processor, NVIDIA MX250 graphics, and 1TB PCIe SSD
ASUS VivoBook S14 S15 Up to an Intel Core i7 processor, NVIDIA MX250 graphics, and 1TB PCIe SSD
Descarcă
ASUS VivoBook S14 S15 Stylish stickers allow younger users to further personalize their VivoBook
ASUS VivoBook S14 S15 Stylish stickers allow younger users to further personalize their VivoBook
Descarcă
ASUS VivoBook S14 S15 Available in four color options
ASUS VivoBook S14 S15 Available in four color options
Descarcă
VivoBook S14 S15 Finished in a variety of four bold color options
VivoBook S14 S15 Finished in a variety of four bold color options
Descarcă
VivoBook S15 S533 M533 toate culorile
VivoBook S15 S533 M533 toate culorile
Descarcă
VivoBook S15 S533 M533 toate culorile
VivoBook S15 S533 M533 toate culorile
Descarcă
VivoBook S15 S533 M533 Indie Black
VivoBook S15 S533 M533 Indie Black
Descarcă
VivoBook S15 S533 M533 Indie Black
VivoBook S15 S533 M533 Indie Black
Descarcă
VivoBook S15 S533 M533 Resolute Red
VivoBook S15 S533 M533 Resolute Red
Descarcă
VivoBook S15 S533 M533 Resolute Red
VivoBook S15 S533 M533 Resolute Red
Descarcă
VivoBook S15 S533 M533 Gaia Green
VivoBook S15 S533 M533 Gaia Green
Descarcă
5 imagini disponibile
ASUS ZenBook Duo UX481
ASUS ZenBook Duo UX481
Descarcă
ASUS ZenBook Duo UX481
ASUS ZenBook Duo UX481
Descarcă
ASUS ZenBook Duo UX481
ASUS ZenBook Duo UX481
Descarcă
ASUS ZenBook Duo UX481
ASUS ZenBook Duo UX481
Descarcă
ASUS ZenBook Duo UX481 cu ecran principal tactil
ASUS ZenBook Duo UX481 cu ecran principal tactil
Descarcă