mediaLOOK logo
@
QNAP HybridMount
Bucuresti 2019-12-19

QNAP a lansat HybridMount pentru a conecta serviciile de stocare cloud la NAS

QNAP Systems a lansat aplicația HybridMount (HybridMount File-based Cloud Gateway), ce integrează multiple servicii de cloud publice, ajutând companiile să instaleze un mediu de stocare cloud hibrid, elastic, sigur și eficient din perspectiva costurilor.

Versiunea oficială lansată a HybridMount a adăugat funcția Transfer Resource, care îmbunătățește semnificativ eficiența accesului la cloud, permițându-le utilizatorilor să aloce în mod flexibil resursele procesorului și lățimea de bandă pentru transferul datelor. Utilizatorii pot instala versiunea oficială HybridMount din Centrul de Aplicații din sistemul QTS ce rulează pe NAS-urile QNAP.

HybridMount le permite utilizatorilor de dispozitive NAS QNAP să acceseze stocarea în cloud folosind protocoale standard (incluzând SMB, FTP, AFP, NFS și WebDAV). Având caching local activat pe NAS, utilizatorii pot accesa datele din Cloud la viteze apropiate de cele LAN. Aceștia pot administra și edita fișierele, precum și să folosească aplicațiile multimedia pentru stocarea cloud. Alternativ, ei pot folosi pur și simplu serviciul remote pentru instalarea de la distanță a stocării sau a spațiului cloud cu HybridMount și să acceseze centralizat datele prin File Station. HybridMount suportă 22 de servicii majore de stocare.

Cele peste 100.000 de descărcări ale versiunii beta a HybridMount arată interesul public pentru aceste scenarii de utilizare.

Companiile și organizațiile pot utiliza HybridMount pe NAS din locații diferite și pot corela aceste servere NAS la același cloud pentru sincronizarea fișierelor, asigurând faptul că au întotdeauna cele mai recente versiuni ale fișierelor. Prin activarea caching-ului local, HybridMount creează o zonă tampon pentru datele din cloud accesate recent pe NAS. Acest lucru reduce costurile de utilizare a rețelei prin eliminare mecanismului prin care utilizatori diferiți descarcă fiecare aceeași copie a fișierului partajat, îmbunătățind productivitatea. QNAP oferă două licențe gratuite pe viață pentru ca utilizatorii să-și poată construi propriul mediu cloud hibrid.

Companiile pot cumpăra licențele din QNAP Software Store pentru a adăuga conexiuni cloud și scalabilitate pentru a satisface cerințele în creștere ale unei companii.

HybridMount suportă următoarele medii de stocare cloud: Alibaba Cloud, Amazon Drive, Amazon S3, Azure, Backblaze B2, Box, Citrix ShareFile, DigitalOcean Spaces, Dropbox, Google Cloud, Google Drive, HiCloud, HiDrive, HKT, HUAWEI Cloud, IBM Cloud, OneDrive for Business, OneDrive, OpenStack, Rackspace, Wasabi, Yandex Disk.

Disponibilitate
Versiunea oficială HybridMount Cloud Gateway poate fi descărcată din QTS App Center. Descărcați prezentarea QNAP Cloud Gateway pentru a afla mai multe detalii.

QNAP

Având sediul în Taipei, Taiwan, QNAP Systems, Inc. furnizează o gamă largă de dispozitive NAS (Network-attached Storage) avansate și de soluții de supraveghere video bazate pe următoarele principii: utilizare facilă și eficientă, securitate ridicată și fexibilitate în dezvoltarea ulterioară. QNAP oferă produse NAS de calitate superioară destinate atât pentru acasă, cât și mediului de afaceri, furnizând soluții pentru stocare, back-up/snapshot, virtualizare, lucrul în echipă, multimedia samd. QNAP consideră că NAS-urile înseamnă mai mult decât “simpla stocare” a datelor, iar prin inovațiile sale bazate pe NAS încurajează utilizatorii să găzduiască și să dezvolte pe serverele lor QNAP NAS soluții Internet of Things, bazate pe Inteligența Artificială și pe învățarea mașinilor.

Pentru mai multe informații despre produsele QNAP și facilitățile acestora, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.