mediaLOOK logo
@
ROG Crosshair VIII Impact a depășit bariera de 6 GHz
Bucuresti 2019-12-02

Placa de bază ROG Crosshair VIII Impact a depășit bariera de 6 GHz

• Plăcile de bază ROG Crosshair VIII Impact au atins viteze în overclocking de 6 GHz cu noul procesor AMD Ryzen 3950X.
• Frecvența memoriilor a fost crescută la un nou record mondial de 6 GHz, grație plăcii ROG Crosshair VIII Impact, utilizându-se DIMM-uri Ballistix Elite 4000

Republic of Gamers (ROG) a anunțat1 că ROG Crosshair VIII Impact, o placă de bază pentru gaming puternică și compactă, a stabilit două noi recorduri - trecând de bariera de 6 GHz atât pentru procesor cât și pentru frecvența memoriilor. Urmând lansării noului procesor AMD Ryzen 9 3950X, echipa ASUS pentru overclocking a fost capabilă să împingă frecvențele procesorului la uimitoarea valoare de 6.003 MHz (6 GHz), așa cum a fost măsurată de CPU-Z. Frecvența de bază a procesorului Ryzen 9 3950X este de 3.5 GHz, cu frecvențe maxime de 4,7 GHz, subliniind amploarea rezultatului obținut de Crosshair VIII Impact. Au fost obținute,de asemenea, viteze incredibile ce au depășit recordul mondial în Geekbench 3 (Multi-Core) pentru un procesor cu 16 nuclee. Rezultatele Geekbench 3 pot fi văzute pe pagina: https://hwbot.org/benchmark/geekbench3_-_multi_core.

Mai mult, echipa Overclocked Gaming Systems (OGS) și-a bazat succesul anterior în atingerea cele mai înalte frecvențe pentru memoriile DDR4 pe o platformă X570 împingând posibilitățile chiar mai departe. Prin montarea unor DIMM-uri Crucial Ballistix Elite pe placa de bază Crosshair VIII Impact, echipa OGS a fost capabilă să accelereze obținerea recordului din August 2019 cu mai mult de 200 MHz. Această realizare înseamnă că frecvența de memorie de pe platforma X570 a depășit pentru prima dată pragul de 6 GHz, stabilind încă un record mondial. Aceste rezultate pot fi consultate la: https://hwbot.org/submission/4266458_ogs_memory_frequency_ddr4_sdram_3027.2_mhz.

Despre ROG Crosshair VIII Impact
Formatul Mini-DTX al plăcii ROG Crosshair VIII Impact integrează funcții specifice ATX, incluzând livrarea avansată a energiei și răcirea, dual M.2, WiFi 6 (802.11ax) din următoarea generație și sunet SupremeFX integrat. Aceasta este alegerea perfectă pentru sistemele de dimensiuni reduse, pregătite să rivalizeze cu construcțiile de dimensiuni mari.
Pentru a afla mai multe despre seriile de plăci de bază ASUS X570, vizitați microsite-ul https://www.asus.com/site/motherboards/AMD-X570.

ASUS ROG

Republic of Gamers (ROG) este un sub-brand ASUS dedicat creării celui mai bun hardware de gaming din lume. Lansat în 2006, ROG oferă o linie completă de produse recunoscute pentru performanță și calitate, incluzând plăci de bază, plăci video, laptopuri, desktopuri, monitoare, echipamente audio, routere și periferice. ROG participă și susține cele mai importante evenimente internaționale de gaming. Echipamentele ROG au fost utilizate în atingerea a sute de recorduri de overclocking și continuă să fie alegerea preferată a gamerilor și a utilizatorilor entuziaști din întreaga lume. Aflați mai multe despre alegerea campionilor pe https://rog.asus.com/.

Produse mentionate in comunicat:

2 imagini disponibile
ASUS ROG Crosshair VIII Impact
ASUS ROG Crosshair VIII Impact
Descarcă
ASUS ROG Crosshair VIII Impact
ASUS ROG Crosshair VIII Impact
Descarcă