mediaLOOK logo
@
QNAP anunță o ofertă specială limitată pentru ediția McAfee Antivirus
Taipei, Taiwan 2019-06-06

QNAP anunță o ofertă specială limitată pentru McAfee Antivirus - ediția pentru NAS

QNAP Systems anunță o ofertă specială limitată pentru ediția McAfee Antivirus pentru sistemele QNAP NAS. Cu abonamentul McAfee Antivirus, utilizatorii își pot proteja informațiile împotriva virușilor, pot devirusa fișierele infectate și pot preveni răspândirea codurilor malițioase în fișierele partajate, primind cele mai noi semnături de viruși pentru a combate amenințările actuale și viitoare.

Un abonament McAfee Antivirus pe un an este disponibil acum la prețul de 8,99 USD (față de prețul obișnuit de 25 USD), unul pe doi ani - 13,99 USD (față de prețul obișnuit de 50 USD), iar subscripția pe trei ani costă 18,99 USD.

Utilizatorii de QNAP NAS au la dispoziție și o perioadă de încercare, de 30 de zile, disponibilă în mod gratuit. Oferta specială este valabilă până la 28 iunie 2019.

McAfee Antivirus oferă protecție sigură utilizatorilor pentru a se apăra împotriva amenințărilor actuale și amenințărilor informatice viitoare în mediul digital și în mediile de rețea,” a declarat Meiji Chang, manager general al QNAP. Acesta continuă: “Profitând de această ofertă specială limitată, utilizatorii QNAP NAS se pot asigura că fișierele și datele lor sunt bine protejate.

McAfee oferă soluții moderne de securitate cibernetică pentru protecția de încredere a sistemelor utilizatorilor. Încurajăm posesorii de QNAP NAS să profite de această ofertă pentru a-și actualiza soluția de securitate cu o protecție antivirus atât online, cât și offline,” a declarat Tom Moore, vicepreședinte Global OEM din cadrul McAfee.

Disponibilitate
McAfee Antivirus este disponibil în QTS App Center pe QNAP NAS. Pentru mai multe informații și abonamente McAfee Antivirus, utilizatorii pot consulta website-ul QNAP License Store.

QNAP

Având sediul în Taipei, Taiwan, QNAP Systems, Inc. furnizează o gamă largă de dispozitive NAS (Network-attached Storage) avansate și de soluții de supraveghere video bazate pe următoarele principii: utilizare facilă și eficientă, securitate ridicată și fexibilitate în dezvoltarea ulterioară. QNAP oferă produse NAS de calitate superioară destinate atât pentru acasă, cât și mediului de afaceri, furnizând soluții pentru stocare, back-up/snapshot, virtualizare, lucrul în echipă, multimedia samd. QNAP consideră că NAS-urile înseamnă mai mult decât “simpla stocare” a datelor, iar prin inovațiile sale bazate pe NAS încurajează utilizatorii să găzduiască și să dezvolte pe serverele lor QNAP NAS soluții Internet of Things, bazate pe Inteligența Artificială și pe învățarea mașinilor.

Pentru mai multe informații despre produsele QNAP și facilitățile acestora, vă rugăm să vizitați www.qnap.com.