mediaLOOK logo
@
QNAP va valorifica cea de-a doua generație de procesoare INTEL XEON SCALABLE
Bucuresti 2019-04-24

QNAP va valorifica cea de-a doua generație de procesoare INTEL XEON SCALABLE destinate fluxurilor de lucru axate pe date prin soluții de stocare și SDN

Odată cu lansarea celei de a doua generații de procesoare INTEL XEON SCALABLE, QNAP a anunțat că va introduce noi produse cu procesoare duale, cu performanțe mai mari și securitate îmbunătățită hardware în viitoarele sale soluții de stocare și de rețea, pentru furnizarea rapidă a serviciilor în fluxurile de lucru tot mai solicitante axate pe date.

QNAP nu numai că va valorifica soluțiile de stocare cu servicii și capacități de calcul definite software, dar va inova în domeniul echipamentelor de rețea pentru a optimiza mediile IT de înaltă viteză pentru viitoarele provocări tehnologice.

Creșterea rapidă a volumelor de date și a cerințelor în transformarea rețelelor a pus numeroase afaceri sub presiune pentru a găsi soluții mult mai puternice care să le poată susțină activitatea,” a declarat YT Lee, vicepreședinte al QNAP. “Ca un inovator în domeniul soluțiilor de calcul, rețelistică și stocare, QNAP depune eforturi pentru a dezvolta soluții uCPE (Universal Customer Premise Equipment), iar integrarea următoarei generații de procesoare Intel Xeon va ajuta soluțiile noastre să treacă la nivelul următor, pentru abordarea celor mai pretențioase fluxuri de lucru: de la multi-Cloud la Intelligent Edge și înapoi,” a adăugat acesta.

Cea de-a doua generație de procesoare INTEL XEON SCALABLE se adresează unei game largi de centre de date existente și în curs de dezvoltare, precum și proceselor de lucru din rețea. QNAP se angajează să livreze o nouă soluție de stocare a conținutului. Aceasta va optimiza sarcinile critice de streaming, va oferi performanțe de neegalat pentru rețelele de distribuție a conținutului (CDN) și va colabora cu IEI® pentru a furniza o infrastructură puternică de virtualizare (NFVi) în rețelele tot mai complexe. Ambele companii vor oferi mijloace tehnice de rezolvare a provocărilor într-o eră centrată pe informație prin implementarea platformelor Intel Xeon Scalable ce oferă performanțe mai mari și tehnologii revoluționare pentru memorii. Două configurații pentru soluțiile de stocare vor fi trimise pentru verificare drept "Intel Select Solutions" pentru Visual Cloud Delivery Network, respective NFVI.

QNAP continuă să dezvolte mai multe soluții de rețelistică și de stocare definite software pentru a transforma hardware-ul gândit pentru un singur scop într-unul cu aplicații variate. În același timp, soluțiile Intel de ultimă oră - ce oferă performanțe și funcții avansate - vor susține viitoarele produse QNAP.

QNAP

QNAP Systems, Inc. este o companie privată fondată în anul 2004, ce oferă mediului de afaceri și consumatorilor unități de stocare NAS, unități profesionale NVR pentru supraveghere video și playere video de rețea. QNAP valorifică nu numai designul hardware ci și competența sa în dezvoltarea software-ului pentru a aduce pe piață produse cu cea mai ridicată performanță disponibilă alături de fiabilitate, scalabilitate și ușurință în instalare și utilizare. QNAP este o companie multinațională cu sediul în Taipei (Taiwan) și birouri în China și Statele Unite ale Americii.