mediaLOOK logo
@
Căștile de gaming ROG Delta cu USB-C sunt disponibile în România
Bucuresti 2018-12-05

Căștile de gaming ROG Delta cu USB-C sunt disponibile în România

• ROG Delta sunt primele căști de gaming din lume, echipate cu QUAD DAC ESS ES9218 pentru a oferi un sunet clar, curat, la rezoluție înaltă
• ROG Delta încorporează incinte acustice etanșe și difuzoare ASUS Essence de 50mm
• Designul ergonomic sub forma literei D, greutatea redusă și fixare mai bună pe cap oferă un confort superior, ideal pentru sesiunile de gaming de lungă durată
• Compatibile cu PC-urile, consolele și telefoanele mobile grație conectorului USB-C și a adaptorului inclus USB-C - USB 2.0

ASUS Republic of Gamers anunță disponibilitatea în România a seriei de căști de gaming ROG Delta. Concepute în mod special pentru jocurile FPS (first-person shooter), căștile sunt incredibil de ușoare și de confortabile.

ROG Delta sunt primele căști de gaming din lume dotate cu un QUAD DAC ESS ES9218 de înaltă fidelitate, ceea ce le permite să le ofere jucătorilor pasionați un sunet impecabil. ROG Delta au conector USB-C și vin cu un adaptor de USB-C la USB 2.0 pentru a putea fi folosite atât pentru gaming pe PC, cât și pe consolă sau dispozitive mobile. Iluminarea RGB circulară le conferă căștilor un stil aparte, iar jucătorii pot ieși astfel în evidență.

ROG Delta sunt echipate cu difuzoare ASUS Essence, cu incinte audio cu tehnologie de etanșare a camerelor acustice și tehnologie de diversificare a semnalului audio, ce le permite să ofere un sunet de înaltă calitate, cu profunzime și variații ale basului care aduc o experiență de gaming captivantă. Cupele ergonomice în forma literei D au pernuțe ROG Hybrid pentru un confort superior.

Sunet de înaltă rezoluție pentru gaming FPS
ROG Delta încorporează convertorul digital-analogic SOC (System-On-a-CHIP) ESS ES9218 QUAD DAC care permite procesarea audio de înaltă calitate, fiecare DAC fiind dedicat procesării unei zone de frecvență audio, de la unde joase, la medii, la înalte și ultra-înalte. Cele patru semnale audio combinate oferă un sunet clar cu un raport semnal-zgomot de 127dB, superior căștilor existente în prezent pe piață. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot sesiza toate sunetele din joc cu o acuratețe extraordinară, ceea ce le va permite să detecteze corect distanța la care se află adversarul, direcția pașilor, locurile de unde se aud focurile de armă și multe altele.

ROG Delta sunt dotate, de asemenea, cu tehnologia Hyper-Grounding care blochează interferențele electromagnetice cu ajutorul unui design unic al PCB-ului, cu mai multe straturi. Mulțumită acestei tehnologii inovatoare, ROG Delta sunt primele căști din lume dotate cu iluminare RGB și DAC ESS QUAD, oferindu-le gamerilor o experiență audio mai bogată.

Atât ROG Delta cât și modelul cu audio jack ROG Delta Core sunt echipate cu difuzoare exclusive ASUS Essence. Difuzoarele au fost actualizate cu tehnologia Audio Signal Diversion ce le oferă un strat circular care separă sunetele de frecvență înaltă, joasă și medie, reducând interferențele pentru o experiență audio clară. Difuzoarele au o frecvență largă de răspuns, între 20Hz–40kHz, pentru un bas puternic, optimizat pentru gaming, astfel încât jucătorii să poată auzi fiecare detaliu în timp ce se bucură de o experiență audio captivantă. Căștile au incinte audio etanșate, concepute de inginerii audio de la ASUS, care permit obținerea unei game mai largi de sunete, echilibrate și clare.

Confort extins în timpul sesiunilor de gaming și streaming
ROG Delta și ROG Delta Core sunt concepute pentru a oferi un confort excelent. Ambele căști au cupe ergonomice, în formă literei D care se mulează mai bine pe forma urechii. Comparativ cu cupele rotunde, acestea permit reducerea zonelor inutile de contact cu până la 20% pentru a oferi o experiență de utilizare mai confortabilă. Acest lucru înseamnă că utilizatorii se pot bucura de confort ideal în timpul sesiunilor de joc sau streaming.

În interiorul fiecărei cupe, difuzoarele sunt înclinate cu 12 grade pentru a se potrivi cât mai bine unghiului natural al urechii, ceea ce aduce un plus de confort. Acest design înclinat îmbunătățește, de asemenea, calitatea semnalului audio care ajunge direct în canalul auditiv al urechii, rezultând astfel o experiență de joc superioară. Căștile au un design ușor, cu sistem de prindere optimizat pentru cap pentru a reduce disconfortul la nivelul urechilor, în cazul perioadelor lungi de utilizare.

ROG Delta și ROG Delta Core vin cu două variante de pernuțe pentru urechi, astfel că se vor potrivi oricăror gusturi. Pernuțele ROG Hybrid combină pielea cu materialul textil pentru o suprafață mai groasă, ideală pentru utilizările pe perioade îndelungate. Al doilea set de pernuțe este fabricat din piele și este mai subțire și mai moale, ideal pentru utilizarea în mișcare.

Sistem de iluminare RBG
ROG Delta sunt primele căști de gaming de pe piață care încorporează iluminarea RGB circulară, ce produce un efect spectaculos, multicolor, cu ajutorul celor șapte zone independente de iluminare. Jucătorii pot alege din peste 16,8 milioane de combinații de culori și șase efecte luminoase predefinite pentru a crea stiluri unice care le vor permite să iasă în evidență.

ROG Delta vin echipate cu tehnologia ASUS AURA Sync ce sincronizează efectele luminoase pentru tot sistemul de produse cu suport AURA, creând astfel o atmosferă de gaming unică.

Conectivitate pentru mai multe platforme
ROG Delta încorporează un conector USB-C care permite utilizatorilor să conecteze căștile la PC și la dispozitivele mobile. Un adaptor de la USB-C la USB 2.0 (Type-A) este de asemenea inclus, lărgind compatibilitatetea cu o gamă și mai mare de dispozitive. Indiferent că aleg să folosească conexiunea USB-C sau USB 2.0, utilizatorii se vor bucura de o experiență audio clară prin intermediul ES9218 QUAD DAC, fie că se află acasă sau în mișcare.

Preț și disponibilitate
ROG Delta sunt disponibile în România prin intermediul magazinelor specializate la un preț aproximativ de 920 lei (TVA inclusiv).

ASUS Republic of Gamers

Republic of Gamers (ROG) este un brand ASUS dedicat creării celui mai bun hardware de gaming din lume. Lansat în 2006, ROG oferă o linie completă de produse recunoscute pentru performanță și calitate, incluzând plăci de bază, plăci video, laptopuri, desktopuri, monitoare, echipamente audio, routere și periferice. ROG participă și susține cele mai importante evenimente internaționale de gaming. Echipamentele ROG au fost utilizate în atingerea a sute de recorduri de overclocking și continuă să fie alegerea preferată a gamerilor și a utilizatorilor entuziaști din întreaga lume. Aflați mai multe despre alegerea campionilor pe https://rog.asus.com/.

Produse mentionate in comunicat:

ROG Delta

5 imagini disponibile
ASUS ROG Delta
Rezolutie: 2500x2500px
Dimensiune: 0.38MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS ROG Delta
Rezolutie: 1920x1080px
Dimensiune: 0.29MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ROG DELTA
Rezolutie: 2000x2000px
Dimensiune: 0.23MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ROG Delta
Rezolutie: 4500x3000px
Dimensiune: 1.21MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS ROG Delta
Rezolutie: 1200x1200px
Dimensiune: 0.42MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...