mediaLOOK logo
@
Tornado Sistems ofera solutii complete IT&C la CERF2004
Bucuresti, CERF 2004 2004-04-19

Tornado Sistems ofera solutii complete IT&C la CERF2004

Participarea traditionala Tornado Sistems la CERF are ca obiectiv prezentarea solutiilor complete IT&C oferite de catre companie. Standul 4240 din pavilionul 14 va găzdui un Hot Spot implementat cu echipamente Proxim, vizitatorii putând accesa resurse online pe o arie larga în cadrul CERF 2004.

Pe parcursul expozitiei, se vor realiza videoconferinte intre standul Tornado – sediul companiei si sala de conferinte Mihai Eminescu din Complexul Romexpo, folosind solutii profesionale de la Polycom, dedicate companiilor care au operatiuni sau echipe de lucru distribuite geografic.

Un spatiu larg în cadrul standului Tornado si un interes deosebit va fi acordat solutiilor profesionale de tiparire Canon, Printronix si Star.

Echipamentele si solutiile de networking vor fi reprezentate prin nume importante în industria mondiala, precum: Allied Telesyn, 3Com, Nortel networks, HP Networking, Brand-Rex. De asemenea, va fi prezent si brand-ul QUBS (solutie completã de echipamente de retea, cabinete metalice, componente pasive, componente active si echipamente wireless).

Pe lânga produsele si solutiile furnizorilor traditionali - Microsoft, HP, Allied Telesyn, Acer, Canon, Philips, Brother, Fujitsu-Siemens, Brand-Rex, Prolink, BenQ, Printronix, 3Com, Polycom, Telrad, AMD, Tornado Sistems va prezenta publicului larg si noile branduri sosite în portofoliul sau: Samsung – centrale telefonice, Proxim – solutii de comunicatii wireless, PowerColor – acceleratoare video si TwinMos – memorii DDR si flash.

Reteaua de distributie TWISTER va fi de asemenea prezenta in cadrul standului 4240 din pavilionul 14. Noua gama de camere foto digitale lansate de Canon va fi prezentata in formatie completa alaturi de alte produse exclusiv high-end. Doi pereti de monitoare TFT BenQ si Philips vor oferi suportul necesar desfasurarii unui adevarat maraton de prezentari si concursuri dotate cu premii deosebite. Sistemele TWISTER vor face senzatie printr-un look "transparent" si noile platforme AMD pe 64 de biti si Intel produse de Gigabyte.

Tornado Sistems

Fondata în 1991, Tornado Sistems este compania IT&C structurata pe doua directii: distributia de echipamente de tehnica de calcul si, pe de alta parte, networking - proiectarea, instalarea, instruirea si consultanta în domeniul retelelor de calculatoare.
Unul dintre principalii factorii care au contribuit la succesul companiei îl reprezinta sistemul care sta la baza ofertei Tornado Sistems - “un singur punct de contact pentru o solutie completa”. Certificarea ISO 9001:2000 nu face decât sa confime profesionalismul, seriozitatea si preocuparea noastra de a oferi clientilor cele mai complete si avantajoase solutii si servicii. Tornado este distribuitor autorizat a numerosi furnizori IT de prestigiu: Microsoft, HP, Fujitsu-Siemens Computers, Acer, Canon, Benq, Lite-ON, Brother, Gigabyte, Allied Telesyn, Brand-Rex, 3Com, Philips, APC, Printronix, APW, Rehau, Proxim, US Robotics.

Structura organizatorica a companiei, orientata spre satisfacerea tuturor categoriilor de clienti, a determinat, datorita complexitatii sale, obtinerea unor performante de vârf de-a lungul timpului, atât în ceea ce priveste rezultatele obtinute, cât si în relatiile cu clientii sai, devenind partenerul de afaceri preferat de majoritatea companiilor IT din România.