mediaLOOK logo
@
Bucuresti 2018-06-14

Tech Data a câștigat premiul Partenerul Microsoft Global Partner of the Year

Tech Data anunţă câştigarea premiului Microsoft Global Partner of the Year pentru 2018, la categoria „Indirect Provider„ ceea ce demonstrează atingerea unui nivel de excelență în inovarea şi implementarea de soluții bazate pe tehnologii Microsoft. Filiala Tech Data România este distribuitor autorizat Microsoft pentru licenţierea de volum şi Cloud Solution Provider.

Microsoft este un partener cheie pentru Tech Data și suntem onorați de recunoașterea valorii și eforturilor pe care le depunem în piață”, a afirmat Michael Urban, VicePreședinte în cadrul Tech Data și responsabil pentru strategia globală de cloud a companiei. „Relațiile de afaceri cu Microsoft se completează natural pe mai multe direcţii fundamentale. În ultimul an, am actualizat strategia companiei, structura organizaţională şi abordarea pieței pentru a susţine şi amplifica mesajul comercial comun din cadrul programului One Commercial Partner și a construi la nivel global o relaţie puternică de parteneriat. Mai mult, Tech Data are o abordare proactivă a transformării digitale şi transferă această experienţă către toți partenerii din rețea,” a mai declarat reprezentantul Tech Data.

Premiile au fost acordate pe mai multe categorii, câştigătorii fiind aleși dintre 2.600 de nominalizări din 115 ţări. Tech Data s-a evidențiat pentru calitatea soluţiilor şi serviciilor la categoria „Indirect Provider”. Acest premiu recunoaşte capacitatea de transformare a modelului tradiţional de business indirect într-o abordare nouă bazată pe adăugarea de valoare, care permite ecosistemului de distribuție să genereze noi relaţii de afaceri cu clienţii și să crească utilizarea şi consumul de tehnologie.

Tech Data s-a remarcat că un partener de top la nivel global şi este un exemplu remarcabil de expertiză şi inovare. Acordarea premiului Microsoft Global Partner of the Year este o mare onoare,” a declarat Gavriella Schuster, VicePreședinte pentru programul One Commercial Partner în cadrul corporației Microsoft.

Premiile Microsoft Partner of the Year recunosc partenerii Microsoft care au dezvoltat şi livrat soluţii excepţionale bazate pe tehnologii Microsoft în anul precedent.

Tech Data

Tech Data conectează lumea prin puterea tehnologiei. Portofoliul nostru complet de produse, servicii și solutii, competentțele cu un grad înalt de specializare și expertiza în tehnologii de noua generație le permit partenerilor de distribuție să aducă pe piață produsele și serviciile necesare la nivel mondial pentru conectare, dezvoltare și progres. Tech Data ocupa pozitia 83 în clasamentul Fortune 500 și a fost numită una din „Cele mai admirate companii din lume” în topul Fortune pentru nouă ani consecutivi. Pentru a afla mai multe, vizitati www.techdata.com sau urmariti-ne pe Twitter, LinkedIn si Facebook.

Pentru mai multe informații despre Tech Data în România contactați echipa locală:

Country Manager
Paul Miches | paul.miches@techdata.com

Microsoft Business Development Manager
Mihaela Danciu | Mihaela.danciu@techdata.com

Microsoft Cloud Solution Specialist
Dragos Grecu | dragos.grecu@techdata.com

Marketing Specialist
Nicoleta Coman | Nicoleta.coman@techdata.com