mediaLOOK logo
@
Bucuresti 2018-04-23

ABN Systems International se transformă digital cu SAP Business One

- Compania a optat pentru mobilitate, EDI și Business Intelligence
- Investiţia amortizată în câteva luni

ABN Systems International, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse tech de pe piaţa locală, și-a modernizat operaţiunile cu ajutorul SAP Business One, implementat de System Innovation România. Proiectul a avut ca obiectiv automatizarea proceselor de afaceri ale ABN Systems International, fluidizarea distribuției și creșterea calității livrărilor. ABN Systems distribuie peste 30.000 de produse electronice, Plantronics, Avaya dar și brandul propriu - Tellur, pe mai multe canale, atât online cât şi offline şi deţine 60-70% din piaţa locală de căști cu bluetooth. Compania a ales SAP Business One pentru a avea garanţia unei soluții moderne, cu know-how international, capabilă să susțină dezvoltarea pe termen lung. Proiectul a dus la simplificarea operaţiunilor financiare și de distribuție prin eliminarea a 60-70 de operațiuni manuale efectuate lunar iar livrările au atins o acuratețe de 98%.

ABN Systems are un nivel ridicat de complexitate operaţională, cu importuri în valute multiple şi mii de comenzi individuale, lunar. Din perspectiva managerială, aveam nevoie de o soluţie care să ofere vizibilitate pe toate fluxurile de lucru, dar şi flexibilitate în trasarea unor procese noi. Am ales SAP Business One și System Innovation România deoarece experienţa ultimilor ani ne-a învăţat că echipa de implementare contează la fel de mult ca produsul. În urma proiectului, am obținut un sistem performant de gestiune, care oferă o perspectivă unică asupra datelor și simplificare operațională. Pentru parteneri şi clienţi, aceasta înseamnă automatizare şi vizibilitate asupra tranzacţiilor, dar şi livrări mai prompte şi mai sigure. Beneficiile sunt majore şi vom amortiza investiția în câteva luni”, afirmă George Barbu, CEO ABN Systems Internaţional.

Sistem Innovation România a integrat SAP Busienss One cu sistemul de gestiune a depozitului deja existent și a adăugat funcționalități de B2B - portal clienţi, raportare Business Inteligence și EDI (Electronic Data Interchange). Implementarea a fost rapidă pentru că activitatea ABN Systems să nu fie afectată. „Am utilizat metodologia Accelerated Implementation Program, validată de SAP, care asigură nu doar o derulare rapidă a proiectului, ci şi respectarea standardelor. Am alocat resurse suplimentare, pentru ca ritmul de lucru să fie susţinut iar clientul să facă rapid trecerea la noul mod de lucru. Pentru noi, calitatea proiectelor este esenţială, deoarece doar o implementare corectă permite clienţilor să exploateze o soluţie ERP la capacitate maximă,” afirmă Irina Oprea, Managing Partner, System Innovation România.

SAP Business One este un produs dezvoltat de SAP, liderul global al soluţiilor ERP, dedicat special companiilor mici şi medii. System Innovation România este primul partener Value Added Reseller pentru SAP Business One la nivel național, fiind inclus în comunitatea SAP-, sprijinind astfel strategia de afaceri a gigantului software. În România, SAP Business One, soluție implementată de System Innovation România, este utilizată de companii precum: AFI Palace Cotroceni, Bauer, Tech-Con Industries, Baker Tilly Klitou, Faist Mekatronic, Biosystems, Fluorocarbon, Vitall-Natural Ferma etc

System Innovation România

Activă pe piaţa locală din 2008, System Innovation România este primul partener Value Added Reseller pentru SAP Business One din România. Compania oferă servicii complete de consultanță şi implementare pentru soluția ERP SAP Business One, dedicată organizații medii şi mici, atât în România cât şi pe piaţa internaţională.

Echipa de dezvoltare asigură personalizari complexe ale proiectelor şi transformă SAP Business One într-o platformă specifică proceselor de afaceri ale fiecărui client. Compania implementeaza SAP Business One atât cu baze de date SQL cât și HANA, iar în ultimii ani a gestionat localizarea SAP Business One pentru România, Bulgaria şi Serbia. System Innovation Romania integrează în proiecte add on-uri specifice SAP Business One, dar și instrumente de analiză avansate, precum soluția de Business Intelligence, QlikView.
Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.sysinconsult.ro.

Despre ABN Systems International:
ABN Systems International (www.abnsystems.ro) a fost fondat în anul 2002 și în scurt timp a devenit unul dintre principalii jucători din piața de distribuție a sistemelor profesionale de telecomunicații, soluții și echipamente IT și accesorii GSM. ABN a început ca principal partener Plantronics, iar în prezent oferă servicii și echipamente din partea a peste 60 de branduri internationale, cu un portofoliu ce depăsește 30 000 de produse și cu o rețea de distribuție cu peste 1 000 de magazine partenere.
În 2016, ABN System International a lansat Tellur - propriul brand de accesorii pentru device-urile mobile, cu scopul de a aduce inovația și calitatea în viața consumatorilor.