Utilizator
Parola
Cauta:
ASUS PB40

ASUS a prezentat noi soluții PC compacte la CES 2018


Bucuresti | 2018-01-12
ASUS a prezentat la CES 2018, în Las Vegas, cea mai recentă gamă de soluții compacte cu amprentă redusă, oferind flexibilitate și portabilitate fără compromiterea performanțelor. Noile mini PC-uri PB40 și PN40 furnizează puterea unui computer și confortul unui dispozitiv portabil și compact, indiferent că este vorba despre divertisment sau activitatea la birou. Cel mai nou Chromebox 3 le permite utilizatorilor să se bucure de aplicațiile Android favorite atât în scop educațional, cât și pentru divertisment, având la dispoziție noul procesor Intel Core din generația a 8-a. Cu noua placă Tinker Board S, pasionații de tehnologie pot profita de performanțele de top pentru a-și transforma ideile în realitate.

ASUS PB40 mini PC
Mini PC-ul PB40 oferă o conectivitate fără precedent având până la șase porturi USB 3.1 Gen 1 Type-C (USB-C) și porturi I/O ultraflexibile cu suport VGA/DP/COM/HDMI. Carcasa metalică găzduiește cel mai nou procesor Intel Pentium Silver din generația a 8-a pentru performanțe ridicate.

Pe lângă carcasa compactă, PB40 suportă opțional module ce pot fi stivuite, precum unitățile optice, pentru o utilizare cât mai eficientă a spațiului și o gamă largă de scenarii de utilizare. PB40 are un design fără ventilator, pentru procesoarele Celeron, fiind silențios în timpul funcționării.

ASUS PN40 mini PC
Motorizat de cea de a 8-a generație de procesoare Intel Pentium Silver și Celeron, noul mini PC PN40 dispune de o parte inferioară culisantă pentru asamblarea facilă. Compact și ușor, acesta măsoară 114 x 114 x 49mm și cântărește doar 700 de grame. Cu multiple opțiuni de conectivitate – incluzând USB 3.1 Gen 1 Type-C pentru transferuri rapide și porturile I/O interschimbabile pentru suportul VGA sau COM - PN40 este ideal atât pentru divertisment, cât și ca soluție business.

ASUS Chromebox 3
ASUS Chromebox 3 este cel mai recent model al familiei ASUS Chromebox, fiind echipat cu procesoare Intel Core de generația a 8-a și memorie DDR4-2400 pentru performanțe mai rapide, mai fluide și mult mai eficiente energetic. Chromebox 3 are port USB 3.1 Gen 1 Type-C pentru transfer rapid de date, alimentare și conectivitate DisplayPort. ASUS Chromebox 3 va suporta, de asemenea, Google Play.

ASUS Tinker Board S
Noua placă Tinker Board S dispune de 2GB de memorie RAM și 16GB de memorie eMMC, menținând în același timp aceleași dimensiuni și plasare a componentelor ca originalul Tinker Board. În spațiul expozițional ASUS de la Wynn Las Vegas au fost expuse două exemple demonstrative ce ilustrează modul în care Tinker Board S poate transforma ideile în realitate. Prima demonstrație a arătat modul în care memoria și viteza I/O fac modelul Tinker Board S ideal pentru aplicațiile de recunoaștere facială. Cel de-al doilea exemplu a evidențiat cum ieșirea audio 192 KHz și suportul pentru convertorul DAC (digital-la-analog) adițional pot îmbunătăți divertismentul de acasă.

ASUS
ASUS se numără printre "Cele mai admirate companii din lume", potrivit publicației Fortune, dedicându-se creării de produse pentru un stil de viață inteligent în prezent și viitor. Portofoliul larg include liniile Zenbo, ZenFone și ZenBook, precum și o varietate de componente și dispozitive IT, alături de soluții AR, VR și IoT. ASUS are peste 17000 de angajați în întreaga lume, printre care și peste 5500 de talente R&D. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, în 2016 ASUS a obţinut 4385 de distincţii și venituri de aproximativ 13,3 miliarde USD.


Produse mentionate in comunicat:
ASUS Tinker Board S
3 imagini disponibile
ASUS Tinker Board S
Rezolutie: 2000x1333px
Dimensiune: 0.32MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS Tinker Board S
Rezolutie: 2000x1333px
Dimensiune: 0.29MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS Tinker Board S
Rezolutie: 2000x1333px
Dimensiune: 0.29MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS Chromebox 3
1 imagini disponibile
ASUS Chromebox 3
Rezolutie: 1920x1080px
Dimensiune: 0.15MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS PN40
1 imagini disponibile
ASUS PN40
Rezolutie: 2000x1482px
Dimensiune: 0.21MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
ASUS PB40
1 imagini disponibile
ASUS PB40
Rezolutie: 518x280px
Dimensiune: 0.05MB
Tip fisier: image/jpeg
Salveaza...
MediaLook.ro este o platformă de comunicare online Thinker Media.