mediaLOOK logo
@
“Viking”-ii semnează cu Tornado să atace piaţa românească de memorii DDR si Flash
Bucureşti 2004-04-05

“Viking”-ii semnează cu Tornado să atace piaţa românească de memorii DDR si Flash

Tornado Sistems a devenit distribuitorul exclusiv în România al gamei de produse Viking InterWorks. Compania americană – membră a grupului Sanmina-SCI – oferă un portofoliu larg de memorii flash (compact flash, smart media, multimedia card etc) şi module DDR. Noile produse intrate pe piaţa românească beneficiază de o perioadă de garanţie de 5 ani în cazul cardurilor flash şi "lifetime" pentru memoriile DDR.

Atuurile Viking InterWorks sunt reprezentate de experienţa bogată în domeniul proiectării şi producerii modulelor de memorii, rapiditatea livrărilor şi preţurile competitive, performanţele ridicate ale tehnologiilor implementate privind stocarea şi comunicaţiile, şi nu în ultimul rând, de buna recunoaştere ca lider pe piaţă, graţie ritmului inovaţiilor şi calităţii excelente a produselor.

Viking Components a fost înfiinţată în 1988, devenind producător de module de memorie, carduri flash şi cititoare de carduri. Produsele Viking sunt distribuite în întreaga lume prin intermediul reseller-ilor, distribuitorilor şi integratorilor de sisteme. Începând din iunie 2002, compania face parte din grupul Sanmina-SCI Corporation (NASDAQ NM: SANM), formând Sanmina-SCI Modular Solutions Division împreună cu InterWorks.

Cardurile Viking InterWorks Secure Digital reprezintă o soluţie sigură şi competitivă pentru stocarea şi transportul documentelor digitale. Respectând cel mai sigur şi mai flexibil format de card flash, acesta poate fi folosit pentru o multitudine de produse electronice: PDA-uri, computere handheld, MP3 Player-e, camere digitale foto & video, GPS-uri etc.

Cardurile MultiMedia produse de Viking InterWorks oferă un acces rapid la scrierea şi citirea datelor. Cântărind mai puţin de 2 grame şi fără să depăşească dimensiunile unui timbru postal, acestea asigură fiabilitate ridicată, viteze mari de transfer şi durabilitate informaţiilor stocate.

În ceea ce priveşte dispozitivele de stocare cu interfaţă USB, Viking produce modele cu capacităţi de până la 1GB, produse de calitate ridicată şi beneficiind de un design special.

Mai multe informaţii despre produsele Viking InterWorks pot fi obţinute de pe situl Tornado Sistems, www.tornado.ro.

Tornado Sistems

Fondata în 1991, Tornado Sistems este compania IT&C structurata pe doua directii: distributia de echipamente de tehnica de calcul si, pe de alta parte, networking - proiectarea, instalarea, instruirea si consultanta în domeniul retelelor de calculatoare.
Unul dintre principalii factorii care au contribuit la succesul companiei îl reprezinta sistemul care sta la baza ofertei Tornado Sistems - “un singur punct de contact pentru o solutie completa”. Certificarea ISO 9001:2000 nu face decât sa confime profesionalismul, seriozitatea si preocuparea noastra de a oferi clientilor cele mai complete si avantajoase solutii si servicii. Tornado este distribuitor autorizat a numerosi furnizori IT de prestigiu: Microsoft, HP, Fujitsu-Siemens Computers, Acer, Canon, Benq, Lite-ON, Brother, Gigabyte, Allied Telesyn, Brand-Rex, 3Com, Philips, APC, Printronix, APW, Rehau, Proxim, US Robotics.

Structura organizatorica a companiei, orientata spre satisfacerea tuturor categoriilor de clienti, a determinat, datorita complexitatii sale, obtinerea unor performante de vârf de-a lungul timpului, atât în ceea ce priveste rezultatele obtinute, cât si în relatiile cu clientii sai, devenind partenerul de afaceri preferat de majoritatea companiilor IT din România.