mediaLOOK logo
@
QNAP Browser Station
Bucuresti 2017-07-19

QNAP a lansat în mod oficial Browser Station, oferind o experiență optimizată pentru navigarea pe Internet

QNAP a lansat în mod oficial Browser Station, o aplicație ce ajută utilizatorii să evite restricțiile geografice și setările VPN complexe atunci când accesează datele pe același LAN cu serverul QNAP NAS.

În urma lansării versiunii beta a Browser Station, QNAP a procesat numeroase păreri exprimate de utilizatori. Astfel, versiunea oficială include multe optimizări, de la interfața grafică la experiența de utilizare, furnizând un mod simplu și convenabil pentru navigarea pe web și accesul la datele protejate.

Apreciem opiniile utilizatorilor noștri, ce ne ajută să îmbunătățim serviciile, pentru a se potrivi mai bine cerințelor lor,” a declarat Christine Wang, Manager de Produs în cadrul QNAP. “Am primit, de asemenea, multe reacții pozitive de la utilizatorii care călătoresc frecvent și este extraordinar să auzim că Browser Station îi ajută să navigheze pe Internet într-un mod simplu și să acceseze remote datele, ” a mai spus Christine Wang.

În Browser Station, scurtăturile către paginile web utile sunt oferite la deschiderea unui nou browser, pentru acces rapid cu un singur click.

Browser Station suportă conexiuni HTTP sau SSL. Pe lângă accesul criptat cu protecție VPN, Browser Station poate ocoli blocarea IP-urilor, oferindu-le utilizatorilor acces remote la datele restricționate, cum ar fi serverele private ale companiei.

Alte funcții utile oferite de Browser Station:
- Utilizatorii pot specifica un folder partajat pe NAS pentru descărcarea fișierelor (incluzând atașamentele din email și fișierele din websiteuri);
- Starea curentă a browserelor este reținută, incluzând ferestrele deschise, marcajele, istoricul și multe altele.

Disponibilitate
Browser Station este disponibil în magazinul online QTS App Center.

Cerințe de sistem:
1. QNAP NAS cu cel puțin 4GB RAM și sistem de operare QTS 4.2.2 (sau o versiune mai nouă).
2. Container Station v1.7.2224 (sau o versiune mai nouă) trebuie instalat și activat pentru a putea utiliza Browser Station.
3. Modele QNAP NAS suportate: TS-x51, TS-x51A, TS-x53U, TS-x53A, TS-x53, TS-x53B, TS-453Bmini, TVS-x63+, TVS-x63, TS-x63U, TS-x70, TVS-x70, TVS-x71, TVS-x73, TS-x73U, TS/SS-x79, TS/TVS-x80, TVS-x82, TVS-x82T, TVS-x82ST, TES-x85U, TDS-16489U

QNAP Systems

QNAP Systems, Inc. este o companie privată fondată în anul 2004, ce oferă mediului de afaceri și consumatorilor unități de stocare NAS, unități profesionale NVR pentru supraveghere video și playere video de rețea. QNAP valorifică nu numai designul hardware ci și competența sa în dezvoltarea software-ului pentru a aduce pe piață produse cu cea mai ridicată performanță disponibilă alături de fiabilitate, scalabilitate și ușurință în instalare și utilizare. QNAP este o companie multinațională cu sediul în Taipei (Taiwan) și birouri în China și Statele Unite ale Americii.